Brassbands

Book dit brassband her. Vores brass bands gør hver begivenhed festlig, om det er en landsbys fest, et arrangement eller sølvbryllup, vores band er klar! Et svingende brass band der spiller den velkendte messingklang er altid et sjovt valg til dit event. Vores brass bands består af udelukkende professionelle musikere, personligt valgt af Evenses. Brass bandet kan bookes til forskellige lejligheder. Takket være de svingende toner med et karibisk touch er vores bands en garanti for en underholdende præstation. Vores brass bands har haft travlt i årevis og giver underholdning for både unge og gamle. Et brass band er meget interaktivt, fordi de kan snildt gå gennem hallen eller gaden. Derudover kan de selvfølgelig også spille på et stadium.  Mere information

Vores top-anbefalinger

Ultimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibes

Ultimate DanceVibes

1 anmeldelse
Passer til:Fest, Bryllup, Event, Firmafest
Kategori:Cover band

Book Ultimate DanceVibes coverband til din fest hos Evenses

Fra
24955
Se muligheder nedenfor

 

Vores brass band kan bestilles i forskellige formationer. Standardudvalget er et band bestående af trommeslagere og basunspillere. Du kan også leje bandet med dansere for at gøre det endnu mere festligt. Hvis du er på udkig efter et rigtigt skuespil, kan bandet endda udføre med ildshow. Der er noget for enhver smag. Vi tilbyder dig altid en alt-i-en-pakke. Det betyder, at der ikke opkræves uventede omkostninger bagefter. Overvej f.eks. Rejseomkostninger og omkostninger til lydudstyret. Hos Evenses er alt inkluderet i en booking. Alt er arrangeret ned til mindste detalje.

 

Book et brass band til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige brass bands? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket band, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores brass bands her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5