Martin Garrix, eller Martijn Garritsen er blevet superstjerne de seneste år. Martin Garrix blev stemt til #1 DJ i verden i 2016 af det førende britiske magasin DJ Mag. Han er født i Amstelvener og er hurtigt vokset til at blive en af ​​de mest populære DJ'er.

Martin Garrix var i gang med sin 15. producer, da han gik ind på Herman Brood Academy på grund af hans store antal bookinger i weekenderne. Dette gjorde det muligt for ham at afslutte gymnasiet der, mens han fortsatte sin musikalske karriere. Det var her, at han fik kontrakt med sit første pladeselskab, Dutch Spinnin Records, og derfra fik hans karriere et enormt løft. Hans gennembrud kom med sangen ”Aninals”, som dukkede op på hitlister verden over, og netop sådan blev Garrix uhyre populær. Han har arbejdet med kunstnere som Jay Hardway, Afrojack, Usher, DJ Tiesto, Dimitri Vegas og Like Mike samt Avicii.

Ønsker du at booke Martin Garrix til din festival, begivenhed eller fest? Denne kunstner er tilgængelig på Evenses til din begivenhed. Udfyld tilbudsformularen eller kontakt os uforpligtigende. Vi er tilgængelige syv dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.