Du kan ikke se tilbage på 90’erne uden at tænke på bandet The Vengaboys. Mens de kan prale af deres imponerende samling af hits, forstår de stadig, den dag i dag, at sætte gang i en fest. Nostalgi blandet med et fantastisk show gør stadig Vengaboys til det perfekte valg af band. Du kan leje dette band til nogle meget favorable betingelser på Evenses, til flere forskellige arrangementer, som f.eks.: fester, festivaler, events eller forretningsarrangementer.

The Vengaboys er 90’ernes mest succesrige band inden for genren dance. De har indspillet det ene hit efter det andet i perioden fra 1997 til 2000. The Vengaboys består af to spanske DJ’s ved navn Danski og Delmundo. To drenge og to piger udgør bandet og giver simpelthen alt, hvad de har på scenen. De største hits fra Vengaboys er: “Up & Down”, “We like to Party”, “Boom Boom Boom Boom”, “We are going to Ibiza”, “Kiss (When the Sun Don’t Shine)”, “Shalala Lala” and “Uncle John from Jamaica”.

Med udgangspunkt i Wessel van Diepens’ opfindsomhed, satte de to spanske DJ’s, som startede Vengaboys, deres udstyr op på en strand og begyndte herefter at arrangere ulovlige strandfester på tilfældige steder. Det var i den meget varme sommer i 1996, at Kim, Denice, Robin og Roy mødte hinanden på Ibiza. Resten er jo bare historie, som de siger.

”Parada de Tettas” blev et nogenlunde hit, nøjagtigt som efterfølgeren ”To Brazil”. Nummeret ”Up & Down” nåede 5. pladsen. Fra det øjeblik brød helvede løs. Nummeret ”We like to Party (The Vengabus)” lå på 2. pladsen, mens “Boom, Boom, Boom, Boom” var deres første hit, det kom til at ligge på 1. pladsen. Singlen indbragte platin.