DJ og producent Gregor Salto er en vigtig del af den danske dansescene. Hvis du vil have en fest, der fortsætter hele natten, er Gregor Salto den rigtige at booke! Du kan booke ham hos Evenses til din studenterfest, firmafest, event, torvefest eller festival.

Gregor Salto har domineret den danske klub scene i mere end et år, med sin originale dansemusik. 'Mas Que Nada', 'Paris Luanda' og 'Damelo' gør Salto til en Latin House-kunstner, men han er også meget interesseret i pop-, soul-, afrikansk og verdensomspændende musik. Han rykker konstant sine grænser og leder efter nye udfordringer. Han holder hele tiden øje med hvad der rykker sig på dansescenen.

Gregor Salto er ikke bange for at udvide sin horisont og samarbejder med andre kunstnere. Hans nummer med Pitbull, 'Echa Pa'lla', blev nomineret til en Grammy Award i kategorien Best Urban Song. Sammen med Pitbull vandt han en Grammy i kategorien Best Performance. Saltos uovertruffen produktivitet gør ham til en yderst populær remixer. Gregor Salto remixet til Rihanna's 'Diamonds' kom på Rihanna's deluxe udgave af hendes seneste album 'Unapologetic'.

Desuden har han lavet remix til J-Lo, Rita Ora, Skunk Anansie, India Arie og George Michael og DJ Nicky Romero, Axwell, Bob Sinclair og Roger Sanchez. Hans samarbejde med de største danske DJ's og hans egne numre var årsagen til at han blev en af de bedste danske DJ's og producere. Samtidig havde han travlt med at erobre verden.

Vil du booke Gregor Salto til din fest, event eller festival? Dette show kan bestilles via Evenses til dit bryllup eller event. Udfyld formularen for tilbud eller kontakt os uden nogen forpligtelse. Vi har åbent 7 dage om ugen, for at besvare alle dine spørgsmål.