Tips til din Hardstyle booking

Hardstyle.jpeg

Hardstyle booking

Kommer din ældste søns fødselsdag snart, og vil du gerne arrangere en komplet hardstyle-fest for ham, fordi han er kæmpe fan af hardstyle? Er du en del af planlægningen af ​​en festival, og leder du stadig efter kunstnere til at gennemføre jeres line-up? Eller har du bare lyst til en fest med venner, og virker et hardstyle tema ideelt for dig? Uanset hvilken fest eller begivenhed du skal booke, kan det være dét værd at overveje en hardstyle booking. For dem, der ikke ved nøjagtigt, hvad hardstyle er, vil vi starte ud med en kort forklaring af genren. Hardstyle er en bevægelse inden for elektronisk dansemusik, der stammer fra Holland, og stammer fra en kombination af påvirkninger fra både techno og hardcore.

Musikken er ofte baseret på hårde beats og meget klare melodilinjer i en rytme på omkring 150 BPM. I slutningen af ​​1999 og begyndelsen af ​​2000 blev de første hardstyle fester og festivaler arrangeret i Holland, hvorfor det siges, at hardstyle-oprindelsen ligger i denne periode. Det er nu forhåbentlig noget klarere, hvad hardstyle er med hensyn til musik, men hvad mener vi nøjagtigt med hardstyle booking? Hvis du beslutter at booke en hardstyle-fest, kan du gøre det på mange forskellige måder. Den ideelle måde for dig afhænger hovedsageligt af dine egne ideer og præferencer. F.eks. Kan det meget godt være, at du som arrangør ikke er så betaget af al planlægning og forberedelse, som der kræves under organiseringen af ​​en fest eller begivenhed. Dette er tilfældet for mange af vores kunder. For kunderne kan vi fjerne hele forberedelsen fra deres hænder, finde et passende sted og etablere de nødvendige installationer til at arrangere en catering og booke en live sanger, for blot at nævne nogle få eksempler.

Alt hvad vi har brug for fra dig i sådanne tilfælde er dine ideer til festen, og hvordan du gerne vil se, at det hele bliver gennemført. Det er også muligt, at du virkelig nyder at planlægge og forberede den kommende fest, det er også helt fint, vi står trods alt klar til at servicere dig. Det er dog ikke til at sige, at Evenses ikke kan tilføje værdi til dig og dine planer. For eksempel kan du ringe til vores specialister til at udføre de opgaver, som du ikke har tid eller lyst til. På den måde har du mere tid og energi til de ting, du inderligt gerne vil stå for

At booke hardstyle til den pågældende lejlighed behøver ikke nødvendigvis at være kompliceret, men i betragtning af de mange muligheder og det varierede tilbud i Skandanavien tilrådes det at indhente hjælp fra en professionel, der har erfaring inden for området i forbindelse med sådanne bookinger. Hos Evenses har vi en bred vifte af muligheder og live handlinger, som vi allerede har booket til mange fester og begivenheder, inklusiv hardstyle DJs og laser shows. Vi er glade for at gøre denne ekspertise og oplevelse tilgængelig, så du kan arrangere den hardstyle-fest, du har i tankerne.

Du kan kontakte vores bookere og underholdningspecialister syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Hvis du først vil udforske mulighederne, kan du blot gøre brug søgemaskinen på vores hjemmeside til at se på alle tilgængelige muligheder for hardstyle-fester og temaer. Yderligere, nedenfor, til inspiration og for at hjælpe dig lidt videre, vil vi liste nogle af de mest legendariske hardstyle-festivaler i verden.

Legendariske fester og festivaler

På trods af det faktum, at hardstyle som en selvstændig musikgenre virkelig har givet sig et navn siden begyndelsen af ​​dette århundrede, er der blevet organiseret en masse hardstyle-festivaler i de seneste år, fra flere lokale begivenheder i Holland til store makrobegivenheder, hvor entusiaster fra hele verden kommer fra. Da du overvejer at booke hardstyle til den fest eller begivenhed, du skal arrangere, tænkte vi, det ville være interessant og nyttigt at tage et kig på nogle af de mest legendariske hardstyle fester og festivaler i verden. På denne måde håber vi, at du i det mindste får lidt ekstra inspiration til din egen fest.

Defqon.1 weekend festival

Defqon.1 er en af ​​de ældste og mest besøgte hardstyle-festivaler i verden, selvom der også er relaterede genrer som hardcore, hard house og hard techno. Den første udgave af Defqon blev arrangeret i Almere i 2003, og siden er festen blevet afholdt hvert år. Mellem 2009 og 2019 blev festivalen også afholdt i Sydney, Australien, mens der i årene 2015 og 2016 også fandt en udgave sted i Chiles hovedstad, Santiago deChile. Imidlertid er den hollandske festival stadig den mest populære og velkendte udgave: I de senere år tiltrækkede begivenheden mere end 65.000 besøgende om dagen, og billetterne blev udsolgt inden for få timer.

WOW WOW

På WOW WOW, en festival, der arrangeres hvert år på nytårsaften af ​​den hollandske arrangør Q-dance siden 2003, er fokus helt på hardstyle. Selv hvis du ved noget om hardstylegenren, har du måske aldrig hørt om WOW WOW. Dette skyldes, at festivalen har båret dette navn siden 2018. Før det havde den flere navne, inklusive Qlubtempoin 2003, Qrimetime fra 2004 til 2007 og Freaqshow fra 2012 til 2017. De første udgaver af WOW WOW skulle oprindeligt finde sted i HeinekenMusic Hall i Amsterdam ( kaldes nu AFAS Live), men til sidst blev Ziggo Dome valgt.

Decibel Outdoor

Decibel Outdoor er en festival, der er blevet arrangeret i Holland siden 2002 og blev oprindeligt udtænkt som en natfest. Ud over hardstyle inkluderer denne festival også andre musikstilarter, herunder hardcore, early rave og industrielle beats, men alle er relateret til den overordnede harddansgenre. Siden 2006 har Decibel Outdoor været afholdt i rekreationsparken De BeekseBergen i Hilvarenbeek og de seneste udgaver af festen

Holdes festen i tre hverdagedage, fredag ​​plus weekenden. Sidstnævnte udgaver har altid tiltrukket mere end 60.000 besøgende, hvilket gør Decibel Outdoor til en af ​​de førende hardstyle-festivaler i Holland og Belgien.

Qlimax

Qlimax er endnu en storstilet festival i Holland, hvor hardstyle er hovedtemaet. Den første udgave af festen blev arrangeret den 3. juni 2000 i Beursgebouw i Eindhoven, men siden 2008 har hver udgave af festivalen været afholdt i Arnhem GelreDome. I perioden mellem 2000 og 2008 fandt Qlimax blandt andet sted på Thialf Stadion i Heerenveen og Ethias Arena i Hasselt, Belgien. Foruden hardstyle har festen også spring, hård trance og hardcore. Hvad Qlimax er bedst kendt for er den måde, hvorpå man gennem en subtil konstruktion af musikstilarter opbygges til et højdepunkt. Forskellige genrer danner ofte grundlaget for opbygningen, hardstyle dominerer derefter hoveddelen af ​​festivalen, og hardcore-ender.

Reverze

En af de største og internationale hardstyle-begivenheder, der ikke er arrangeret i Holland, er Reverze. Siden 2006 har denne fest afholdt en gang om året i Sportpaleis i Antwerpen. Med hensyn til musik spilles der foruden hardstyle også en hel del hardcore og jumpstyle, og der bliver booket kendte og mindre kendte DJs fra forskellige lande hvert år. Den anden udgave af Reverze bestod for eksempel allerede af en line-up af mere end 40 DJs fra mere end ti lande, inklusive den hollandske DJ og producent Marcel Woods, den belgiske DJ Ghost og den italienske DJ og producent Technoboy.

Hvad kan Evenses tilbyde dig?

Hvis du overvejer at booke hardstyle, anbefaler vi også at kontakte en specialist med erfaring på dette område. Hos Evenses, har vi i mange år arbejdet med en bred vifte af leverandører af underholdere og acts til hardstyle-begivenheder, herunder DJs, lyd- og lys installationer, og laser shows, til diverse anledninger. Derudover kan vi også sætte dig i kontakt med cateringmuligheder for at give dine gæster et passende udvalg af mad og drikkevarer. I løbet af årene har Evenses lavet utallige bookinger til hardstyle-fester til mange forskellige fester og lejligheder, herunder fødselsdage og festivaler. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du tjekke dine muligheder, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningspecialister syv dage om ugen, hvis du har spørgsmål omkring hardstyle booking. Du kan altid kontakte dem ved at udfylde tilbudsformularen på webstedet og sende det uden forpligtelse, eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du være sikker på, at vi sammen med dig booker hardstyle, der passer perfekt til dét, du har i tankerne.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.