Tips til at vælge din underholdning!

bandje-optreden.jpg

Tid til at forbedre kunderelationer, nuværende salgs tal eller bare samle kolleger for et godt arbejde: en bemanding er altid god og værdsat af mange.

Men hvordan bestemmer du, hvilken slags underholdning der skal bookes til personalefesten? Det vil tydeligt afhænge af mange faktorer. I dette blogindlæg giver vi dig fem nyttige tips til at forberede dig til din fest af underholdning til din personalefest.

1. Find ud af hvad dine gæster ønsker

Den vigtigste ingrediens for en vellykket personalefest er, at du og dine kolleger har det sjovt. Derfor før festen, find ud af, hvad dine kolleger forventer til arrangementet. Ønsker du en fest, hvor både jakken og hæle flyver, og du danser til festmusik til allersidste minut eller er en ordentlig middag mere egnet til din virksomhed? Diskuter dette med dine kolleger og lad alle tale.​

Lær også af tidligere begivenheder og hvordan de blev oplevet af dig og kollegerne. Brug disse oplysninger til at møde så mange som muligt under medarbejdermødet. Du skal dog være opmærksom på, at alles ønsker ikke vil kunne mødes, så vores tip er at reservere underholdning, der appellerer til de fleste medarbejdere.

2. Forskellige underholdningstyper til forskellige lejligheder

Der er et meget stort antal af underholdningsformer i flere forskellige former og størrelser. Det er derfor godt at også tænke på hvilken lejlighed du ønsker underholdning til. Er du interesseret i underholdning for din åbningsbegivenhed? Så kan du se for eksempel en flash mob, danse show eller guiden. Er du interesseret i at opretholde dit personale hele natten? Så er DJ, Coverband eller Jazzband bedre egnet.

3. Få alle tilfredse.

Du og dine kolleger er sandsynligvis forskellige, nogle er til dagens hits, andre rock og et helt tredje til jazz. At møde alles behov er næsten umuligt. Der vil altid være kolleger, der ikke kan lide den underholdning du vælger. For at løse dette problem anbefales det at bestille forskellige former for underholdning for forskellige dele af aftenen. For eksempel, lej et coverbånd, der spiller varieret musik under middagen og endda i starten af aftenen. Derefter ansætte en DJ til at spille fest hits i løbet af den sidste del af aftenen.​

En anden måde at løse dette på er at booke alternativ underholdning som kasino bord, fotobokse, videobøger eller anden underholdning, som kollegaer kan nyde.

4. Afslut sammen

Hvis personalefesten indeholder flere typer underholdning, bliver kolleger opdelt. Alle vil sandsynligvis sætte pris på aftenen og den underholdning, der appellerer til ham eller hende, men de vil ikke ende sammen. Vores fjerde tip er derfor at samle og afslutte aftenen sammen. Det er derfor tilrådeligt at bestille en endelig underholdning. Dette forhindrer også dine kolleger i at vende hjem, da de ikke ønsker at gå glip af denne endelige underholdning.

5. Opret en prioritetsliste

Så nu er det tid til at vælge underholdning for dit personalefest. Vores første tip er selvfølgelig at anmode om flere tilbud og sammenligne dem med hinanden. Glem ikke at kontrollere, hvad der er inkluderet i prisen, skal du stå for lyd og lyst udstyr, eller er det noget, som kunstneren bringer, herunder rejseudgifter, eller bliver de senere opkrævet?​

Sæt derefter alle muligheder ud for hinanden og sammenlign. Vil det være svært at vælge imellem underholdningen? Det kan være med til at oprette en prioriteringsliste. Skriv fordele og ulemper ned ved hver handling og giv dem en karakter, hvor 1 står for "mindre vigtig" og en 5 står for "meget vigtig". Tilføj derefter fordelene og ulemperne ved alle mulighederne og foretag dit valg baseret på dette resultat.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.