Aerial Ring

En meget speciel og imponerende optræden, fantastisk til en åbningsceremoni eller bare en event

4,4 ud af 5 stjerner
7450 kr - 11920 kr
acrobatiek-act-huren-bedrijfsfeest.jpg
Acrobatiek act Aerial Ring | www.evenses.com
aerial-ring-act-boeken.jpg
ring-act-huren-event.jpg
acrobatiek-act-huren-bedrijfsfeest.jpg
Acrobatiek-act-boeken-bedrijfsfeest.jpg
acrobatiek-act-huren-bedrijfsfeest.jpg
Tjek tilgængeligheden af Aerial Ring her.
Fra
Til
Hvorfor 10.000+ kunder har booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode referencer
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt i én priser med markedets bedste tilbuds priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Denne spektakulære Aerial Ring optræden vil helt sikkert forbløffe dine gæster. Denne akrobat er en tværfaglig gymnast, der er specialiseret i hjul gymnastik, luft stofakrobatik og aerial ringe. Hun udfører som soloartist med sin egne optræden og i større produktioner med andre akrobater og kunstnere.

Hun arbejder regelmæssigt i teatre og danse produktioner. Udover at optræde, giver hun lejlighedsvis lektioner og workshops, hun træner lærlinge, og hun designer også luftakrobatik optrædener. Denne akrobat voksede op sammen med sport, musik og teater, alt sammen på samme tid!

I en alder af seks byggede hendes mor et podium på hendes værelse, hvor hun kunne optræde, når hun ville. I en alder af elleve opdagede hun ring gymnastik.

Efter to års træning vandt hun det hollandske mesterskab i sin kategori. I 2004 rejste hun til Tyskland for at uddanne verdensmesteren Achus Emeis i Leverkusen. I 2005 vandt hun en sølv og en bronze medalje, til verdensmesterskabet i Aken.

Delvist på grund af hendes succes i sport, blev hun i 16 år bedt om at give sin første professionelle optræden. Det var planlagt som en introduktion til koncerterne fra Frans Bauer i Ahoy, i Holland.

Fra det øjeblik kunne hun ikke stoppe længere. Hun kombinerede internationale forestillinger med hendes træningsplan for konkurrencer, under hendes universitetseksamen. Da hun pludselig brækkede et ben, en uge før VM under en optagelse til 'Goedemorgen Nederland', forstod hun at hun var nødt til at træffe en beslutning

Hun valgte den kunstneriske verden, og hun deltog i den private træning på Corpus Acrobatic Theatre. Der kom Linde i kontakt med luft gymnastik stof, luftringe, bungee og trapez. Udover at optræde til selskabsarrangementer, har hun optrådt i mange projekter, som et rigtigt cirkus, improvisations teater i forlystelsesparker, en danseproduktion under en fodboldkamp og flashmobshows i Schiphol Lufthavn.

Aerial Ring Show Krav:

  • Den krævede højde er 5 meter eller mere. Hængepunktet skal have en kapacitet på 500 kg. Det kan f.eks. Være en støttebjælke, truss, kædelift eller et meget robust træ.
  • For at sikre stoffet (vævet) har sikker adgang til ophængpunktet er påkrævet. Dette kan ske via stige, klatretov eller godsløft. Hvis dette ikke er tilgængeligt, eller der er usikkerhed om fastspændingspunktets sikkerhed, er det vigtigt at leje en rigger.
  • Transport af materialer kan ske enten i bil eller med fly. Hjulet er 2,15 meter højt og det kan opdeles i fire dele, den samlede vægt er omkring 50 kg.
  • Vejr og sikkerhed: Af sikkerhedsmæssige årsager kan det ”Tyske Ringshow” ikke udføres i regn eller stærk blæst. Det er heller ikke muligt, når det er glat (for eksempel som følge af tåge).
  • Lys og Lyd: Professionel lys er i høj grad med til at gøre showet bedre; farvede lyspunkter, sort lys eller spotlights, gør det endnu smukkere. Atmosfære eller dramatisk musik øger også virkningen af showet. Evenses kan organisere både lys og lyd til dig.
  • Varighed: Forestillingen vil vare ca. 5-10 minutter.

Ønsker du at booke Aerial Ring til din fest, personale komsammen eller festival? Denne optræden kan bookes gennem Evenses, til din begivenhed eller bryllup. Udfyld formularen for tilbud eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi er til rådighed 7 dage om ugen for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

3 anmeldelser
4,4 ud af 5 stjerner
Sandra
5 ud af 5 stjerner
Vi var meget tilfredse med forestillingen! Lise er meget professionel og alt var godt arrangeret. Selv vores tema farver blev brugt ved matchende tøj og make-up.
Martin & Vivienne
4 ud af 5 stjerner
Fremragende! Vi nød det alle rigtig meget! Tak for den fantastiske service og uforglemmelig aften!
Frederik Nielsen
4 ud af 5 stjerner
Vi elskede det! Alle var glade og overraskede, ingen forventede sådan et show. Godt arbejde! Vi var virkelig imponeret. Tak for denne fantastiske aften. Under vores firmafest bookede vi Aerial Ring optræden, som en af forestillingerne. Det var fantastisk! Godt at forberedelsen var så effektiv. Alle var begejstrede, det får mine varmeste anbefalinger.
Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.