Ekstra

Ønsker du at bestille ekstra tjenester eller produkter til din begivenhed? Udover levende underholdning som coverbands, pop duoer og solister tilbyder vi hos Evenses også flere workshops, attraktioner og tivolifaciliteter. For enhver lejlighed eller temafest har vi et produkt, der passer perfekt, som et lykkehjul til en tivoliaften på dit sted. Gæsterne vil blive underholdt af alle de spil og attraktioner, der kan lejes.

Udover udlejning af tivoliattraktioner tilbyder vi også forlystelser som et hoppeborg og karussel, der er velegnede til en børnefest. Til din forretningsrejse kan en massagestol eller en workshop være en populær mulighed. Organiserer du en personaletur, men ved du ikke, hvilken aktivitet du vil lave med dine medarbejdere? Tag et kig på mulighederne hos Evenses. Vi har flere workshops, som du kan deltage i under din forretningsrejse, såsom en graffiti workshop, cocktail workshop og sushi workshop.

Leje noget ekstra til din temafest, firmafest eller begivenhed

Har du spørgsmål vedrørende leje af en af ​​vores attraktioner, workshops, massagestole eller lykkehjul? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vi er glade for at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål vedrørende leje af tivoliattraktioner, workshops, massagestole og andet tilbehør. Du kan nå os 24/7 pr. telefon og pr.e-mail.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.