Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Guns N' Roses tribute band
100% match

Guns N' Roses tribute band

Indlevende og medrivende Guns N' Roses tribute band, der hylder det legendariske hardrock band.
Lej Guns N' Roses tribute band Ønsker du at skabe en unik og uforglemmelig aften for dine gæ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Elvis Tribute Band
100% match

Elvis Tribute Band

Lej et Elvis tribute band som sørger for et autentisk og mindeværdigt show
Elvis Tribute Band Ønsker du et festligt arrangement, der hylder The King of Rock 'n Roll? I så fald er det oplagt ...
Mere information

11000 kr - 50000 kr
Rock coverband
100% match

Rock coverband

Lej et rock coverband, som bringer de bedste rock-hits fra ind- og udlandet til din fest
Rock coverband Mangler du et band, der kan spille dit næste arrangement op og få dine gæster ud af sto...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Indie Rock

Book et Indie Rock band

til din spændende begivenhed! Skal du snart giftes og er på udkig efter underholdning, der kan gøre din dag til noget helt særligt? Er du i gang med at organisere din halvtredsårsfødselsdagsfest, og leder efter en musikalsk optræden for at bringe festen til et nyt niveau? Måske har du allerede noget i tankerne, men har du nogensinde tænkt på et Indie Rock-band? Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige band til din fest.

Indhold

Hvad er Indie Rock?

Hvordan opstod Indie Rock?

Forskel med alternativ?

Moderne

Hvad kan Evenses gøre for dig?

(#faq)

Hvad er Indie Rock?

Udtrykket Indie står for 'independent' rock. Angiver 'independent' pladeselskaber eller band med deres egne pladeselskaber. Indie er også et navn for en genre: musikken har en pop karakter, men er for alternativ til at blive spillet i radioen.

Hvordan opstod Indie Rock?

I slutningen af ​​1970'erne begyndte interessen for punkgenren at falde dramatisk, hvilket fik mange pladeselskaber til at droppe bands. Imidlertid var band stadig i bevægelse for at bevise, at de ikke har brug for medierne og pladeselskaberne for at overleve. Som et resultat udvikler et helt kredsløb sine egne labels, distributions kanaler og endda sine egne koncertsale. Til sidst opstod der et alternativ og frem for alt en ikke-kommerciel musikkultur i firserne.

Forskel med alternativ?

Men hvad er præcis forskellen mellem Indie-rock og alternativ / alternativ rock? I firserne blev der lavet musik under mottoet DIY: 'gør det selv'. De mente, at musik skulle skabes for kærlighed til musik og ikke for pengene. Denne meddelelse påvirkede mange typer genrer som grunge, lo fi, metal, industri og hus. Det samlede navn for dette blev 'alternativt'. Især grunge-genren gjorde et stort gennembrud i begyndelsen af ​​halvfemserne og kom ind på hitlisterne. Dette åbnede dørene for andre genrer inden for den 'alternative sektor'. Pladeselskaber gik fuldstændigt ind på dette og udgav den ene rockhandling efter den anden. Af denne grund er Indie adskilt fra alternativ: Indie beskriver 'independent' pladeselskaber og bands. Indie som en genre kan beskrives som et alternativ, det indeholder mange forskellige typer musik. De mest kendte er Indie Rock og Indie Pop.

Moderne

I dag betyder ikke Indie mere uafhængighed. I dag handler det om musik, der har en pop karakter, men som er for alternativ til radioen. Kendte Indie Rock-bands fra 2020 er:

The Kooks

The Kooks 'Luke Pritchard, Hugh Harris, Peter Denton, Alexis Nuñez, kender alle hinanden fra Brighton Music College. I 2005 besluttede de at starte et band der. Kooks spredte sig hurtigt over internettet og voksede hurtigt. De udgav deres debutalbum i 2006 'Inside In / Inside Out'. Populære sange fra dette album er 'Naïve' og 'She Moves In Her Own Way' og når top 10 på UK Singles Chart.

Cage The Elephant

Cage The Elephant blev grundlagt i 2006 og er et amerikansk indie rockband. Bandet udgav deres debutalbum i 2009. Deres næste album "Thank You, Happy Birthday" kom ind på Billboard 200 på nr. 2 i 2011. Begge albums blev produceret af Jay Joyce fra Jive Records. I alt har Cage The Elephant udgivet syv albums inden 2020: Cage The Elephant (2009), Live at Grimey's (2010), Thank You Happy Birthday (2011), Melophobia (2013), Tell Me I'm Pretty (2015), Unpeeled (2017) og Social Cues (2019).

The Arctic Monkeys

The Arctic Monkeys er et britisk Indie Rock-band, der blev dannet i 2002. Bandet består af Alex Turner, Jamie Cook, Nick O'Malley og Matthew Helders. I 2005 fik bandet navnegenkendelse via internettet. I 2006 udgav de deres debutalbum 'Whatever people say I am, that's what I'm not'. Dette blev Storbritanniens mest solgte debutalbum. Ligesom albummet nåede de to singler 'I Bet You Look Good on the Dancefloor' og 'When The Sun Goes Down' til nummer 1. Et år senere (2007) fulgte det andet album, Favorite Worst Nightmare, med hovedsinglen "Brianstorm" ". I 2009 udgav bandet deres tredje album 'Humbug', produceret af Josh Homme og James Ford.

The Growlers

The Growlers blev grundlagt i 2006. På deres første tre albums - Are You In or Out? (2009), Hot Tropics (2010) og Hung at Heart (2013) - The Growlers kombinerede forskellige typer undergenrer som vintage surfrock med slow-burn. Albummet Chinese Fountain (2014) introducerede et antydning af diskotek, der delvis blev inspireret af flytningen til Los Angeles. Albummet City Club (2016) bragte The Growlers sammen med producenten Julian Casablancas. I 2019 udgav bandet deres egenproducerede album Natural Affair.

Hippo Campus

Indie Rock bandet Hippo Campus blev dannet i 2013 af medlemmerne Jake Luppen, Nathan Stocker, Zach Sutton, Whistler Allen og siden 2017 også DeCarlo Jackson. I 2014 udgav de deres egen EP 'Bashful Creatures'. Efter dette underskrev bandet med mærket Grand Jury Records. Hippo Campus udgav deres anden EP i 2017 kaldet Syd. Hippo Campus udgav også deres første album 'Landmark' i 2017.

Wallows

Indie Rock bandet Wallows består af medlemmerne Braeden Lemasters, Cole Preston og Dylan Minette. Bandet begyndte at udgive sange uafhængigt i 2017. Deres første single 'Pleaser' tog andenpladsen på Spotify Global Viral 50-listen. I 2018 underskrev bandet med Atlantic Records. Wallows udgav deres debutalbum i 2019 'Nothing Happens'.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Især for folk, der aldrig har booket eller organiseret en Indie Rock-handling før, kan en sådan reservation virke lidt kompliceret. Det er det imidlertid ikke, men vi kan forestille os, at enhver hjælp er velkommen. Evenses har mange års erfaring, så vi kan hjælpe dig med alt. Vi diskuterer gerne dine ønsker, så vi sammen kan finde den perfekte handling. Vi er altid tilgængelige. Du kan ringe til os eller sende os en e-mail.

FAQ
Hvad koster et band?

Den nøjagtige pris afhænger af flere faktorer: kvalitet, omdømme, størrelse, performance, den krævede lydteknologi og rejseomkostningerne. Dette bestemmer sammen den samlede pris for det anmodede bånd.

Hvilke sange spiller bands ved et bryllup?

Bandene har et repertoire af sange, hvorfra de spiller. De er dog ofte åbne for forslag og anmodninger. Det er dog rart at angive dette godt inden reservationen, så de kan øve sig. Om aftenen selv kan anmodninger ske på bekostning af konstruktionen af ​​sættet og gennem dette gæsternes glæde. Hvis et anmodet nummer ikke er på repertoiret, er flere bands villige til at studere 1 eller 2 sange.

Hvor længe spiller et band?

En standardydelse består ofte af 3 sæt på 45 minutter. Dette er opdelt over en periode på 3 - 3,5 timer. Kortere forestillinger er også mulige. Den maksimale spilletid for de fleste bands er 4 sæt på 40 minutter. Dette kan opdeles over en periode på 4 til 5 timer.

Tager bandet pauser?

For at kunne udføre forestillingen på en behagelig, professionel og entusiastisk måde, skal bandet tage en pause fra tid til anden. Op til 1 times udførelse udføres som standard uden pauser. Ved længere forestillinger kan du antage, at der vil være en pause på ca. 15 minutter i timen.

Hvad sker der i pauserne?

I pauserne giver bandet atmosfærisk musik, som de spiller over deres lydsystem. Musikken er naturligvis i tråd med den musik, der spilles under forestillingen. Nogle bands har en DJ, der tager sig af musikken. Selvfølgelig kan du også bestille en DJ til pauser med alle bands.

Hvor lang tid tager det at opbygge?

Opbygningen af ​​bands tager cirka 45 minutter med 3 til 4 medlemmer. Med større bånd tager dette 1 til 1,5 time. Vi tilpasser altid mængden af ​​udstyr til gruppestørrelsen. Hvis gruppen er meget stor (mere end 175 personer), vil opsætningstiden også være længere.

Hvor længe i forvejen vil bandet være klar?

Som standard er bandet klar til at starte 30 minutter før forestillingen. Det betyder, at alt er bygget op og lydkontrolleret. Det er også muligt at aftale, at bandet er klar til at starte tidligere på forhånd. Bandmedlemmerne vil selvfølgelig bruge mere tid på opgaven, så vi opkræver et gebyr for denne ventetid. Du kan aftale størrelsen på denne kompensation på forhånd med Evenses.

Har bandet brug for en scene?

Normalt har et band ikke brug for en scene. Ofte kan de lege i en fri del af rummet, hvis det ikke er hævet. Afhængigt af rum layoutet og antallet af tilstedeværende personer kan en scene være en merværdi. På denne måde er musikerne mere synlige for publikum. Bands, der ofte kræver en scene, er premium-bands og velkendte bands.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!