Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og nordjyllands hovedstad. Byen er kendt for at være arbejderbyen ved limfjorden og for det ikoniske aalborg tårn. Byen har et rigt udvalg af underholdning, events og arrangementer som f.eks. koncerter, festivaler og kunstudstillinger. Aalborg Karneval som er Nordeuropas største folkelige karnevalsparade. i en hel uge er hele Aalborg i feststemning og hvor der deltager cirka 80.000 personer. Hvert år slå de rekorder og besøgsantallet på festivallen er stigende.

Derudover, tilbydes der gode spisesteder og overnatningsfaciliteter som er vigtig for en turist. Byen har en masse seværdigheder at tilbyde og derudover er byen en studieby. Der studier cirka. 20.211 mennesker i Aalborg cirka 213.589 bor i Aalborg kommune. Dertil, kan vi tilbyde festlig underholdning i Aalborg.

Lej en Dj til din begivenhed

Evenses er en professionel, samt erfaren virksomhed indenfor underholdning. Vi har alt du skal bruge til at pifte din fest, begivenhed, fødselsdag eller noget helt andet.

Vi tilbyder derfor en bred katalog af forskellige events, som kan havne til din fest, begivenhed, jubilæum osv. Lej f.eks. Dj, swingende musik, alternative rock, traditionel jazz, jazz band eller noget helt andet. Du kan også nøjes med at bestille artister som sørger for musikken til netop din event. Book allerede idag og få en aller tiders fest. Tag et kig på vores katalog og udforsk vores underholdningstilbud.

Vi står altid til rådighed i alle ugens dage og besvarer dit spørgsmål med kærligt hånd. Læs mere nedenfor, hvor vi tilbyder underholdning i Aalborg.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.