DJ's

Skal du booke en DJ? At booke en god DJ er en vigtig del af din begivenhed eller bryllup. DJ'en skaber atmosfæren, du leder efter. Du kan vælge mellem forskellige stilarter: House DJ, lounge DJ, DJ og saxofonist, kendt DJ, eller en all-round DJ.  Mere information

Vores top-anbefalinger

Se muligheder nedenfor

Vores DJ's tilbyder hver især en anden pakke med hensyn til stilarter og musikgenrer. For eksempel er en DJ, der spiller house musik, egnet til en hip firma party eller et diskotek. Vores lounge DJ og allround DJ giver normalt den den rette stemning til bryllupper, fødselsdage og receptioner.

 

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det. 

Book en DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ's her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5