Skal i rigtig slappe af? Hvad så med en massagestol?

Masseurs inhuren massage.jpg

Lej afslapning til dit arrangement

De sidste måneder af året er ofte meget hektiske, især på arbejdet. Mange virksomheder har stadig nogle projekter, der skal gennemføres, og det kan medføre store mængder stress. Hvis du skal belønne dine medarbejdere og give dem et øjeblik med afslapning tilbyder Evenses massagestole på stedet. Dette er den perfekte måde at slappe af på. Men hvad er fordelene ved at leje en massagestol?​

Flere og flere virksomheder bruger massagestolen som et middel mod stress og andre arbejdsrelaterede klager.

Hvad er fordelene ved en massagestol?​

En massagestol på kontoret tilbyder mange fordele. For eksempel har en massagestol følgende positive effekter:

Forebyggelse af belastningsskader

Afslappende effekt

Fornyelse af energi

Motiverende virkning

Stressreduktion

Reduktion af fravær

Forebyggelse af belastningsskader

massagestolen er en meget effektiv og behagelig måde at reducere stress symptomer på. Massagen sikrer, at kroppen genopretter hurtigere fra at have lange perioder med at sidde og langvarigt arbejde foran en computerskærm. Massagestolen reducerer eller forhindrer stresssymptomer regelmæssigt, og kan også hjælpe på belastningsskader.

Afslappende effekt

En massagestol hjælper med at slappe af. Noget, som ethvert menneske har brug for. Under en massage behøver du ikke at tænke på de mange andre ting, du skal nå. Massagen udføres altid i en ergonomisk stol. I denne komfortable stol kan du nyde et godt øjeblik med afslapning.

Fornyelse af energi

Efter en afslappende massage vil du føle dig som født på ny. Du vil få mere energi tilbage, hvilket du kan bruge i de sidste, særligt stressende uger af året.

Motiverende virkning

En massage reducerer ikke kun stress, men har også en meget motiverende effekt. Massage lindrer stress og giver mere energi, hvorefter du har et klart hoved til dit arbejde. Efter massagen vil du føle dig mere oplagt og motiveret til at komme tilbage til arbejdet.

Stressreduktion

En massage reducerer stress på forskellige måder. Du kan ikke gøre noget under massagen. Så du kan tænke på det som en behagelig pause, hvor du har et øjeblik til at komme til dig selv. Det betyder, at massage er stressreducerende. Derudover er en god massage en af de absolut bedste midler mod ømme muskler.

Derudover sørger massagen for, at din krop producerer endorfiner eller endda lykkehormoner som dopamin og serotonin. Endorfiner hæmmer produktionen af stresshormoner, hvilket reducerer stress.

Reduktion af fravær

En god massage reducerer ikke kun den psykologiske byrde, men også den fysiske. Når nogen oplever stress, påvirker det også deres helbred. Immunsystemet svækkes derefter, hvilket kan få en person til at blive syg hurtigere.

En massage reducerer fysisk stress, da den udvider blodcirkulationen og øger blodgennemstrømningen. Som følge heraf forsvinder affaldet hurtigere fra kroppen og mere ilt lykkes hurtigere i vævet. Dette fører igen til et bedre immunsystem og mindre stress, et styrket immunsystem betyder også færre sygdomme. En massagestol reducerer således også fravær blandt medarbejderne.

Interesseret i en afslappende massagestol?

Er du interesseret i en afslappende massagestol? Så book via Evenses. En massagestol vil overraske dine medarbejdere med en dejlig pause. Derudover er massage ikke kun et godt øjebliks afslapning af på kontoret, det er også en god tilføjelse til en begivenhed, som f.eks. en firmadag, en udstilling eller en produktpræsentation.

En massage tager cirka 25 minutter, men kan tage længere tid. Hvor længe en massage varer afhænger af dine ønsker og præferencer. En stor fordel ved en massagestol er, at den optager lidt plads. Selvom du organiserer et medarbejderarrangement på et mindre sted, er der plads til en massage stol.

Evenses arbejder med professionelle massører

Evenses har også et bredt netværk af professionelle massører, så vi kan tilbyde dig en god massagestol flere steder i landet. De professionelle massører har flere forskellige teknikker. Så du ved præcis, hvilken slags massage du har brug for. Selvfølgelig udføres massagerne kun på en ergonomisk massagestol.

En massagestol til mange begivenheder

Vores massører er tilgængelige til mange forskellige lejligheder. Derudover er det muligt, at få dem til at tilpasse sig til anledningen. Organiserer du f.eks. en firmafest eller en produktpræsentation? Så sørger vi for, at de bærer tøj med dit firmas logo. Planlægger du en temafest? Så kommer massørerne i udklædning, hvilket svarer til temaet for dit fest. Massørerne kan også tage stilling til den type massage, i er interesseret i.

Ønsker du at bestille en massagestol til dit arrangement?

Vil du gerne leje en massagestol til dit kontor? Eller vil du gerne booke en massagestol med en massør på en begivenhed? Så kontakt os! Vores eventspecialister vil gerne informere dig om, hvordan du kan leje en massagestol på stedet. De rådgiver jer individuelt, hvis I vil arrangere en begivenhed, firmafest eller afslapningsdag.


Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit næste event? Eller vil du arrangere en stor fest og har brug for hjælp og råd? Så er vi hos Evenses klar til at hjælpe dig. Vi står klar til at give dig råd, så kontakt os endeligt over email eller ved at ringe på vores telefonnummer.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!