Organiserer du en reception på bryllupsdag, jubilæum eller firma begivenhed? Så vil du selvfølgelig have receptionen til at lykkes. Dette kan opnås ved god forberedelse. Når du har valgt en dato, starter det rigtige arbejde. Spørgsmålet er bare, hvordan du starter. Hvad skal du tænke på? Hvilke tips og trix er der? Hvordan opretter du en reception, som værdsættes af alle dine gæster? I dette blogindlæg finder du svar på disse spørgsmål samt mange andre tips.

Før du planlægger din reception, er det vigtigt først at afgøre to ting: Fastlæg budgettet og vælg et passende sted.

 

Bestem budgettet

Før du begynder at planlægge din reception, er et godt tip at bestemme budgettet. At holde dit budget undgår du en økonomisk skuffelse. Selv med et mindre budget er det muligt at organisere en elegant og vellykket reception. Kontakt vores eventspecialister for at hører mere om mulighederne for din unikke begivenhed med dit unikke budget.​

Find et passende sted

Ud over at bestemme budgettet skal du finde et passende sted. Placeringen vil have stor indflydelse på atmosfæren under din modtagelse. Når du vælger et sted, skal du tage højde for dette: Mulighed for parkering (der er parkeringspladser til alle), pladsens kapacitet (hvor mange personer der kan være i rummet) og tilgængeligheden af stedet (hvor nemt derhen). Det kan også være nyttigt at overveje, om der er nok toiletter, og om stedet har audiovisuel støtte. Når du har fundet en placering, kan du begynde at planlægge receptionen.​

Nedenfor er 5 attraktive tips, som du kan bruge, når du planlægger din reception:

 

Tip 1. Lav en attraktiv dekoration

Med de rigtige møbler giver du stedet en unik atmosfære, der passer perfekt til din reception. Husk den atmosfære, du vil formidle. Vil du oprette en romantisk atmosfære? Foretrækker du en afslappet atmosfære? Eller vil du dekorere stedet i et bestemt tema, som f.eks. 50'erne, hippie-temaet eller 90'erne? Ved hjælp af passende dekoration gør du din reception endnu mere mindeværdig. Derudover kan udsmykningen være nyttigt at vise dine gæster, hvor de skal hen. Du kan f.eks. Hænge kranse eller placere dekorerede tegn. Det er ligegyldigt hvad du vælger; detaljerne gør forskellen. Vi giver dig allerede nogle ideer:​

  • Belysningen er også en del af udsmykningen. Sørg for at det er atmosfærisk og undgå stærk fluorescerende belysning.
  • Opret en række hyggelige siddepladser til dine gæster.
  • Dæk vægge med slående informationstavler, plakater eller duge.
  • Blomster skaber altid en mere tiltalende atmosfære.
  • Overrask dine gæster ved at booke en fotoboks, noget som gæsterne kan nyde sig selv. Dette er ofte meget værdsat.

 

Tip 2. En varm velkomst

En god begivenhed begynder med en vellykket velkomst. I løbet af denne tid vil gæsterne oprette en ide om hvordan dag og nat vil se ud. Det er derfor vigtigt, at dine gæster får en varm velkomst ved døren. Med en eller flere værtinder ved indgangen, vil dine gæster blive godt modtaget. En venlig vært giver dine gæster en god følelse for arrangementet. På denne måde kan gæsterne også informeres om garderobeskabet, i hvilket rum festen er, og hvor de kan få drikkevarer.

 

Tip 3. En uforglemmelig souvenir

Selvfølgelig vil du have din reception til at være uforglemmelig for dig og dine gæster. En gæstebog er et godt alternativ, men endnu pænere er at leje en video gæstebog. Hver gæst får muligheden for at lave en personlig, kort og sjov video til at sende en hilsen. Du kan stadig se filmen flere år senere. Eller hvad med at give dine gæster en dejlig souvenir til at huske din fest? Dette kan gøres ved hjælp af en fotomaskine, hvor hver gæst kan udskrive et sjovt billede og gemme. Et andet, meget originalt alternativ er at booke en fotograf. Det er et billede, så du får perfekte souvenirs fra din fest.

 

Tip 4. God mad

Dine gæster vil nok have noget at spise og drikke under deen første tid ved receptionen. På Evenses kan du bestille din catering til receptionen. Eller hvad med en smukt farvet cocktailbar eller en glasbar? Kontakt vores arrangementsspecialister for at diskutere mulighederne. Vi sikrer, at din reception er arrangeret efter dine ønsker.

 

Tip 5. Imponerende underholdning

Musik og underholdning spiller en vigtig rolle til din reception. En fests succes er meget afhængig af underholdningen. Evenses arbejder med professionelle bands, DJ's og sangere, som alle kan tilbyde forskellige typer forestillinger. Inden du vælger en kunstner eller et band, er det vigtigt at tænke på, hvilken slags musik du vil have ved din reception. Foretrækker du stille baggrundsmusik? Har du lyst til festmusik? Eller vil du bestille en musikant, der leverer instrumental musik? Mulighederne er mange, og alt er muligt. Se vores tilbud og book et band, sanger eller DJ for at imødekomme dine behov.

 

Oplyst dansegulv

Hvis du ønsker at skabe en endnu køligere modtagelse, kan du ansætte et LED-belagt dansegulv. Dette er det perfekte tilbehør til at opmuntre dine gæster til at danse. LED-belagte dansegulve fås i forskellige modeller. Du kan for eksempel vælge mellem et oplyst disco gulv, et oplyst dansegulv med mønstre, et belyst dansegulv med pixels og mere. Det er også muligt at vælge et mønster, f.eks. Dit navn eller firmas logo.​

Ved du ikke, hvor du skal finde tid til at organisere din reception?

Eller ved du ikke, hvordan du skal håndtere alt selv? Så er vi klar til at hjælpe dig. På Evenses kan du bestille en pakke, som f.eks. En forretningspakke eller en bryllupspakke. Med dette vil din reception eller fest arrangeres af en erfaren event manager. Vil du vide mere om mulighederne i Evenses? Kontakt os venligst. Vi vil gerne informere dig. Du kan kontakte os via telefon eller via e-mail. Eller spørg din chatrepræsentant på vores hjemmeside.