1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Saxofonist Søren
100% match

Saxofonist Søren

5 anmeldelser

Mangler du noget særligt til din begivenhed? Bestil denne saxofonist allerede idag!

Pris på forespørgsel
The Soul Company
100% match

The Soul Company

4 anmeldelser

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!

36000 kr - 57600 kr
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

3 anmeldelser

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik

3995 kr - 6390 kr
Guitaristen Niels
100% match

Guitaristen Niels

3 anmeldelser

Er du interreseret i klassisk inspireret sologuitarmusik eller måske noget helt anderledes så som guitartryllerier? Book guitaristen Niels nu!

2999 kr - 4800 kr
Book baggrundsmusik til enhver begivenhed | Evenses
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Baggrundsmusik

Vil du booke live baggrundsmusik til din begivenhed, reception, bryllup, middagsselskab eller drinks? Hvad er baggrundsmusik egentlig? Det er musik som er i baggrunden. Det er ikke meningen, at gæsterne skal lytte og være stille, men derimod kan gæsterne snakke og hygge sig. Har du været til en fest, hvor der var helt stille? Det kan du sikre dig i mod ved at finde noget dejligt baggrundsmusik. Det kan skabe en god og dejlig atmosfære. Hos Evenses kan du booke levende baggrundsmusik, som ofte bruges til bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer og receptioner i alle former og størrelser. Vores kunstnere er professionelle og leverer høj kvalitet.
Evenses tilbyder et bredt udvalg af kunstnere. Du kan booke klassiske ensembler hos os, såsom klassiske duoer, der giver rolig og smuk musik. Vi har også et bredt udvalg af jazz-kunstnere, instrumental musik; musik uden vokal og akustisk baggrundsmusik.

Ønsker du derimod en DJ som baggrundsmusik er dette også muligt. Skal der være god musik uden pauser, er det en DJ du skal have. Der er måske ikke noget lydudstyr på lokationen og i skal derfor selv sørge for lydanlæg. Her kan det betale sig at have en DJ til at tage sig af det. Hun/han sørger for at der er et behageligt underlag til festen og at musikken slukker, så snart tante Ole holder tale. Se vores udvalg af DJ her.

Leder du efter indledende sang eller baggrundsmusik til dit bryllup?

Er det en violinist eller et lille ensemble du ønsker til dit bryllup? Så kan du finde det her. For at skabe den bedste oplevelse anbefales et ensemble fremfor en solist, da sammenspillet mellem musikerne giver mere lyd og kan spille betydeligt flere numre.
Ud over et dejligt åbningsnummer til at starte bryllupsceremonien, er musikken under bryllupsreceptionen, middagen og festen også vigtig. Ud over levende baggrundsmusik kan du leje coverbands, duoer, solister, DJ'er, der spiller i kombination med for eksempel en saxofonist og spektakulære shows. For mere information, er du velkommen til at kontakte os og anmode om et gratis tilbud.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.