Skal i rigtig slappe af? Hvad så med en massagestol?

Masseurs inhuren massage.jpg

Lej afslapning til dit arrangement

De sidste måneder af året er ofte meget hektiske, især på arbejdet. Mange virksomheder har stadig nogle projekter, der skal gennemføres, og det kan medføre store mængder stress. Hvis du skal belønne dine medarbejdere og give dem et øjeblik med afslapning tilbyder Evenses massagestole på stedet. Dette er den perfekte måde at slappe af på. Men hvad er fordelene ved at leje en massagestol?​

Flere og flere virksomheder bruger massagestolen som et middel mod stress og andre arbejdsrelaterede klager.

Hvad er fordelene ved en massagestol?​

En massagestol på kontoret tilbyder mange fordele. For eksempel har en massagestol følgende positive effekter:

Forebyggelse af belastningsskader

Afslappende effekt

Fornyelse af energi

Motiverende virkning

Stressreduktion

Reduktion af fravær

Forebyggelse af belastningsskader

massagestolen er en meget effektiv og behagelig måde at reducere stress symptomer på. Massagen sikrer, at kroppen genopretter hurtigere fra at have lange perioder med at sidde og langvarigt arbejde foran en computerskærm. Massagestolen reducerer eller forhindrer stresssymptomer regelmæssigt, og kan også hjælpe på belastningsskader.

Afslappende effekt

En massagestol hjælper med at slappe af. Noget, som ethvert menneske har brug for. Under en massage behøver du ikke at tænke på de mange andre ting, du skal nå. Massagen udføres altid i en ergonomisk stol. I denne komfortable stol kan du nyde et godt øjeblik med afslapning.

Fornyelse af energi

Efter en afslappende massage vil du føle dig som født på ny. Du vil få mere energi tilbage, hvilket du kan bruge i de sidste, særligt stressende uger af året.

Motiverende virkning

En massage reducerer ikke kun stress, men har også en meget motiverende effekt. Massage lindrer stress og giver mere energi, hvorefter du har et klart hoved til dit arbejde. Efter massagen vil du føle dig mere oplagt og motiveret til at komme tilbage til arbejdet.

Stressreduktion

En massage reducerer stress på forskellige måder. Du kan ikke gøre noget under massagen. Så du kan tænke på det som en behagelig pause, hvor du har et øjeblik til at komme til dig selv. Det betyder, at massage er stressreducerende. Derudover er en god massage en af de absolut bedste midler mod ømme muskler.

Derudover sørger massagen for, at din krop producerer endorfiner eller endda lykkehormoner som dopamin og serotonin. Endorfiner hæmmer produktionen af stresshormoner, hvilket reducerer stress.

Reduktion af fravær

En god massage reducerer ikke kun den psykologiske byrde, men også den fysiske. Når nogen oplever stress, påvirker det også deres helbred. Immunsystemet svækkes derefter, hvilket kan få en person til at blive syg hurtigere.

En massage reducerer fysisk stress, da den udvider blodcirkulationen og øger blodgennemstrømningen. Som følge heraf forsvinder affaldet hurtigere fra kroppen og mere ilt lykkes hurtigere i vævet. Dette fører igen til et bedre immunsystem og mindre stress, et styrket immunsystem betyder også færre sygdomme. En massagestol reducerer således også fravær blandt medarbejderne.

Interesseret i en afslappende massagestol?

Er du interesseret i en afslappende massagestol? Så book via Evenses. En massagestol vil overraske dine medarbejdere med en dejlig pause. Derudover er massage ikke kun et godt øjebliks afslapning af på kontoret, det er også en god tilføjelse til en begivenhed, som f.eks. en firmadag, en udstilling eller en produktpræsentation.

En massage tager cirka 25 minutter, men kan tage længere tid. Hvor længe en massage varer afhænger af dine ønsker og præferencer. En stor fordel ved en massagestol er, at den optager lidt plads. Selvom du organiserer et medarbejderarrangement på et mindre sted, er der plads til en massage stol.

Evenses arbejder med professionelle massører

Evenses har også et bredt netværk af professionelle massører, så vi kan tilbyde dig en god massagestol flere steder i landet. De professionelle massører har flere forskellige teknikker. Så du ved præcis, hvilken slags massage du har brug for. Selvfølgelig udføres massagerne kun på en ergonomisk massagestol.

En massagestol til mange begivenheder

Vores massører er tilgængelige til mange forskellige lejligheder. Derudover er det muligt, at få dem til at tilpasse sig til anledningen. Organiserer du f.eks. en firmafest eller en produktpræsentation? Så sørger vi for, at de bærer tøj med dit firmas logo. Planlægger du en temafest? Så kommer massørerne i udklædning, hvilket svarer til temaet for dit fest. Massørerne kan også tage stilling til den type massage, i er interesseret i.

Ønsker du at bestille en massagestol til dit arrangement?

Vil du gerne leje en massagestol til dit kontor? Eller vil du gerne booke en massagestol med en massør på en begivenhed? Så kontakt os! Vores eventspecialister vil gerne informere dig om, hvordan du kan leje en massagestol på stedet. De rådgiver jer individuelt, hvis I vil arrangere en begivenhed, firmafest eller afslapningsdag.


Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit næste event? Eller vil du arrangere en stor fest og har brug for hjælp og råd? Så er vi hos Evenses klar til at hjælpe dig. Vi står klar til at give dig råd, så kontakt os endeligt over email eller ved at ringe på vores telefonnummer.Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!