Cocktailbar

Lej en cocktailbar til din fest, bryllup eller firmafest. Drikkevarer fyldt med smag er en vigtig ingrediens til dit bryllup, fødselsdag eller receptione. Evenses tilbyder et udvalg af mobile cocktailbarer, som du kan leje. Denne barservice er mulig i forskellige former og størrelser, hvor som helst.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

En fest med cocktails er en rigtig fest. Det er altid godt at pumpe din fest op med stilfulde cocktails som catering. Underholdningsbureauet Evenses tilbyder cocktailbarer og cocktail workshops samt champagnetårne ​​og endda kaffebarer.

De cocktailbarer, vi tilbyder, kan skræddersyes. Det er muligt at tilpasse baren ved at tilføje dit logo på baren eller cocktailkortet; du kan endda anmode om, at cocktailtjenerne bærer firmatøj. En anden mulighed er at levere LED-lys til baren. Baren kan indrettes efter et selvvalgt tema. En god mulighed er at ansætte "flair tenders". Flair tenders er tryllekunstnere, der blandt andet jonglerer med flasker bag baren!

Lej en cocktailbar til dit bryllup, fest eller begivenhed

Når du lejer en cocktailbar, kommer den som standard med følgende pakke:

Pakkeleje af cocktailbar i fire timer:

- Cocktail dekorationer af friske produkter

- Cocktail kort

- Glas

- Nødvendigt udstyr

- Erfaren barpersonale med passende tøj

- Opstilling og emontering

- Cocktails

- Transportomkostninger

Du er velkommen til at anmode om et uforpligtende tilbud, så vi kan beregne den specifikke pris for dit party. Alternativt kan du kontakte os for mere information om at leje en cocktailbar.