Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og nordjyllands hovedstad. Byen er kendt for at være arbejderbyen ved limfjorden og for det ikoniske Aalborg tårn. Byen har et rigt udvalg af underholdning, events og arrangementer som f.eks. koncerter, festivaler og kunstudstillinger - f.eks. er Aalborg Karneval Nordeuropas største folkelige karnevalsparade. I en hel uge er hele Aalborg i feststemning, hvor cirka 80.000 personer deltager. Hvert år slår de rekorder og besøgsantallet på festivallen er stigende.

Derudover, tilbydes der gode spisesteder og overnatningsfaciliteter som er vigtig for en turist. Byen har en masse seværdigheder at tilbyde og derudover er byen en studieby. Der bor ca. 20.211 studerende i Aalborg, og ca. 213.589 mennesker i Aalborg kommune overordnet.

Lej en Dj til din begivenhed

Evenses er en erfaren virksomhed indenfor underholdning. Vi har alt, du skal bruge til at give din fest et pift,
om end det er en konfirmation, fødselsdag eller noget helt andet.

Vi tilbyder et bredt katalog af forskellige events til din begivenhed. F.eks. kan du leje en Dj, swingende musik, alternativ rock, et jazzband eller noget helt andet. Book allerede idag og få en uforglemmelig fest. Tag et kig på vores katalog over bands og udforsk vores underholdningstilbud.

Vi står altid til rådighed i alle hverdage og besvarer alle dine spørgsmål. Læs mere nedenfor, hvor vi tilbyder underholdning i Aalborg.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.