Skal du holde en stor fest? Book en bar til dit bryllup, firmafest, føfselsdag eller anden begivenhed! En smagfuld drink er en væsentlig del af dit bryllup, fest eller anden form for event. Evenses tilbyder et bredt sortiment af forskellige slags mobile eller faste cocktialbarer, kaffebarer og smoothiebarer. Stilfulde barer fås i alle former og størrelser til din fest med bartendere til selvfølgelig.  Udover at du kan booke en bar hos os, kan du også booke workshops og champagnetårne. 

Du kan booke en skrædersyet bar til til din firmafest! Det er ,uligt at tilpasse baren ved at tilføje dit logo til baren, cocktailkortet og uniformerne, som baristaerne/bartenderne render rundt i. Du kan også dekorere baren i din egen stil. 
 


Sådan ser den komplette standard pakke ud:

Fire timers drinks.
Menukort (Valgfrit)
Glas
Udstyr
Erfaren barpersonale, med passende tøj
Installation, De-installation
Transportomkostninger


 

En kaffe- eller smoothiebar fra Evenses er altid en sjov ide til din fødselsdag, byullup eller anden begivenhed. Med kaffebaren kan du prøve forskellige slags kaffe, men også latte-art. Bores barister skaber smukke former i din kaffe med mælk, som hjerter og blade. 
I Smoothiebaren får du friske og sunde smoothies, et sikkert hit hos dine gæster! 

 

 

 

Book en Bar til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en bar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores barer her.