Dixieland orkester

Dette specielle orkester giver en svingende og smagfuld præstation.

4,4 ud af 5 stjerner
5950 kr - 9520 kr
dixieland-orkest-huren-event.jpg
OoXbggiLk
zGUDdkhZpU
AuplAZZrUE
sHKnxOggg
xwcPVKQVNw
quHupFizfs
Dixieland orkest jazz combo
dixieland-orkest-huren-event.jpg
Tjek tilgængeligheden af Dixieland orkester her.
Fra
Til
Hvorfor 10.000+ kunder har booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode referencer
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt i én priser med markedets bedste tilbuds priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Dette Dixieland orkester er en dejlig måde at modtage dine gæster på, til din fest, reception eller butiksåbning. Orkesteret kan give en festlig og svingende præstation, enten blandt publikum eller på scenen.

Dixieland orkestret sætter stemningen til enhver fest eller event! Orkestret spiller og synger den mest underholdende Dixieland musik, inklusive velkendte sange af André taage, Eddy Christiani, Nico Haak, Frank Sinatra, Duke Elington, Louis Armstrong og mange flere

Dixieland orkestret er efterspurgte for forestillinger i indkøbscentre, messer, markeder eller andre events i byen. Denne musik optræden er ikke faste, så de kan let flyttes fra et sted til et andet. Denne optræden kan også tilbydes med tilsætning af andre kunstnere.

Musikerne udmærker sig i underholdning og ydeevne, de kan klare forskellige melodier og udklædning som Black Pete, Julemanden, Snemænd, Dracula, Pirater, Piloter, Kokke, Opdagelsesrejsende, Klovne, Sejlere og meget mere!

Orkesteret spiller og synger Saint Nicholas komplette repertoire, lige før eller under julen: Julemanden eller snemænd fuldender atmosfæren med julesalmer og vintersange.

De kan skabe den perfekte juleindstilling på et marked, til et møde eller i et indkøbscenter!

En ekstra bas kan tilføjes til firemands orkesteret, men også en mindre optræden med to eller tre medlemmer er muligt. Du kan tilføje lige så mange kunstnere som du ønsker.

Ønsker du at booke Dixieland Orkestret til dit indkøbscenter eller marked, eller by arrangementer? Kontakt os gennem vores kontaktside. Ønsker du flere oplysninger eller har du yderligere spørgsmål? Du er velkommen til at sende en linje, vi vil meget gerne høre fra dig!

Repertoire Dixieland orkester

Genre

Jazz
Folkemusik
3 anmeldelser
4,4 ud af 5 stjerner
Niels og Vera M.
4 ud af 5 stjerner
En meget kreativ og svingende optræden! De sætter deres eget touch på eksisterende sange og alle kunne værdsætte det. Det var rart at se, hvordan de kom i et typisk kostume og havde en masse af interaktion med publikum.
Brian
4 ud af 5 stjerner
Vi hyrede et par optrædener for at fejre renoveringen af vores indkøbscenter, blandt dem Dixieland Orkester. Sådan en triumf! Fantastisk at orkesteret, er mobilt og kunne gå gennem hele indkøbscenteret. Det var en overraskelse for alle. Tak igen!
Pernille og Alexandre
5 ud af 5 stjerner
De skaber virkelig en fantastisk atmosfære! Vi dansede så meget til vores bryllup! Under receptionen skabte bandet en god baggrundsmusik, efter at kagen blev skåret, var det festtid og den rigtige sjov begyndte! Dejligt hvordan de kan kombinere forskellige musikstile og hvordan de kan spille sange. Vi havde en fantastisk aften!
Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.