Evenses giver dig 10 tips til en vellykket fest. Vi er erfarne og professionelle event specialister, som vælger vores artister og kunstner med omhu. At bestille et coverband er en fantastisk måde at løfte din fest til et højere niveau på. Så er spørgsmålet bare, hvor booker du musikken? Online, er der selvføgelig et stort udvalg af coverbands. Så er her spgsmålet ligger i, hvorfor du skal vælge Evenses? Det betyder, at vi kan skræddersye efter dine ønsker og præferencer. Dertil, kan du vælge musik og genre, men sandelig også sange hvis det er ønsket! god underholdning fra den bedste og foretrukne bookingsystem. Vi har et bredt katalog af underholdning indenfor enhver relevant begivenhed. Så er du kommet til det rette sted. Vi skaber events og festen med event specialister fra personer der virkelig kan og har de sidste 5 årtier skabt virksomheden. Former underholdning er målet og det er vores facebookfans og kunder tilfredse med.

Vi giver dig nedenfor, 10 tips til en vellykket aften!

Hvorfor live musik til festen?

Du har sikkert været til en fest, hvor du troede ''noget mangler''? Det er derfor mange siger, at en fest uden vellykket underholdning ikke er et succesfuldt fest. Derfor, kan en live band løfte festen på et højere niveau på mange måder. Så er live musik det rette valg. Derfor udarbejder vi i samarbejde med dig, hvilken type kunstner du ønsker. Vi ønsker at få løftet din underholdning til et tilfredsstillede og acceptabelt resultat. Live musik vil være en glæde for gæsterne men, også for dig selv. Så kan du søge et cover band, der spiller kendte sange. Et band sætter kulør og kan sætte gang i enhver fest.

Hvilken musik passer til min fest?

Du kender sikkert ''du ikke kan argumentere for smag''. Det samme gælder for musik og fortolkningen af din fest. Derfor, er det vigtigt at huske den ønskede musik. Kan du lide 80'er musik, hvorimod dine gæster ønsker nutidspop musik? Så husk altid, at tage dine gæster i betragtning samt, at udvælge musik til dine og deres ønsker. På denne måde, vil snakken foregår i flere måneder om den perfekte aften. Hvis smagen er meget forskelligt, kan du altid vælge flere smag. Det vil sige, at du booker flere kunstner og musik genre i løbet af aftenen. F.eks. kl. 20:00 21:00 vælger man at leje en DJ. Derefter, kan du leje et band som giver et brag af en koncert. Dernæst, bookes der en DJ igen for at give festen det sidste stykke af livlig musik. Identificer, hvilke sange du ønsker og ikke ønsker. Det kan være, at en bestemt sang er af vise grunde følelsladelende, eller meget sårebar for dig og din partner. Derfor, er det vigtigt at vælge netop de sange du ønsker og husk også dine gæster i betratningen.

Hvad koster et coverband?

Et godt coverband kan bestilles efter dine ønsker og præferencer og i alle former og størrelser. Et coverband koster aldrig for meget, men prisen for kvalitet gør. For et godt professionelt coverband inklusive alle teknologier, er det hurtigt mellem 10.000 dkk og 25.000 dkk. Kvalitet koster altid, derfor er det vigtigt at vælge et coverband med omhu. Et coverband kan altid bestilles i duo eller trio kompositioner. Skaber et band det perfekte billede for dig, men synes at tilbuddet er for godt til at være sandt? Det er ofte tilfældet. Professionelle musikere har gjort snesvis af koncerter med hinanden og kan derfor udfylde din særlige lejlighed. Kvalitet kan altid sætte gang i enhver fest ligesom med målet for mogens birk. bandet spiller kendte sange og indenfor enhver relevant stemning.

Hvordan finder jeg et godt coverband til min fest?

Den mest almindelige og egnede mulighed er at søge gennem en søgemaskine. Søgemaskinen ved hvad du sæger til events og festen. Hertil, skal de have en god repertoire liste. Dette giver et godt overblik over musikken. Er du i tvivl om et coverband eller mangler rådgivning til den rette? Så ring eller skriv gerne ind til os. Vi har professionelle og erfarne medarbejder til rådighed. Det er derfor også vigtigt at du leder efter et coverband. Derudover, kan der ikke stilles dumme spørgsmål. Det betyder, at du kan spørger om alt, bare vi får det tilrette lagt efter dine ønsker. Vi vil gør alt i vores magt for at skabe dit drømme begivenhed. Evenses er det rette sted at spørger til råds omkring den rette band til den rette event eller begivenhed.

hvornår skal jeg booke et coverband til min fest?

Gode coverbands skal bestilles i tide. Det kan være de allerede er booket eller måske ikke er til rådighed til den valgte dato. Derfor, er det vigtigt at sørge for bestille i god tid. Det kan også være, at du har fået aflyst underholdning fra en anden underholdningsbureau. Det er i dette tilfælde vigtigt, at ringe eller skrive ind og fortælle om problemet. Evenses står til rådighed i alle ugens dage og rådgivning tilbyder, at stræber efter at få dit ønske opfyldt. Dertil, skal du ikke tøve med, at spørger ind til hvornår og hvilket cover band skal underholde til din fest!

Hvilken spilletid er godt for min fest?

Et godt coverband varer ofte 3-4 timer med ''energi'' til gæsterne. Coverbands spiller 4 gange 45 minutter, men kan justeres efter kundens ønske. Derudover, så kan du som kunde komme med forslag til spilletid. Dermed, kan vores event specialister og i samarbejde med dig, udfør det ønskede spilletid. Det er og vigtigt at vælge den helt rigtige musik genre til den helt rigtige spilletid. Det skal ikke være sådan, at gæsterne falder i søvn på stolen efter 1 times underholdning. Derfor, er det vigtigt at vælge den rigtige musik og genre. Vi stræber efter at få skabt din events eller begivenhed til en drøm. Det er professionelle personer, der udfører underholdningen. Vi tager vores kunstner og artister ind med omhu og dybdeborende reseach. ​​

Hvor mange medlemmer findes der i et coverband?

Der findes 3 medlemmer i et band. Alt afhænger af hvor stort bandet er og ønsker eller præferencer fra kunderne. Dermed, betyder det at coverbandet kan justeres. Der kan tilføjes eller fravælges alt efter dine ønsker. Derudover, betyder det også at vi altid ved hvor mange medlemmer der er i et band. Vi har selv valgt vores coverbands med hjælp fra vores event specialister. Vi anbefalder, at lade bandet udfør som et helt band. Idet det styrker deres morale og lyst til at spille musik. Med et fuldtalling band er du garanteret et festlig oplevelse.

Hvad har et coverband brug for?

Et coverband behøver ikke meget for udførelse af en profesionelle af en præstentation. Efter alt, tager bandet en masse udstyr med dig. Tænk på:

Lydteknologi op til 150 deltagere.

Mikrofoner og stande.

De nødvendige kablings.

De nødvendige instrumenter.

Års erfaring med præsteation og et eksamensbevis i vinterhave.

Hvad skal være til stede på stedet?

En kraftgruppe med flere stik (tænk på 5 til 8 forbindelser)

De nødvendige overflade, tager 3 kvadratmeter pr musiker. Mindre er naturligvis muligt i samråd.

Hvad er ikke et godt cover-band til min fest?

Det som trækker ned i et coverband, er når lysten og gejsten ikke sidder i skabet. Det vil fører til et uventet og nedtrykt stemning. Du kan se og mærke. Derfor, er det vigtigt med musik som spiller med hjertet og har lysten i at spille. Det derfor altid vigtigt, at have instrumenter klar og til rådighed. Uden dem, bliver det aldeles svært at udfør musik. Når de ikke spiller kendte sange, som man kan synge med på er det ikke en god underholdning. Bandet skal sætte gang i enhver fest og med højre forekammer. Kvaliteten skal hænge sammen, så betaler får som ønsket.

En god tjekliste for dit perfekte coverband:

Tag dig tid til at sammenligne kunstnere, aldrig forhaste og altid have en sikkerhedsband klar.

- Prøv at se dine gæster i øjnene, er det et variende publikum? Prøv at finde et godt coverband, som alle kan lide?

- Er antallet af deltagere taget i betragtning, opfylder antallet af deltagere de tidligere nævnte krav til lydforstærkning?

- Hvis coverbandet falder inden for din budget, er det vigtigt, at du finder et passende band.

- Lav klar prisaftaler og ved, hvad du er enig med. Være sikker på at tage højde for lydforstærkning, rejseomkostninger og hvor længe bandet spiller.

- Er der et ledigt led, eller kan det lejes til en lille ekstra pris?

- Lad din følelse tale. Underholdning er en speciel begivenhed på et specielt tidspunkt. Tvivler du eller tænker stadig over det? Så spørg til råds fra en booking rådgiver.

- Bliv afslappet og nyd, at bestille et coverband som giver dig en lettet og god følelse. Det er bestemt ikke meningen, at du begynder at bekymre dig om underholdningen.

Evenses tilbyder en bred vifte af professionelle bands i Holland, Belgien og Tyskland. Tænk på fest band, jazz bands eller baggrundsbands. De kan hjælpe dig med andre forhold som ansættelse af belyste dansegulve, fotografer og fotobedrifter.

Har du medtaget ovenstående oplysninger og er du klar til at søge efter passende levende underholdning. Tal omhyggeligt med din partner, kollega eller forlovede og kortlæg præcis, hvad du leder efter. Hvis du stadig tvivler på eller får råd, kan du altid kontakte en bookingrådgiver.

Se professionelle live cover bands her