Orkester

Book et orkester til dit bryllup, firmafest eller en anden form for begivenhed her! Et musik orkester giver en stilfuld og atmosfærisk musikalsk klang til arrangementer. Evenses tilbyder forskellige typer af orkestre som et klassisk orkester, symfoniorkester, dixieland orkester. De kan bookes som et lille musik-ensemble til intime begivenheder, til store musikgrupper f.eks. en klassisk koncert.

Når du vælger dit orkester, skal du overveje de instrumenter, du kan lide, og om det passer til din lejlighed. En violin, fløjte og klarinet giver en smuk klassisk præstation, der passer til et smukt bryllup. En kontrabas, tromme og trompet skaber en svingende koncert velegnet til en festival, byfestivaler. Lej et orkester til din ceremoni, firmafest eller bryllup.

 

 

Book et orkester til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

Ønsker du at booke et af vores dygtige orkestre? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket orkester, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores orkestre her.

Bands

Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

jazzband boekingen receptie 0
Drinks On Us
Står du og mangler musikken til at få gang i festen? Bestil dette fantastisk band!
Fra:
8390,-Pris på forespørgsela
Band huren receptie evenement
The Premium Band
Dette band spiller den smukkeste pop-, jazz og soulmusik. Book eller bestil allerede idag!
Fra:
4820,-Pris på forespørgsela