Bands

Book et band til din fest, bryllup, drinks eller firmafest. En vigtig ingrediens til succes for dit bryllup, arrangement, fødselsdag eller reception er at booke god, levende musik med et godt band. Evenses tilbyder et udvalg af professionelle bands, du kan booke. Du kan overveje at hyre et coverband, men vi tager også hånd om bookingen af ​​soulbands, messingbands, latinbands, rockbands, hyldestbands, jazzbands og bands med verdensmusik. En god tilføjelse til hyring af et af vores bands er at arrangere, at der også deltager en discjockey sammen med dem. Vores talentspejder hjælper dig med at hyre det perfekte band til dit arrangement. Ved at reservere et live-band hos Evenses garanteres du et erfarent udvalg, der kun består af meget professionelle musikere. Vores musikgrupper kan hyres på daglig basis og kan bookes til begivenheder, festivaler og fester. Alle musikgrupper er valgt ud fra kvalitet, entusiasme og erfaring.

Hvorfor er livemusik værd at overveje?

At booke et liveband giver ofte en fest, med "wow" -faktor, der får folk energi. Bestemt i sammenligning med musik fra en cd eller radio kan et godt band tilføje lidt livlighed og spænding til næsten enhver form for begivenhed. Tænk for eksempel på et latinsk band til en sommernat med salsa med venner eller et coverband, der udfører alle din partners foretrukne 90'ers sange på deres fødselsdag. Uanset festen kan være, er live musik fra et godt band sjældent en dårlig idé.

Ud over det musikalske aspekt giver booking af et liveband også et godt visuelt element på din fest. En afgangsfest med et band lyder og ser meget livligere ud end et live violinorkester. Når bandets interaktion med gæsterne er god, vil festens atmosfære gavne og tilføje noget unikt til din gennemsnitlige fest.

Nogle tips til at booke et live band

Ved første øjekast ser det ikke meget kompliceret ud at booke et liveband, men der er visse ting at huske på og tage i betragtning. Fra tilgængelighed og musikstil til sortering af placering og udstyr, jo mere bandet passer til dine ønsker, desto bedre bliver din fest.

Hos Evenses er vi altid tilgængelige, hvis du har spørgsmål om at booke et band, og nedenstående er nogle vigtige tip til at gøre dette. Hvis det er første gang, du skal booke et band til en fest eller begivenhed, anbefaler vi, at du kontakter os, så du kan vælge den ideelle live musik sammen med vores bookingspecialister.

Tips

Uanset om du bestiller et band eller en anden form for underholdning, er et vigtigt tip at være til tiden. Jo tidligere du kontakter et band for en reservation, jo mere sandsynligt er de stadig fri for den dato, du har i tankerne til din fest. Afhængigt af hvor vigtigt et bestemt band er for festen, kan du også gøre datoen for begivenheden afhængig af tilgængeligheden af ​​bandet. Under alle omstændigheder er det klogt at ikke vente til sidste øjeblik med at booke et liveband.

Hvis du aldrig har overvejet at booke et liveband, kan du blive overrasket over, hvor mange muligheder der er at vælge imellem. Rockbands, orkestre, jazzbands og endda coverbands får dig til at søge i dage. Derfor er det en god ide, før du starter din søgning efter det perfekte liveband, at gøre nogle af festens elementer klare for dig selv.

Hvilken slags fest eller begivenhed er det? Hvilken musikstil har du i tankerne? Hvor finder det hele sted? At kende disse detaljer og anerkende dem til vores begivenhedsspecialister gør det muligt at planlægge dit arrangement effektivt og give dig den mest passende handling.

Så snart du har været i stand til at sammensætte en liste over bands, som du synes passer til dine ideer, er det tid til at undersøge mere. Du kan bede Evenses om specifikke ting om bands for at få yderligere indsigt i, hvilken der er bedst til dit arrangement. Bed om at modtage en video af bandet ved et bryllup, prisoverslag baseret på et 4-delt bånd i forhold til et 5-delt bånd, eller endda hvor nøjagtigt hvert bånd er placeret.

Grundig læsning af båndprofilerne på vores hjemmeside er det første skridt i at undersøge båndene. Du kan få en idé om, hvilken slags musik bandet kan spille, hvilke instrumenter og udstyr de har brug for, og hvor de for nylig har optrådt.

Det er også vigtigt at kontrollere, om et bestemt band kan optræde på det sted, hvor du holder din begivenhed. Generelt er dette ikke et problem, men det er stadig vigtigt at kontrollere, hvad der er muligt, og hvad der er tilladt på stedet. Vær opmærksom på støjgrænserne, det nødvendige udstyr til båndet, placeringen og antallet af personer, der vil være til stede. De fleste bands kan tilpasse sig de specifikke forhold for dit arrangement, så det er altid en god ide at sikre, at alt bliver sorteret.

Et af de store pluspoint, når det kommer til at booke et liveband til din fest, er at du har mulighed for at stille anmodninger. I de fleste tilfælde kan du bede et band om at forberede nogle sange efter eget valg til at spille under festen. Tænk på din datters yndlingssang til hendes fødselsdag eller den sang, der blev spillet under det første kys med din partner. Der er ikke mange bedre måder at give din fest et personligt præg. Hvis dette lyder som en god plan, skal du først kontakte bandet for at se, om det er muligt.

Endelig er vores sidste tip at det er nødvendigt for en vellykket begivenhedsplanlægger, altid at opretholde kommunikation. Når du organiserer en fest, er der få ting, der er mere frustrerende end et band, der ikke forstår, hvad du vil have. Ud over den musik, som bandet spiller, er kommunikationsmåden også vigtig. Er bandet let tilgængeligt? Er de åbne for forslag og anmodninger fra din side? Svarer de på dine meddelelser til tiden? Dette kan virke mindre, men flydende kommunikation gør hele booking- og forberedelseprocessen meget mere behagelig. Det er grunden til, at Evenses er tilgængelige syv dage om ugen til konsultation.

Som du nu er klar over, er det ikke svært at booke et liveband til din fest eller begivenhed, men det er vigtigt at tage højde for nogle få faktorer. Hos Evenses kan du booke en bred vifte af live bands og handlinger, lige fra jazzbands og klassiske orkestre til rockbands og solister til en række lejligheder såsom fødselsdage, bryllupper, firmafester og mindehøjtiden. Ud over vores tips anbefaler vi også, at du kontakter os, så vi kan diskutere din begivenhed og finde den bedst mulige underholdning, du ønsker.

Book et band til dit bryllup, firmafest eller festival!

Er du på udkig efter et band, og vil du være sikker på en fantastisk bryllups- eller personalefest? Se vores udvalg af coverbands, jazzbands, latinbands og soulbands for at booke et band til dit arrangement. Har du spørgsmål vedrørende vores bands og optrædende, f.eks. hvilket band du skal hyre, eller hvad det koster at bestille et coverband? Så kan du kontakte os syv dage om ugen; vores erfarne festarrangører nyde at hjælpe dig med at vælge det bedste coverband til din fest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.