Jubilæum

Fejrer du jubilæum?Vil du gerne snart fejre et jubilæum? Et jubilæum på 25, 40 eller måske endda 60 år i firmaet eller ægteskabet? Hvis det er en firmafest eller en bryllupsdag, vil vi gerne stå for underholdningen til dit jubilæum, som du helst vil have. Du kan booke et band, en DJ eller solist til denne særlige dag. For at få et musikalsk akkompagnement til jubilæet er det vigtigt, at de rigtige artister bliver booket. Evenses kan hjælpe dig med at planlægge din fest og gøre den fantastisk. Det er virkelig vigtigt for din jubilæumsfejring at vælge den rette musik. For et par, der fejrer deres bryllupsdag, eller et firmajubilæum, vil en komplet pakke af musik, lys og lyd skabe den perfekte dag. Mere information

Bookingbureauet Evenses har masser af gode ideer til dit jubilæum. Evenses arbejder sammen med professionelle kunstnere: solister, duoer, trioer og bands. Hvis du vil have dine gæster til at svinge benene på dansegulvet, kan du leje en fest-DJ. Du kan vælge forskellige typer , som for eksempel en all-round-DJ, disco-DJ, vinyl-DJ og en house-DJ. Og du kan booke en musiker til at akkompagnere din DJ Hvis du for eksempel vil fejre 25-års bryllupsdag, kan du booke en DJ med saxofonist, violinist eller sanger. Vi tilbyder også bands. Bandene kan spille danse- eller baggrundsmusik til dit jubilæum. Der findes forskellige genrer. Foretrækker du en solidt til din fest? Evenses tilbyder sangere og solomusikere.

 

Jubilæumsfest: Book dit band, DJ, kendte artist eller show hos Evenses uden besvær

Evenses tilbyder også fotografering til jubilæet. Vi har forskellige muligheder for fotografering. Du kan leje en professionel fotograf eller en fotoautomat. Eller foretrækker du et videominde? Til din fest kan du leje en videogæstebog.

Hvis du er interesseret i vores tilbud, kan du altid kontakte os og anmode om et uforpligtende tilbud på din jubilæumsfest.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5