Skal du holde en type event? Ved du ikke helt, hvad du skal serverer for dine gæster? Hos Evenses kan du booke catering til alle typer arrangementer, f.eks. bryllup, firmafest, fødselsdag, konfirmation - you name it! 
Du kan blandt andet booke et trendy champagnetårn, kaffebar, cocktailbar eller smoothie bar, komplet med personale til din begivenhed. Vores bar muligheder og cateringfirmaer er tilgængelige til ethvert sted, det er en sjov og anderledes måde at overraske dine gæster, og det gør det også nemmere for dig. Vi har felere forskellige catering muligheder, vil du have wraps, sushi, burgere eller noget helt andet? Hos Evenses har vi både foodtrucks og foodstands.  Send os en forespørgsel, og vores professionelle team står klar til at hjælpe dig. 

 

 

 

Book Catering til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke noget catering? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type mad, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores catering her.