Catering

Vil du leje catering til din fest eller begivenhed? Et moderne champagnetårn, kaffe-, cocktail- smoothie- eller iltbar kan lejes komplet med personale til din fest, begivenhed, bryllup eller firmafest. Vores barudlejning og cateringfirmaer er tilgængelige alle steder. Noget sjovt til din udstilling, festival eller bryllup.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Evenses tilbyder en række gode muligheder med hensyn til on-site catering til din fest, festival eller bryllup. Vi har varierede muligheder for enhver lejlighed. Du kan vælge mellem en cocktailbar, en kaffebar, en smoothiebar, en iltbar og et champagnetårn. Alle disse muligheder kan selvfølgelig tilpasses dine ønsker og præferencer.

Catering, barudlejning og madvogne

Vi tilbyder kun komplette pakker. Når du lejer vores bar, kommer den med professionelle bartendere, der har mestret deres fag. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger til dig, der tilbydes barer til både store og små arrangementer. Vi kan også personliggøre din bar ved at placere din virksomheds logo på f.eks. baren, cocktailkortene og medarbejdernes tøj. Når du lejer en bar hos os, kommer den som standard med dekorationer, glas, alt nødvendigt udstyr, barpersonale med passende tøj, opsætning og demontering samt transportomkostninger.

Vi leverer også over hele Danmark. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os for at få oplysninger om leje af catering.