Drinksfest

Vil du arrangere en drinksfest til dit firmaevent, jubilæum eller familiegenforening? Skal du arrangere en drinksfest snart og leder stadig efter underholdning? Evenses har et bredt udvalg af fantastiske artister, der kan underholde dig og dine gæster til din drinksfest. Hvad passer til en drinksfest? Fingermad, øl, vin, champagne, masser af partysnack og musik, selvfølgelig. Hvad er en drinksfest uden musik? Du behøver ikke lede længere efter den rette DJ, band, artist, solist eller duo, Evenses har et bredt udvalg af professionelle artister, du kan leje.

Evenses tilbyder et bredt udvalg af musikgrupper. Vores artister kan spille i baggrunden til dit middagsselskab, drinksfest, ceremoni, og/eller bryllup. Vi hyrer alle artister personligt baseret på deres entusiasme, musikalitet og erfaring. Du kan bede om et udvalg af festmusik spillet af professionelle musikere. Hvis du hellere vil have koncertstemning, kan vores artister give dig et rigtigt show. Fantastisk at se og lytte til.

Drinksfest: Book dit band, DJ, fotograf eller show uden besvær hos Evenses

For at få flere oplysninger om vores priser, kan du anmode om et uforpligtende tilbud. Tilbuddet giver omkostningerne og den samlede pris, som Evenses tager for at stå for arrangementet. Scroll længere ned for flere oplysninger om at booke klassiske orkestre til fester, bryllupper og events, eller kontakt en af vores ansatte for at høre om ledige artister til din drinksfest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.