Tjindjara Metschendorp, havde drømmen om at deltage i musicals i mange år. Fra sin fødsel sang hun og dansede, og snart så hendes forældre, at hun havde en enorm mængde talent. I en alder af 11 begyndte Tjindjara sin karriere på Lucia Marthas, hvor hun efterfølgende blev trænet. Tjindjara opnåede andenpladsen i 2015 i en alder af 15 på Junior Euro Songfestival.

Tjindjara trådte hurtigt ind i musik- og teaterverdenen, hvor hun fik roller, blandt andet i musicalen Dream Flight, Harem, Dream Girls, The Bodyguard og meget mere. Hendes store gennembrud var under Symphonica i Rosso-koncerter, hvor hun fik lov til at danse for Lionel Richie og Diana Ross. Tjindjaras talent blev anerkendt i 2013, hvor Ali B tog hende under sin vinge i tv-programmet X-Factor. Sammen med rapperen F1rstman frigav hun hiten 'Angel on the Streets', der genererede tusinder af visninger på youtube. I 2018 deltog Tjindjara i The Voice, hvor hun efterlader et voldsomt indtryk med sangen 'What About us' af Pink

Ønsker du at booke Tjindjara til dit næste event? Så kontakt en af vores professionelle medarbejdere hos Evenses i dag, og få et gratis tilbud.