4 tips til at holde en unik fest

bedrijfsfeest, Evenses.png

Derfor skal du holde en fest

Lige meget hvad anledningen er, er det sjovt at holde fest for dem, du holder af. Der ligger dog et stort arbejde i at planlægge og holde en god fest, og der er mange ting at holde styr på.

Planlægningen har stor betydning for, hvor meget du kan slappe af og nyde festen på selve dagen. Derfor kan det være en god ide, at du gør dig nogle tanker om, hvordan din fest skal forløbe.

I dette blog indlæg har vi samlet 4 tips til, hvordan du holder en god fest.

1. Budget for din fest

Det er de færreste af os, der har alle midler til rådighed, når vi skal holde fest. Overvej derfor som det første i processen, hvad du vil prioritere, og hvad du kan spare på. Er det for eksempel vigtigt for dig med mange gæster, live musik, eller cocktail bar med service?

Evenses.dk Entertainment tilbyder musik, underholdning og service med overkommelige priser. Hvilket er med til at gøre din fest unik, og du kan få lov at slappe af op til festen.

2. Hvem skal med til festen?

Når du planlægger en fest, er det første du bør overveje, hvem du skal have med. Der er stor forskel på en fest med for 15 gæster og en med 150, men begge versioner er gode på hver sin måde. Antallet af gæster kommer i vid udstrækning an på anledningen til din fest. Hvis du for eksempel skal holde bryllup, fødselsdag eller studenter gilde, vil du sandsynligvis invitere flere, end hvis du holder en uformel sommerfest i baghaven.

3. Lokationen skal passe til din fest

Hvilke sted du vælger at holde din fest, kan have stor betydning på stemning af din fest. En havefest kan være hyggelig og afslappet, mens en fest i dyre lokaler lægger op til en mere formel stemning. Rent praktisk er det desuden vigtigt at overveje, om størstedelen af dine gæster bor langt væk fra din festlokation, og om der er gode transportmuligheder.

4. Musik og underholdning

Vi kommer ikke uden om, at musik og underholdning er en forholdsvis vigtig del af enhver fest. Det er her endnu engang en fordel at overveje, hvad der passer bedst til den fest du ønsker holde. Fortrækker du et live band, en DJ, eller underholdning i form af en fotobås så dine gæste kan underholde sig selv ved at tage mindeværdige billeder fra festen. Evenses.dk tilbyder et stort udvalg af underholdning til forskellige begivenheder. Du kan her booke den underholdning du ønsker til din fest ellers er Evenses til rådighed via chat, telefon og mails til at hjælpe med at finde frem til dine præferencer.

Door: Rick      Fotografie: fastcards

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.