Bassjackers er en dansk DJ- duo med international succes. Nu kan du endelig bestille dem til en konkurrencedygtig pris, gennem Evenses. De kan bookes til forskellige lejligheder, alt fra en forretningsfest til et event, festival eller studergilde.

I 2007 startede de to high school venner, DJ Marlon Flohr og producent Ralph van Hilst den danske DJ- duo Bassjackers. Marlon, der er vild og udadvendt. De lever for rampelyset og elsker at optræde. Ralph, den anden halvdel af duoen, er rolig og introvert og har mere sin rolle bag scenen som producer.

Deres modsatte personligheder giver udtryk for en perfekt kombination for dette unikke DJ-producent samarbejde. Duoen blev en stor succes i 2011, da de blev udvalgt med 'Mush Mush' af Tiësto og udgivet på hans pladeselskab Musical Freedom. Nummeret dominerede Beatport Top 10 i mere end to måneder, og det var en af årets største festival hits.

Siden da har Bassjackers lavet mange plader med forskellige numre på hitlisterne og samarbejdet med Martin Garrix, Afrojack, KSHMR, Dyro, R3hab og Showtek for bare at nævne nogle få. De har også begge lavet remixer til kunstnere som Rihanna, Enrique Iglesias, Moby og Ne- Yo. På toppen af deres kapacitet fortsætter Bassjackers med at erobre scener over hele verden.