1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

4 anmeldelser

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!

5950 kr - 9520 kr
DJ 2night
100% match

DJ 2night

3 anmeldelser

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.

3450 kr - 5520 kr
DJ JK
100% match

DJ JK

4 anmeldelser

Har du lyst til en house dj? Eller en lounge dj? Book en af vores dygtige DJs til dit event hos Evenses og skab den helt rette stemning til dit event.

3495 kr - 5590 kr
Vinyl DJ 'Vintage'
100% match

Vinyl DJ 'Vintage'

3 anmeldelser

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.

3710 kr - 5935 kr
Book DJ? Allround DJ's til enhver lejlighed!  | Evenses Entertainment
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Book eller lej en DJ til din fest

Ansættelse eller booking af en DJ er en af ​​de mest bedste muligheder, du kan vælge musikalsk. Fra hyggelige fødselsdage og bryllupper til festlige firmaarrangementer og fester indtil de tidlige timer, kan du bestille en DJ til næsten enhver lejlighed, der er en perfekt tilføjelse til festlighederne. Uanset hvilken fest du organiserer, er chancerne for, at det ikke giver merværdi at booke en DJ, både for dine gæster og for dig selv. Et live sæt fra en professionel DJ gør din begivenhed til en uforglemmelig fest.

Book vores Festlig DJ

I de sidste årtier er DJ's popularitet som entertainer vokset enormt. Nogle af de mest kendte og mest succesrige kunstnere i verden i dag er DJs som Armin van Buuren, Calvin Harris og Martin Garrix. Bare søg tilfældigt i opstillingerne af enormt populære festivaler som Tomorrowland og Coachella, og du vil se, hvor mange DJ'er der er annonceret som headlinere der. Alt dette har sikret, at udvalget af DJ'er til en fest eller et arrangement, som du selv organiserer, også er vokset meget.

Derudover er der også mange forskelle mellem de mange tilgængelige DJ'er med hensyn til musikstil. Når du tænker på at booke en DJ, tænker du sandsynligvis på en eller anden form for dans eller elektronisk musik, men det er kun en lille del af alle DJ'er. Du kan bestille en DJ til næsten alle musikgenrer, fra hip-hop og trendy lounge-musik til gyldne oldies og iørefaldende popmusik. Det afhænger primært af, hvilken slags musik du leder efter, og hvilken rolle du har i tankerne for DJ'en på din fest.

At reservere den ideelle DJ til din fest eller begivenhed behøver ikke at være kompliceret, men i betragtning af det varierede tilbud i Danmark er det ofte en klog ide at tilkalde hjælp fra en fest, der har erfaring inden for kunstnerbestilling . Ikke hver DJ passer til den slags fest, du har i tankerne. Hos Evenses har vi en omfattende portefølje af professionelle DJ'er, som vi har arbejdet med i årevis. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke den perfekte DJ til det arrangement, du skal arrangere.

Du kan nå vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Hvis du selv vil starte med at kigge, kan du begynde at udforske ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside. For at gøre hele processen endnu mere gennemsigtig for dig, vil vi også nævne, hvorfor det er en god ide at booke en DJ, og hvad du skal være opmærksom på under bookingprocessen.

Fordele ved at bestille en DJ?

Med et omfattende udvalg af DJ'er i Danmark, er det et spørgsmål om at vælge den DJ, der passer perfekt til din fest. Men spekulerer du stadig på, hvorfor du rent faktisk skal bruge en lille del af budgettet på at reservere en DJ, mens du lige så godt kan passe på musikken selv eller afspille en playliste fra Youtube eller Spotify? Det er et godt spørgsmål i sig selv, men at bestille en DJ har flere fordele.

Bestemt fra fester som bryllupper og fødselsdag, husker gæsterne især catering og underholdning. Som festarrangør vil du ikke opleve, at dine gæster efter en time begynder at udstråle, at de vil hjem, så det er vigtigt, at du underholder dem. Et live-sæt af en DJ kan være til stor hjælp. En god DJ sikrer, at fødderne er fra gulvet, og at festen fortsætter indtil de tidlige timer.

Dette skyldes dels, at en DJ er til stede på festen live, og hvis alt går godt, har han erfaring med den såkaldte følelse af rummet. Med andre ord kan han eller hun holde øje med, hvilken musik der er mest populær hos dine gæster og svare på den. Ved at bestille en DJ sørger du for, at musikken konstant tilpasses atmosfæren og præferencerne hos folket på festen, så folk ikke keder sig. En erfaren DJ kan også hurtigt reagere på ting, der sker under festen, såsom ankomsten af ​​en æresgæst eller meddelelsen af ​​en tale.

Der er dog andre måder, hvorpå du kan give et personligt præg på din fest eller begivenhed ved at booke en DJ. Næsten hver DJ kan også spille anmodningsnumre, så du kan tilpasse sætlisten til festen i vid udstrækning, hvis du vil. Det er for eksempel sjovt, hvis du kender din datters yndlingsartister eller dine venners yndlingssange. Derudover kan en lille DJ også acceptere anmodninger under arrangementet, både fra dig og dine gæster. Vær sikker på at dette vil blive værdsat!

Når alt kommer til alt undgår du en masse potentielle hovedpine ved at booke en professionel DJ. Uanset hvilken fest eller begivenhed du organiserer, er der altid mange ting, der skal arrangeres, og faktorer der skal tages i betragtning, selv under selve festen. At bestille en DJ efter eget valg sikrer, at du ikke længere behøver at tænke på musikken. Med en DJ der og en god forberedelse af sætlisten har du meget mere tid til andre ting under arrangementet, og du kan bruge mere tid sammen med de mennesker, du har inviteret. I sidste ende er det også en fest for dig.

Screen Shot 2020-12-22 at 15.00.57.png

Nogle ting at huske på, når du booker en DJ

At bestille en DJ til din fest eller begivenhed behøver slet ikke at være svært, men der er et par ting, som du skal være opmærksom på, når du søger og booker. Fra erfaringerne fra de pågældende DJ'er til det krævede udstyr og lokalets karakteristika er flere faktorer vigtige at overveje, når man bestiller en DJ.

DJ'ens oplevelse

En ulempe ved DJ's enorme popularitet i dag er, at der er meget variation med hensyn til kvalitet. Det er dog vigtigt at huske på, at ikke alle parter med en pladespiller og et websted nødvendigvis er en god DJ. Sørg derfor for at være opmærksom på kunstnerens oplevelse, og prøv for eksempel at finde nogle videoer eller anmeldelser online, før du bestiller.

DJ'ens musikalske præference

Som tidligere nævnt er der også meget variation i musikstilarter. Mens nogle professionelle DJ'er kun spiller elektronisk musik eller techno, fokuserer andre DJ'er på halvfjerdsernes musik eller pop. Dette siger ikke noget om kvaliteten af ​​de pågældende DJ'er, men desto mere om, i hvilket omfang han eller hun passer til den fest, du skal arrangere. Det er derfor vigtigt, at din præference for festen stemmer overens med DJ's musikalske præference.

Det nødvendige DJ-udstyr

En fordel ved at booke en DJ er generelt, at han eller hun ikke har brug for meget udstyr for at spille et sæt. Men diskuter med DJ'erne, hvad de har brug for inden for dette område, inden du underskriver kontrakterne. For eksempel bringer DJ'en sin egen pladespiller? Skal du selv levere ekstra udstyr med visse specifikationer? Som arrangør er en af ​​dine pligter at sikre, at alt udstyr er på plads og fungerer korrekt, før begivenheden starter.

Screen Shot 2020-12-22 at 15.02.54.png
DJ booth, DJ gear, DJ audio set, DJ light set med LED stolper

Hvad Evenses kan gøre for dig, når du booker en DJ

Som underholdningsbureau arbejder vi med et bredt udvalg af DJ'er, der er velegnede til shows på alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer. Du kan også booke DJs hos os, der optræder med instrumental akkompagnement eller en live sanger. Uanset om du afholder en sommerfest i haven og vil ledsage den med et DJ-sæt eller arrangerer en afslutning på året til kontoret, som du gerne vil danse til midt om natten, hjælper Evenses dig med at finde det ideelle find og book en mulighed til din fest eller begivenhed. Ved at bestille en DJ kan du gøre din fest helt unik, især hvis du sammensætter playlisten på forhånd med ham eller hende.

Når du bestiller en DJ, tilrådes det at gøre det med en erfaren fest, når det kommer til bestilling af DJ'er. Evenses har været aktiv i kunstnerreservations verdenen i mange år, og vi har booket hundreder af forskellige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om booking af en DJ. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi sammen med dig booker den DJ, der passer perfekt til den fest eller det arrangement, som du skal arrangere.

Ansættelse af en god deejay er en vigtig del af din begivenhed eller bryllup. DJ'en indstiller den atmosfære, du leder efter. Du kan vælge mellem forskellige musikstilarter: en hus-DJ, lounge-DJ, DJ og saxofonist, fest-DJ, dansk DJ eller en all-round DJ.

Vores DJ'er tilbyder hver deres pakke med hensyn til stilarter og musikgenrer. For eksempel er en DJ, der spiller house musik, velegnet til en hip firmafest eller et diskotek. Gifter du dig og leder efter en dejlig DJ? Så er det bedst at booke en DJ, der er pæn og forskelligartet i musikalske muligheder. Vores fest-DJ og all-round DJ giver ofte den smukkeste fortolkning til bryllupper, fester og firmafester. Dette skyldes, at vores kunstnere spiller musik fra dengang og nu. Det er sjovt for et forskelligt publikum, og alle kan feste, danse og have det sjovt. Ønsker du at anmode om en dansk DJ til et børnefest eller ønsker du at ansætte en bryllups-DJ? Du kan bruge vores deejays til alle slags reservationer.

Book en DJ til dit bryllup, fødselsdag og firmafest

Alle vores kunstnere medbringer deres eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lyd udstyret og belysningen. Hvis en musiker spiller sammen med DJ'en, tilslutter musikken sit udstyr til DJ's udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med DJ'en. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages det i betragtning. For spørgsmål kan du kontakte os syv dage om ugen via e-mail eller telefon for yderligere information.

For at opgøre omkostningerne ved DJ-festen er prisen for at ansætte en DJ vigtig. Vil du stjæle showet med en velkendt DJ eller måske ansætte en billigere DJ? Priserne for leje af disc jockeys inkluderer den nødvendige teknologi, pladespillere, DJ-lys og smuk DJ-kabine. Det er også muligt at leje et komplet drev i showet. I Belgien taler de ofte om en diskobar. Hvis lys og lyd allerede er til stede, kan du selvfølgelig kun leje et DJ-sæt. Du kan altid booke kunstnere via vores bookingkontor. En unik løsning er mulig til enhver begivenhed. Derfor er vi glade for at tænke sammen med dig om at ansætte den rigtige DJ. Anmod om et gratis tilbud til en af ​​vores DJ'er. Hvis du har spørgsmål om at bestille en DJ? Tøv ikke med at kontakte en af ​​vores medarbejdere.

DJ OSS
Hvor meget koster det at ansætte en DJ?

Omkostningsindikation DJ:
0 - 2500kr Hobby DJ
250 - 5000kr Professionel DJ, kort sæt
500 - 10000kr Professionel DJ, hele aftenen
1000 - 12500kr Professionel DJ med musiker
1250 - 17500kr Professionel DJ med band
20000+ Kendt DJ

De nøjagtige priser for at bestille en DJ afhænger af en række elementer:

Hvor lang tid DJ udfører. En forestilling på 1 time har en lavere pris end 4 timer. Relativt set falder prisen på at bestille en DJ, når DJ'en drejer. DJ's rejseomkostninger og installations- / demonteringsomkostninger er også inkluderet i den første time.
Mængden af ​​lys- og lyd teknologi, som DJ'en skal medbringe.
Den rejseafstand, som DJ'en skal køre.

Hvor længe spiller DJ'en?

Det er fleksibelt og helt afhængigt af dine ønsker. Normalt drejer en DJ fra 1 time og normalt op til 4 timer. Det er dog også muligt at implementere en DJ i mere end 4 timer. En drink og en lille snack er velkomne!

Bringer DJ'en lyd og lys med sig?

Ja, i de fleste tilfælde er vi enige om dette. Vores DJ'er har et lydset, der passer til en fest på op til 150 personer. Dette kan også udvides til større antal gæster. Du kan også leje det selv, hvis du foretrækker det. Ofte er den billigste mulighed at bestille dette med DJ'en. Han er også fortrolig med udstyret, som fungerer godt for ham eller hende.

Hvor lang tid tager det at opbygge DJ-teknikken?

Opbygning af teknikken til en DJ er ret hurtig. Du kan antage en periode mellem 30 og 60 minutter.

Hvor længe i forvejen er DJ'en klar til at starte?

DJ'en er klar til at starte 30 minutter før forestillingen. Dette betyder, at alt er indstillet, og lyd kontrollen er gennemført. I samråd er det også muligt for DJ'en at være klar til at starte tidligere. Dette kan være ønskeligt, hvis du for eksempel holder festen i samme rum, hvor middagen finder sted.

Kan DJ'erne også spille med musikere?

Ja, dette er bestemt muligt og er en god tilføjelse til handlingen. Ofte valgte musikere på DJ'en er saxofonister, violinister eller sangere.

Kan jeg videregive mine sang requests til DJ'en?

Ja, dette er muligt. Det er bedst at aftale dette med DJ'en inden reservationen. Derefter kan han eller hun sikre, at sangene behandles pænt i DJ-sættet. Du kan også indsende et enkelt request på selve aftenen, men vi anbefaler ikke at gøre dette for meget. Dette gør det sværere at skabe en god opsætning.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.