House musik til din begivenhed

House music.jpeg

House booking

Er du med i dét udvalg, der er ansvarlig for at arrangere skolefesten i år, og er du ikke helt sikker på, hvilken musik du vil booke til anledningen? Uanset situationen mener vi, at det er dét værd at overveje at booke house musik, men hvad er house musik egentligt? House er en form for elektronisk musik og sammen med trance en af ​​de dominerende bevægelser inden for denne genre. Som vi forklarer lidt nærmere om i bloggen, er house fra 80’erne opstået i Chicago og betragtes som en direkte efterkommer af disco, påvirket af den hurtige udvikling af elektroniske musikinstrumenter og værktøjer i 80’erne og 90’erne.

House har været meget populært i Skandinavien i årevis, så du har sikkert allerede hørt en house sang før. Giant af Calvin Harris og Rag'n'BoneMan, for eksempel? Eller Around the World af R3hab og Touch of Class? Dette er et par af de mange moderne house inspirerede sange, der har været i radioen utallige gange i det forløbne år.

En house booking til din fest er ikke kompliceret, men i betragtning af det varierede udvalg af DJs i Danmark er det generelt en god idé at hente hjælp fra en specialist, der kender house-verdenen. Hos Evenses har vi fremragende kontakter med forskellige house DJ's, som vi allerede har booket til utallige fester. Vi er glade for at dele den ekspertise, så du kan booke en house DJ, der passer perfekt til din fest.

Uanset hvilken type house du leder efter, kan vi hjælpe med at finde og booke den helt rigtige kunstner til din begivenhed. Som en start kan du allerede nu tage et kig på vores hjemmeside for inspiration.

House genren gennem årene

Som vi skrev ovenfor, er house-musik en genre af elektronisk musik, der stammer fra den amerikanske by Chicago i de tidlige 1980'ere. De første house former blev meget påvirket og inspireret af diskomusikken fra firserne. House musik startede i Chicagos underground klubkultur i de tidlige 80'ere, da DJs fra disse klubber begyndte at remixe disco-sange, der var populære på det tidspunkt. Nogen af house pionere fra denne periode blev senere verdensberømte DJs, herunder FrankieKnuckles, Ron Hardy og Farley “Jackmaster” Funk.

Disko var bestemt ikke den eneste musikstil med stor indflydelse på house, for snart begyndte DJs at mixe synth-pop, rap, latin og endda jazz ind i deres sange. Hvad mange ikke ved, er, at den originale house musik i begyndelsen hovedsageligt var forbundet med den afroamerikanske LGBT-kultur i Chicago. Som nævnt har musikken imidlertid oplevet en imponerende vækst i årtierne siden. House musik er ofte en del af premium lineups fra nogen af de store festivaler, som Tomorrowland eller Ultra Music Festival.

Fra midten af ​​1990'erne blev næsten alt house musik mere og mere en del af mainstream-pop over hele verden. Sange som Music Sounds Better with You af Stardust er gode eksempler på denne tendens. I det forrige århundrede og begyndelsen af ​​det 21. århundrede opstod utallige variationer i genren. I denne periode er forskellige undergenrer også vokset til fritstående genrer inden for elektronisk musik, såsom Euro House, Tech House og Electro House. Samtidig viser den fortsatte succes for sange med en mere traditionel house lyd, såsom Calvin Harris’ single Promises fra 2018, at selv det mere originale house stadig er populært i dag.

Hvad kan Evenses tilbyde dig?

Som specialist inden for underholdning har vi en bred portefølje af house-acts, der er velegnede til alle slags fester og begivenheder, alt fra fødselsdage og temafester til bryllupper og firmaarrangementer.


Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit næste event? Eller vil du arrangere en stor fest og har brug for hjælp og råd? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi er glade for at fortælle dig om de forskellige muligheder og tilbyde dig forskellige løsninger til din fest.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!