House musik til din begivenhed

House music.jpeg

House booking

Er du med i dét udvalg, der er ansvarlig for at arrangere skolefesten i år, og er du ikke helt sikker på, hvilken musik du vil booke til anledningen? Din yngste søns fødselsdag er lige på trapperne, og du overvejer at holde en stor fest for at fejre den specielle dag med vennerne? Eller kommer den årlige fest på kontoret om et par måneder, og er du blevet bedt om at arrangere musikken? Uanset situationen mener vi, at det er dét værd at overveje at booke house musik, men hvad er en house booking egentlig? Det er slet ikke så kompliceret, men for personer der aldrig selv har arrangeret en fest eller begivenhed før, tager vi den fra bunden af. Fordi hvad er house musik egentlig? House er en form for elektronisk dansemusik og sammen med trance en af ​​de dominerende bevægelser inden for denne genre. House er generelt kendetegnet ved solide 4-taktslag og stærke baslinjer. Som vi forklarer lidt nærmere om i bloggen, er house fra firserne opstået i Chicago og betragtes som en direkte efterkommer af diskomusik, påvirket af den hurtige udvikling af elektroniske musikinstrumenter og værktøjer i firserne og halvfemserne.

House har været meget populært i Skandanavien i årevis, så chancerne er, at du allerede har hørt en house sang før. Giant af Calvin Harris og Rag'n'BoneMan, for eksempel? Eller Around the World af R3hab og Touch of Class? Dette er et par af de mange moderne house eller stærkt house inspirerede sange, der har været på radioen utallige gange i det forløbne år. Det betyder dog ikke, at du også straks ved, hvad en house booking skal betyde. At booke et housetema act eller DJ kan ses på forskellige former afhængigt af hvad du har brug for som arrangør, og hvordan du forestiller dig den pågældende begivenhed. For eksempel har vi kunder, der arrangerer en fest eller begivenhed, men som ikke rigtig forventer alt den planlægning og forberedelse, der kræves. Ved at arbejde med en erfaren festplanlægger som Evenses, kan du overlade forberedelsen til os. Alt fra at finde et cool sted med opsætning af de nødvendige installationer, til at arrangere sikkerhed og booke en live DJ, vi står klar til at servicere dig med alt fra top til tå. Alt, hvad vi har brug for fra dig af i et sådant tilfælde, er dine ideer til lejligheden, fordi det trods alt stadig er din fest.

Vi har dog også mange kunder der synes, at hele planlægningen af ​​deres fest eller begivenhed er super sjovt. Som underholdningsbureau forstår vi det alt for godt. Hvis dette også er tilfældet for dig, kan vi stadig være behjælpelige for dig. For eksempel kan du måske lide at planlægge, men du har måske ikke tid til nogle specifikke opgaver. Du kan dermed overlade det til os uden problemer, så du har mere tid og energi til opgaver, som du selv ønsker at stå til ansvar for. Her kan du nøjes med blot at fortælle os hvad du ønsker og har i tankerne med hensyn til organiseringen. En house booking til din fest eller begivenhed behøver ikke at være kompliceret, men i betragtning af det varierede udvalg af muligheder og DJs i Skandanavien er det generelt en god idé at hente hjælp fra en specialist, der kender house musikverdenen. Ikke hver live act vil hovedsageligt matche den type fest, du har i tankerne. Hos Evenses har vi fremragende kontakter med forskellige house DJ's, som vi allerede har foretaget utallige bookinger til. Vi er glade for at give den ekspertise og den oplevelse, så du kan booke den perfekte house fest til den kommende lejlighed. Uanset hvilken type house du leder efter, og hvilken kunstner du vil booke, hjælper vi hose Evenses med at finde og booke det ideelle valg til din begivenhed. Som en start kan du allerede nu tage et kig på vores hjemmeside for inspiration. Du kan søge i søgemaskinen gennem profilerne under house DJ´s og mulighederne i vores portefølje-ruller, herunder ved at filtrere på typen af ​​fest og det tilgængelige budget. Derudover finder du også en masse anmeldelser af mennesker, der allerede har arbejdet med de pågældende kunstnere og leverandører, eller som har set dem optræde. Det kan komme til gavn når det kommer til at booke et house tema. Du kan også nå vores bookers og underholdningspecialister syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail og telefon.

House genren gennem årene

Som vi skrev ovenfor, er house-musik en genre af elektronisk dansemusik, der stammer fra den amerikanske by Chicago i de tidlige 1980'ere. De første house former blev meget påvirket og inspireret af diskomusikken fra firserne. Udviklingen startede i Chicagos underjordiske klubkultur i de tidlige 1980'ere, da DJs fra disse klubber begyndte at finpudse de velepop-esque disco-spor, der var populære på det tidspunkt, herunder med et mere mekanisk beat og dybere baslinjer. Nogle af house pionere fra denne periode blev senere verdensberømte DJ´s, herunder FrankieKnuckles, Ron Hardy og Farley “Jackmaster” Funk. Disko var bestemt ikke den eneste musikstil med stor indflydelse på de første house spor, for snart begyndte DJ´s at mixe synth-pop, rap, latin og endda jazz på deres sange. Hvad mange ikke ved, er, at den originale house musik i begyndelsen hovedsageligt var forbundet med den afroamerikanske LHBT-kultur i Chicago. Som nævnt har musikken imidlertid oplevet en imponerende vækst i årtierne siden, hvilket gør den til en af ​​de store musikstrømme i dag. Vi ser dem ofte i premium lineups fra nogle af de store festivaler, som Tomorrowland eller Ultra Music Festival.  Berømte DJs som Mousse T, DavidPenn og Purple Disco Machine er alle hovedsageligt forbundet med house, bare for at nævne nogle få. Ved hjælp af house musik er den spanske ø Ibiza vokset til den verdensberømte og eksklusive festdestination.

Fra midten af ​​1990'erne blev mere eller mindre alt house musik mere og mere en del af mainstream-pop- og dansemusikken over hele verden. Sange som Release the Pressure af Leftfield, Ultimate Funk af Bon Sinclair og MusicSounds Better with You af Stardust er gode eksempler på denne tendens, og adskillige kerneelementer i house er sidenhen blevet bevaret, herunder den såkaldte kick tromme på de fleste beats, men i slutningen af ​​1990'erne. I det forrige århundrede og begyndelsen af ​​det 21. århundrede opstod utallige variationer i genren, der spænder fra langsommere og mere atmosfæriske spor til mere minimalistiske blandinger. I denne periode er forskellige undergenrer også vokset til fritstående genrer inden for elektronisk musik, såsom Euro House, Tech House og Electro House. Samtidig viser den fortsatte succes for sange med en mere traditionel house lyd, såsom Calvin Harris 'singlePromises fra 2018, at selv det mere originale house stadig er populært i dag.

Hvad kan Evenses tilbyde dig?

Som specialist inden for underholdning har vi en bred portefølje af house-acts muligheder, der er velegnede til alle slags fester og begivenheder, alt fra fødselsdage og temafester til bryllupper og firmaarrangementer. Uanset om du holder en fest til familien i haven, og vil give den et ekstra strejf af atmosfære, eller organisere en firmafest, hvor du vil tilbyde noget original underholdning, hos Evenses hjælper vi dig med at finde og booke den ideelle mulighed til din fest eller begivenhed. Ved at booke et live house-act kan du gøre dit event helt unikt. Når alt kommer til alt, hvor mange af dine gæster har nogensinde haft mulighed for at opleve et live house musik show, der er specielt hyret til dig? Ved at bruge søgemaskinen på vores hjemmeside kan du gøre søgningen lidt lettere, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om booking af house musik. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden, og sende det ind uden forpligtelse eller pr. e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du være sikker på, at vi booker house-temaet sammen med dig, præcis dét der passer perfekt til festen eller begivenheden, som du skal arrangere.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.