Skal du holde en stor fest? Hos Evenses kan du booke en cocktailbar til din firmafest, bryllup, fødselsdag eller anden begivenhed! Med en cocktailbar er du garanteret en formidabel fest! Dine gæster vil helt sikkert elske det! Velsmagende drinks er et vigtigt element til din fest. Evenses tilbyder et bredt udvalg af cocktailsbarer, som du kan booke til enhver slags begivenhed. Dine gæster vil syntes at det er rigtig smart med en cocktailbar, og de vil snakke om det i årevis. Foruden cocktailbarer tilbyder Evenses også cocktailworkshops, champagnetårne og kaffebarer. 
Vi tilbyder skrædersyede løsninger til cocktailbaren, f.eks. er det muligt at personalisere baren ved at placere dit firmalogo på baren, cocktailkortet osv.

Når du lejer en cocktailbar, kommer baren som standard med følgende pakke:

4 timer med cocktails.

Cocktailkort

Glas

Nødvendigt udstyr

Erfaren barpersonale med passende tøj

Installation og af-installation

Transportomkostninger

Book en Cocktailbar til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en Cocktailbar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.