Vishaal Lachman, bedre kendt som Dyna, er en af de mest berømte og tilpasningsdygtige DJ’s i Danmark.

Dyna har udviklet sin passion for musik, fra en tidlig alder: han begyndte at spille klaver, da han var ung, efter det fortsatte han med at mixe musik.

Hans talent for at mixe blev hurtigt anerkendt af folk fra hans miljø han startede DJing som bosiddende i Club Selected, en lille klub i Delft. Derfra gik alt ekstremt hurtig: Dynas talent blev anerkendt af det danske publikum og den typiske 'Dyna' sound gjorde at han ofte blev booket.

I dag har Dyna et CV, som andre kunstnere kun kan drømme om: han har optrådt i Heineken Music Hall, Amsterdam RAI, Ferro Dome, Ahoy Rotterdam, Privilege Ibiza og så videre. Dynas måde at mixe kan bedst beskrives som værende meget eksplosiv. Han kombinerer en spændende, funky club lyd, med rene urbane beats og en pumpende bas. Han er derfor i stand til at give publikum en uforglemmelig aften.

Ønsker du at booke DJ Dyna til dit bryllup, personale fest eller event? Dette show kan lejes på Evenses hjemmeside til din lejlighed. Udfyld formularen for tilbud eller kontakt os uden nogen forpligtelse. Vi er til rådighed 7 dage om ugen, for at besvare alle dine spørgsmål.