10 spændende kunstner koncepter til dit bryllup!

bruiloft-dans-33.jpg

Hjælp til brylluppet

Er det næste emne på bryllupscheck listen at bestille underholdning til bryllupsdagen, bryllupsmiddagen og bryllupsfestet? Evenses.dk tilbyder professionelle bands, DJ's og andre kunstnere til dit bryllup, uanset hvilket budget du har. Med os kan du booker kunstner, DJ, violinist, pianist, akustisk guitarist, tango trio eller band efter din smag til dit bryllup. Du kan nemt arrangere en bryllupsfest ved at vælge fra flere forskellige stilarter af musik, der hver især har en unik stil.

For at give dig inspiration sammensatter jeg Anisa Evenses top 10 mest populære kunstnerbegreber. Vi hjælper dig med at finde den mest passende underholdning til din bryllupsceremoni, bryllupsmiddag og bryllupsfest.

1. Lej tango trio til brylluppet

Denne instrumentale trio kan spille under både bryllupsceremonien og bryllupsmiddagen. Vores trios tilbyder dig smukke tango inspirerende sange. Trioen kan bookes med en sanger, der ud over er det er muligt at bestille denne musik-trio med et dansepar som underholder dine gæster.

2. Lej en violinist til bryllupsfesten

Hvis du lejer en violinist til dit bryllup, vil de kunne spille smuk klassisk musik under både ceremonien, modtagelsen og aftensmad. Evenses tilbyder en række violinister, der passer til forskellige arrangementer. Alle vores violinister har mange års erfaring. Du kan bestille en violinist som solist, men også som duo. Hvis du vil booke en violinist som solist til dit bryllup, kan det også gøres sammen med et andet musikinstrument som klaver, cello eller violin.

3. Lej latinske bands til bryllupsfesten

Vores bands spiller latinsk musik, en ofte værdsat musik genre. Dette giver dit bryllup et unikt touch og er en god mulighed til bryllupsreceptionen. Musikken er beroligende, og vil give dine gæster en indre ro. Der vil derfor også være mulighed for at kunne snakke sammen, og nyde hendes selvskab.

4. Lej evangelisk kor til bryllupsfesten

Evenses tilbyder gospel kor til bryllupper. Gospel kor ved lige præcis hvordan man sætter gang i publikum. De leverer vidunderlig musik, er fulde af energi og har humor. De er gode til bryllupper og bryllupsfester.

5. Lej klassisk duo til bryllupsfesten

De klassiske duoer, der tilbydes af Evenses, vises ofte på bryllupsrejser, bryllupper og bryllupsceremonier. Vores musikere er lidenskabelige med den klassiske musik, de spiller.

6. Lej en pianist til bryllupsfesten

Vores pianister skaber en god atmosfære med klassisk baggrundsmusik under bryllupsmiddagen og bryllupsreceptionen. En pianist passer perfekt under modtagelsen af gæsterne, middagen og ceremonien. Det er også muligt at bestille et klassisk orkester til et endnu mere kraftfuldt udseende. Vores pianister kan spille både berømte og mindre kendte sange fra en lang række komponister. Evenses samarbejder med en række professionelle pianister.

7. Leje akustisk trio til bryllupsfesten

Evenses akustisk trios spiller smukke sange til din reception, middag eller bryllupsfest. Vores akustiske trio spiller baggrundsmusik, men kan også underholde publikum og invitere til en dans.

8. Lej party bands til bryllupsfest

tale om at byde på dans... Vil du bringe dine gæster på dansegulvet? Anbefaler jeg at i booker et party band til bryllupsfesten. Evenses har et stort udvalg af party bands tilgængelige, der lister smuk musik til din bryllupsfest. Et party band forvandler nemt bryllupsfest til en ægte dansefest. Det er også muligt at bestille vores partyband sammen med en DJ, der spiller før eller på samme tid som partybandet

9. Hyre en DJ og saxofonist til bryllupsfesten

At kombinere en DJ og saxofonist er perfekt, hvis du vil have en unikt og anderledes bryllupsfest. Dine gæster vil sandsynligvis være meget begejstrede, fyre nogle moves af og have det sjovt. Denne duo kombinerer det bedste fra begge verdener: En DJ, der spiller både gamle og nye sange og en saxofonist, der lever live! Ofte spiller saxofonisten med en allround DJ, men du kan også vælge en DJ, der spiller en anden musikstil, som eksempel: Female DJ, Lounge DJ, House DJ eller 80's 90's DJ. Du lejer denne komplette pakke med DJ, saxofonist, DJ udstyr og lyd og lys udstyr.

10. Hyre DJ til bryllupsfesten

Vores DJ Maximuss garanterer, at skabe en god atmosfære på dansegulvet under din bryllupsfest. Er du på udkig efter en DJ til brylluppet, er DJ Maximuss et perfekt alternativ. Denne DJ spiller hvad gæsterne vil høre og får alle til at danse. Evenses DJ’s er meget erfarne. Tjek alle vores DJ’s på evenses.dk for at beregne prisen på en DJ. Hvis du står imellem Spotify afspilning eller DJ anbefaler vi i høj grad DJ Mazimuss.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!