< Back to search

Dixieland orkester

Dette specielle orkester giver en svingende og smagfuld præstation.
Pris fra: 
5 950,-
5

Referencer

"En meget kreativ og svingende optræden! De sætter deres eget touch på eksisterende sange og alle kunne værdsætte det. Det var rart at se, hvordan de kom i et typisk kostume og havde en masse af interaktion med publikum. "
Niels og Vera M.
4
"Vi hyrede et par optrædener for at fejre renoveringen af vores indkøbscenter, blandt dem Dixieland Orkester. Sådan en triumf! Fantastisk at orkesteret, er mobilt og kunne gå gennem hele indkøbscenteret. Det var en overraskelse for alle. Tak igen! "
Brian
4
"De skaber virkelig en fantastisk atmosfære! Vi dansede så meget til vores bryllup! Under receptionen skabte bandet en god baggrundsmusik, efter at kagen blev skåret, var det festtid og den rigtige sjov begyndte! Dejligt hvordan de kan kombinere forskellige musikstile og hvordan de kan spille sange. Vi havde en fantastisk aften! "
Pernille og Alexandre
5

Dixieland orkester

Dette Dixieland orkester er en dejlig måde at modtage dine gæster på, til din fest, reception eller butiksåbning. Orkesteret kan give en festlig og svingende præstation, enten blandt publikum eller på scenen.

 

Dixieland orkestret sætter stemningen til enhver fest eller event! Orkestret spiller og synger den mest underholdende Dixieland musik, inklusive velkendte sange af André taage, Eddy Christiani, Nico Haak, Frank Sinatra, Duke Elington, Louis Armstrong og mange flere

 

Dixieland orkestret er efterspurgte for forestillinger i indkøbscentre, messer, markeder eller andre events i byen. Denne musik optræden er ikke faste, så de kan let flyttes fra et sted til et andet. Denne optræden kan også tilbydes med tilsætning af andre kunstnere.

 

Musikerne udmærker sig i underholdning og ydeevne, de kan klare forskellige melodier og udklædning som Black Pete, Julemanden, Snemænd, Dracula, Pirater, Piloter, Kokke, Opdagelsesrejsende, Klovne, Sejlere og meget mere!

 

Orkesteret spiller og synger Saint Nicholas komplette repertoire, lige før eller under julen: Julemanden eller snemænd fuldender atmosfæren med julesalmer og vintersange.

De kan skabe den perfekte juleindstilling på et marked, til et møde eller i et indkøbscenter!

 

En ekstra bas kan tilføjes til firemands orkesteret, men også en mindre optræden med to eller tre medlemmer er muligt. Du kan tilføje lige så mange kunstnere som du ønsker.

 

Ønsker du at booke Dixieland Orkestret til dit indkøbscenter eller marked, eller by arrangementer? Kontakt os gennem vores kontaktside. Ønsker du flere oplysninger eller har du yderligere spørgsmål? Du er velkommen til at sende en linje, vi vil meget gerne høre fra dig!

andre har også set

vuurshow boeken verjaardag

Ildshow

Ild show

Ildshow

Ild showVil du have en spektakulær aften? Book dette særlige ildshow!4500,-Read more
video drive in show huren feest

DJ VJ Show

VJ, Danse show

DJ VJ Show

VJ, Danse showLeder du efter et dansegulv? Så har vi netop hvad du søger. Bestil DJ Vj Show!8450,-Read more
dj saxofonist

DJ og Saxofonist

Allround DJ, DJ & saxofonist

DJ og Saxofonist

Allround DJ, DJ & saxofonistFantastisk show med en dj og en live saxofonist!5950,-Read more
waarzegster tarot boeken feest diner

Tarot kortlæser

Tryllekunstner, Spåkoner

Tarot kortlæser

Tryllekunstner, SpåkonerTarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.3650,-Read more

Repertoire

Genre

  • Jazz

Sang