Don Diablo er en hollandsk DJ med stor international succes. Du kan booke hans optræden gennem Evenses til en rimelig pris. Book Don Diablo til din begivenhed, festival eller firmafest.

DJ og producent Don Diablo er født og opvokset i Holland. Han arbejder hårdt på at udvide sin base af fans, så han har regelmæssige, verdensomspændende turneer efter at have scoret flere top 5 hits på Beatport med sange som ”Anytime”, ”Starlight” og ”On My Mind” blev han også populær som remixer. Hans portefølje indeholder navne som Madonna, Ed Sheeran, Rudimental og mange andre. Derudover har Don arbejdet med kunstnere som Kelis, Alex Clare, Example, Dragonette og Tiesto for at nævne nogle få. Don har en voksende, global fanbase, hvilket kan bevises på baggrund af hans optræden på næsten alle større klubber og festivaller i verden og også superklubben ”Hakkasan” i Vegas. Don's andre projekter omfatter instruering af videoer.

Ønsker du at booke Don Diablo til din begivenhed, festival eller jubilæumsfest? Denne kunstner kan bookes hos Evenses til din firmabegivenhed eller fest. Udfyld forespørgselsformularen eller kontakt os uforpligtigende. Vi er tilgængelige syv dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.