Vil du slappe af? Hvad med en massage?

Masseurs inhuren massage.jpg

Lej afslapning til dit arrangement

Den sidste måned af året er ofte meget hektiske. Især i arbejdet. Mange virksomheder har stadig nogle projekter, der skal gennemføres, og det kan medføre stor stress. For at få mest muligt ud af dine medarbejdere og give dem et øjeblik med afslapning tilbyder Evenses massage på stedet. Dette er den perfekte måde at slappe af. Hvad er en massagestol? Og hvad er fordelene?​

Flere og flere virksomheder bruger massagestolen som et middel til stress og andre arbejdsrelaterede klager.

Hvad er en massagestol?

Ordet siger alt: en massage stol er en massage, hvor du sidder på en speciel massage stol og der masseres. Det er en trykpunktsmassage af nakke, skuldre, ryg, arme og hænder. Massagen udføres gennem tøjet. Det betyder at du ikke skal klæde dig af.

Hvad er fordelene ved en massagestol?​

En massagestol på kontoret tilbyder mange fordele. For eksempel har en massagestol følgende positive effekter:

Forebyggelse af RSI-klager

Afslappende effekt

Forsyning af energi

Motiverende virkning

Stressreduktion

Reduktion af fravær

Forebyggelse af RSI-klager

massagestolen er en meget effektiv og behagelig måde at reducere stress symptomer på. Massagen sikrer, at kroppen genopretter hurtigere fra virkningerne af at have lange perioder med at sidde og langvarig computerskærm arbejde. Regelmæssig reducerer eller forhindrer massagestolen stresssymptomerne.

Afslappende effekt

En massagestol hjælper med at slappe af. Noget, som ethvert menneske har brug for. Under en massage behøver du ikke at tænke på de mange ting, du skal gøre. massagen udføres altid i en ergonomisk stol. I denne komfortable stol kan du nyde et godt øjeblik med afslapning.

Forsyning af energi

Efter en afslappende stol massage vil du føle dig som en nyfødt. Du vil få mere energi igen. Noget, som du kan bruge i de sidste, særligt stressende uger af året.

Motiverende virkning

En stol massage reducerer ikke kun stress, men har også en meget motiverende effekt. Som massage lindrer stress og giver mere energi, har du et klart hoved til dit arbejde. Efter massagen vil du føle dig mere vital og motiveret for at komme tilbage til arbejde.

Stressreduktion

En stol massage reducerer stress på forskellige måder. Du kan ikke gøre noget under massage. Så du kan tænke på det som en overbevisende pause, hvor du har et øjeblik at komme til dig selv. Det betyder, at massage er stress-reducerende.

Derudover sørger massørens rører for, at din krop producerer endorfiner eller endda lykkelige hormoner. Endokrin hæmmer produktionen af stresshormon, hvilket reducerer stress.

Reduktion af fravær

En massagestol reducerer ikke kun den psykologiske byrde, men også den fysiske. Når nogen oplever stress, påvirker det også deres helbred. Immunsystemet svækkes derefter, hvilket får en person til at blive syg hurtigere. En massage reducerer fysisk stress, da den udvider blodcirkulationen og øger blodgennemstrømningen. Som følge heraf forsvinder affaldet hurtigere fra kroppen og mere ilt lykkes hurtigere i vævet. Dette fører igen til et bedre immunsystem og mindre stress. Og bedre modstand betyder også færre sygdomme. En massagestol reducerer også fravær blandt medarbejderne.

Interesseret i en afslappende massagestol?

Er du interesseret i en afslappende massagestol? Så book via Evenses. En stole massage vil overraske dine medarbejdere med en dejlig afslapning. Derudover er massage ikke kun et godt øjeblik at slappe af på kontoret. Det er også en god tilføjelse til en begivenhed, som f.eks. En firmafest, en udstilling eller en produktpræsentation. Hvis du bestiller en massagestol, omfatter dette en ergonomisk massage stol, en massage og en professionel massage terapeut.​

En massage tager cirka 25 minutter, men kan tage længere tid. Hvor længe en massage varer afhænger af dine ønsker og præferencer. En stor fordel ved en massagestol er, at det tager lidt plads. Selvom du organiserer et møde på et mindre sted, er der plads til en massage stol.

Evenses arbejder med professionelle massører

Evenses har et nationalt netværk af professionelle massører. Så vi kan tilbyde dig en god stol massage overalt. De professionelle massører har mange massage teknikker. Så du ved præcis, hvilken slags massage du har brug for. Selvfølgelig udføres massagerne kun på en ergonomisk massage stol.

En stol massage til mange begivenheder

Vores massører er tilgængelige til mange lejligheder. Derudover er det muligt, at de tilpasser sig til anledningen. For eksempel, organiserer du en firmafest eller en produktpræsentation? Så sørger vi for, at de bærer tøj med dit firmas logo. Planlægger du en temafest? Så kommer massørerne i udklædning, hvilket svarer til temaet for dit fest. For eksempel, når man organiserer en fest med et østligt tema, er det muligt for dem at bære asiatiske tøj.

Ønsker du at bestille en massagestol til dit arrangement?

Vil du gerne leje en massagestol til dit kontor? Eller vil du gerne oprette en massage stol med en massør på en begivenhed? Kontakt os! Vores arrangementschefer vil gerne informere dig om at leje en massagestol på stedet. De rådgiver dig individuelt, hvis du vil arrangere en begivenhed, firmafest eller produktpræsentation.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.