Denne spektakulære Aerial Ring optræden vil helt sikkert forbløffe dine gæster. Denne akrobat er en tværfaglig gymnast, der er specialiseret i hjul gymnastik, luft stofakrobatik og aerial ringe. Hun udfører som soloartist med sin egne optræden og i større produktioner med andre akrobater og kunstnere.

Hun arbejder regelmæssigt i teatre og danse produktioner. Udover at optræde, giver hun lejlighedsvis lektioner og workshops, hun træner lærlinge, og hun designer også luftakrobatik optrædener. Denne akrobat voksede op sammen med sport, musik og teater, alt sammen på samme tid!

I en alder af seks byggede hendes mor et podium på hendes værelse, hvor hun kunne optræde, når hun ville. I en alder af elleve opdagede hun ring gymnastik.

Efter to års træning vandt hun det hollandske mesterskab i sin kategori. I 2004 rejste hun til Tyskland for at uddanne verdensmesteren Achus Emeis i Leverkusen. I 2005 vandt hun en sølv og en bronze medalje, til verdensmesterskabet i Aken.

Delvist på grund af hendes succes i sport, blev hun i 16 år bedt om at give sin første professionelle optræden. Det var planlagt som en introduktion til koncerterne fra Frans Bauer i Ahoy, i Holland.

Fra det øjeblik kunne hun ikke stoppe længere. Hun kombinerede internationale forestillinger med hendes træningsplan for konkurrencer, under hendes universitetseksamen. Da hun pludselig brækkede et ben, en uge før VM under en optagelse til 'Goedemorgen Nederland', forstod hun at hun var nødt til at træffe en beslutning

Hun valgte den kunstneriske verden, og hun deltog i den private træning på Corpus Acrobatic Theatre. Der kom Linde i kontakt med luft gymnastik stof, luftringe, bungee og trapez. Udover at optræde til selskabsarrangementer, har hun optrådt i mange projekter, som et rigtigt cirkus, improvisations teater i forlystelsesparker, en danseproduktion under en fodboldkamp og flashmobshows i Schiphol Lufthavn.

Aerial Ring Show Krav:

  • Den krævede højde er 5 meter eller mere. Hængepunktet skal have en kapacitet på 500 kg. Det kan f.eks. Være en støttebjælke, truss, kædelift eller et meget robust træ.
  • For at sikre stoffet (vævet) har sikker adgang til ophængpunktet er påkrævet. Dette kan ske via stige, klatretov eller godsløft. Hvis dette ikke er tilgængeligt, eller der er usikkerhed om fastspændingspunktets sikkerhed, er det vigtigt at leje en rigger.
  • Transport af materialer kan ske enten i bil eller med fly. Hjulet er 2,15 meter højt og det kan opdeles i fire dele, den samlede vægt er omkring 50 kg.
  • Vejr og sikkerhed: Af sikkerhedsmæssige årsager kan det ”Tyske Ringshow” ikke udføres i regn eller stærk blæst. Det er heller ikke muligt, når det er glat (for eksempel som følge af tåge).
  • Lys og Lyd: Professionel lys er i høj grad med til at gøre showet bedre; farvede lyspunkter, sort lys eller spotlights, gør det endnu smukkere. Atmosfære eller dramatisk musik øger også virkningen af showet. Evenses kan organisere både lys og lyd til dig.
  • Varighed: Forestillingen vil vare ca. 5-10 minutter.

Ønsker du at booke Aerial Ring til din fest, personale komsammen eller festival? Denne optræden kan bookes gennem Evenses, til din begivenhed eller bryllup. Udfyld formularen for tilbud eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi er til rådighed 7 dage om ugen for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.