DJ til bryllup? 5 vigtige ting at overveje før booking.

All round DJ bryllup

Selvfølgelig vil du imponere dine gæster under din bryllupsfest.

Book en DJ og imponer dine gæster og gør det til en unik dag ingen ville glemme. Men det kan være ret svært at finde den perfekte DJ til dit bryllup. Hvordan ved du virkelig, hvilken DJ der spiller musik, der passer til dit bryllup?​

Selvfølgelig, ligesom alle andre, vil du arrangere en bryllupsfest, som gæsterne taler om i lang tid. Når du først har besluttet at booke en DJ, vil du indse, at det er ret svært at finde den perfekte DJ. Trods alt har du sandsynligvis ikke haft mulighed for at høre DJ’en spille live, hvilket gør det svært at bestemme, hvor god DJ’en er. Derfor vil vi i denne artikel give dig fem konkrete tips til at gøre det lidt lettere at finde den DJ, der passer til dit bryllup.

1. Har DJ'en tidligere erfaringer?

Bare fordi nogen ejer noget DJ udstyr betyder det ikke, at de er gode DJs. Erfaring er en vigtig faktor. Bryllupsfestens succes afhænger hovedsageligt af, hvor erfarende DJ’en er. En fordel ved en professionel DJ med erfaring er, at de kan mærke atmosfæren og tilpasse musikken til publikum og hvordan de ønsker det. En erfaren DJ vil læse gæsterne og spille hvad gæsterne vil høre. Derfor bør du ikke kun se efter prisen, når du bestiller en DJ, men også hvor meget erfaring de har.​

Book en DJ hos Evenses med erfaring og professionalitet. Vi arbejder konstant på at tilbyde det bedste professionelle underholdning, og vores team har omhyggeligt udvalgte DJ'er, der passer til dine unikke arrangementer. Muligheden om at diskutere dine ønsker er altid tilstede og har du brug for at hører din DJ spille før du booker er dette også muligt. Et opkald mellem dig og DJ’en gør det lettere for begge parter. Du kan udtrykke dine ønsker og DJ'en er i stand til at tilpasse sit sæt efter dine ønsker på forhånd og vide præcis hvilken musik du virkelig vil høre til bryllupsfest.

2. Hvilken musik genre passer dig og dine gæster?

Når du vælger musik genrer, skal du huske på, at musikken skal passer til både dig og dine gæster. Måske skal det være danske DJs, 80’er og 90’er musik eller måske noget rock? Men før du vælger en genre, stil dig selv spørgsmålet: Kan mine gæster virkelig også lide denne musik genre? Formentlig er bedsteforældre og ældre faster inviteret til bryllupsfesten. I dette tilfælde anbefaler vi derfor, at du tænker dig en ekstra gang, inden du vælger musik. Fordi vi alle ved, at de gamle gode 80’er og 90’er går igennem både hos de unge og gamle.

Ved disse lejligheder passer en allround DJ perfekt. Evenses har en bred vifte af allround DJ's, som spiller forskellige genrer. Derudover tilbyder vi disco DJ, House DJ eller en 80'er / 90’er DJ.

Book Allround DJ
En Allround DJ spiller forskellige genrer under din bryllupsfest og justerer musikken til temaet, atmosfæren og gæsterne. Hvis du bestiller en Allround DJ til dit bryllup, vil dette sandsynligvis blive værdsat af både ældre og yngre gæster. En kombination af klassiske berømte danske sange, de nyeste hits og dansemusik. Alt passer til dig og dine gæster.

Book Disco DJ
Er du sikker på at du og dine gæster vil høre de bedste danske klassikere eller funk til dit bryllup? Så bestil en disco DJ, der spiller alle diskoteksklassikere fra før og blander med de nye disco hits.

Book 80'er / 90’er DJ
Vil du have DJ’en til at spille de berømte klassikere, som næsten alle kender? Så skal du helt sikkert kigge efter en 80'er / 90’er DJ til dit bryllup. Alle vil nyde det og få et flashback, når de hører de berømte klassiker fra firserne og halvfemserne af Madonna, Prince og George Michael.

Book House DJ
Kan du og dine gæster lide at danse til house musik? Så er det indlysende valg at booke en House DJ til dit bryllup. Denne DJ er specialiseret i House Music og er opdateret på den seneste sneak peek. Uanset om det er House, trance og dansemusik.

Bestil en berømt DJ
Hvis du virkelig ønsker at få et uforglemmeligt indtryk på dine gæster under din bryllupsfest, skal du bestille en velkendt DJ. Hvis du bestiller en velkendt dansk eller udenlandsk DJ, kan du være sikker på, at festen bliver en ren succes. Her ved du præcis, hvad du kan forvente. Evenses har en bred vifte af kendte DJ's. DJ'er som Lucas & Steve og Yellow Claw, og de kan bookes for at skabe en fest, som du og dine gæster aldrig vil glemme.

3. Kombiner DJ og musikere

Leder du efter noget mere unikt? Så kan vi råde dig til at bestille en DJ og en musiker, der spiller sammen. Denne kombination skaber et unikt indtryk til dit bryllup. Derudover skaber en DJ og musikerens duo ofte mere interaktion med gæsterne end en enkelt DJ. En DJ og musiker kombinerer det bedste fra to musikverdener: Du får stemningen af et live band til dit bryllup sammen med Dj’ens dejlige rytmer. Evenses tilbyder forskellige kombinationer af DJ og musikere. For eksempel kan du vælge mellem en DJ og saxofonist, DJ og trommeslager, DJ og trompet, DJ og guitarist eller DJ og violinist. Under brylluppet kan musikeren spille sammen med Dj’en i flere forskellige sæt.

Der er også mulighed for at booke en DJ og sangere, der kombinerer live-performance af en sanger med Dj’ens smukke beats. Sangeren eller sangerinden synger live, som Dj’en vil spille til. Det er ligegyldigt, om det er pop-, rock- eller danske.

4. Check om der er mulighed for erstatning

Selvfølgelig vil du ikke risikere at stå uden DJ til dit bryllupsfest. DJ'en kan uventet være syg eller anden årsag til fravær. Derfor skal du altid kontrollere, at der findes en ny underholdning. Et professionelt underholdnings bureau/ DJ bureau som Evenses tilbyder dig altid en lignende kunstner, hvis din bookede kunstner ikke kan udføre.

5. Kontrollér udstyret

Book DJ udstyr! Dette er ikke noget du skal tænke på. En erfaren og professionel DJ tager altid sit eget udstyr med til festen. Du behøver ikke arrangere lyd- og belysnings udstyr. Hvis en musiker spiller med DJ, forbinder musikeren sit instrument til DJ-udstyret. Men du har måske allerede udstyret til dit bryllup? Så er det kun om at huske, at få informeret os omkring det på, så DJ noterer sig dette, og du får en lavere pris fra os.

Glem ikke dansegulvet
Vil du have alle op at danse til dit bryllup? Med et oplyst LED dansegulv opmuntrer du dine bryllupsgæster til at danse endnu mere. Du kan booke et dansegulv, der passer til din bryllupsfest. De fås i forskellige modeller og med forskellige mønstre. Hvad med et gammeldags oplyst disco gulv? Eller et gulv hvor dine navne er skrevet? Du kan bestille dette hos Evenses.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.