Bedste tips for en uforglemmelig personalefest!

Knipsel1.JPG

En uforglemmelig aften

Tid til en firmafest! Er det tid til at fejre årets resultater eller har i som team nået salgsmålene? Så formoder jeg, at du/i leder efter tips til en god firmafest, personale aktiviteter eller andre spændene ideer til dine kollegaer. Uanset om du har organiseret en række personalefester tidligere eller hvis det er første gange, vil jeg i dette indlæg give dig nyttige tips og ideer til en uforglemmelig firmafest.

Tip 1 – Hvilken form for musik skal du vælge til din firmafest?

For at gøre firmafesten mere succesfuld, er musik et godt tip! Dine kollegaer har sandsynligvis forskellige smag for musik. Et tip til at løse dette problem er, at hyre en DJ eller et band, der har en masse energi og spiller både gamle og nye sange. På denne måde vil det være indbydende at deltage i alle aldre. Evenses.dk tilbyder bands og DJ’s som kan opfylde dine ønsker. Ud over dette, kan det være en god ide, at vælge et tema for festen, da det vil være oplagt at vælge musik der passer til temaet.

Tip 2 – Hvilke aktiviteter fungere bedst til en firmafest?

Du vil gerne give dine kollegaer en god og uforglemmelig firmafest? Uanset hvilke form for firmafest du har besluttet dig for det skal være, vil det altid være en godt ide at planlægge en form for fælleaktivitet der passer til alle i organisationen, og at det ikke kræver omklædning mellem aktiviteterne og selve festen.
Her er nogle ideer, der passer bedst til medarbejderpartiet: mobil bowlingbane, casino, oplyst dansegulv, quiz, VR oplevelse og meget mere. Det vigtigste er, at personalet er aktiveret, har det sjovt og et plus er, hvis de også kommer sammen i hold. Ved at finde unikke virksomheds selskabs aktiviteter vil medarbejderne i lang tid huske firmafesten.

Tip 3 – Et minde at kigge tilbage på

Mit sidste tip til at skabe en god firmafest er, at give alle medarbejdere en souvenir at tage med hjem. Noget der kan få dem til at tænke tilbage på festen og forhåbentlig med en positiv følelse.
Derfor er mit sidste tip at booke en fotobås, hvor medarbejdere kan tage sjove billeder sammen. Eller søger i en mere eksklusiv metode er der mulighed for at hyre en fotograf, der kan tager portræt og stemningsbilleder af medarbejderne. Eller lej en videograf til at filme hele aftenen, og dermed skabe et mere levende billede af firmafesten og derefter få videoen klippet sammen. Videoen og billederne kan også bruges til at fremme firmaet på sociale medier. Uanset om du vælger foto eller film, vil det bringe minder til medarbejderen.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.