Hiphop booking til din begivenhed

ben-wiens-Qcl98B8Bk3I-unsplash.jpg

Hiphop booking

Er alt ved at være arrangeret til dit bryllup om et par måneder, undtagen underholdningen til den store fest efter middagen? Din ældste søns fødselsdag er lige på trapperne, og du vil overraske ham med noget specielt på hans store dag? Eller måske er du en del af dét udvalg, der er ansvarlig for at arrangere sommerfesten i år, og er du ikke helt sikker på musikken endnu? Det kan være, at du allerede har overvejet det selv, men måske er det en ide at booke et hip-hop-party. Vi har sandsynligvis ikke længere brug for at forklare, hvad hip-hop er, men vi kan forestille os, at du sætter spørgsmålstegn ved selve bookingen af hiphop. Derfor vil vi gøre vores bedste for at forklare hvordan en en hiphop booking foregår.

For det første er det vigtigt at forstå, at hiphop kan fås i mange forskellige former. Hvilken form der er bedst for dig og din begivenhed, afhænger i sidste ende meget af, hvad du har i tankerne til anledningen. For eksempel kan det meget vel være, at du virkelig nyder at arrangere en fest, men at du ikke nyder al den nødvendige planlægning og forberedelse. I et sådant tilfælde kan du vælge et erfarent underholdningsbureau som Evenses for at overlade alle forberedelserne til en specialist. Alt, hvad vi har brug for, er dine ideer til festen, og hvordan din drømme begivenhed skal foregå. Det er dog også muligt, at du som organisator virkelig nyder at være tæt involveret i al planlægning og forberedelser. Vi kan også være af stor værdi i dette tilfælde. Ved du for eksempel, hvilken mad og drikke du vil servere til festen, men du har ikke tid til at sammenligne forskellige cateringfirmaer? Overlad det blot til os. Hvis du er faldet for et live hiphop-act, men du har ingen idé om hvordan du finder den, kan vi booke det perfekte hiphop-act til din fest eller begivenhed på kort tid. Med vores support kan du overlade de opgaver, du ikke har lyst til eller tid til, til specialister, så du har mere tid og energi til de ting, du ikke kan eller ikke ønsker at give afkald på.

På grund af den variation, der findes, når vi taler om mulighederne for hip-hop-fester i Skandanavien, kan det være svært at vide, hvilken type hiphop der bedst matcher dét du har i tankerne. Af denne grund er det fordelagtigt at arbejde med en specialist, der har erfaring inden for planlægning når man booker hip-hop. Vi har ikke blot en varieret portefølje af muligheder til hip-hop-fester, men vi har også booket utallige hip-hop-handlinger til vores kunder gennem årene. Vi er glade for at give den ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke det perfekte hiphop act. Uanset hvilken form for service eller underholdning du leder efter, hjælper vi hos Evenses dig med at planlægge din hiphop-begivenhed. For at komme i gang kan du tage et kig på vores hjemmeside. Du kan bruge søgemaskinen til at rulle gennem de forskellige muligheder i vores portefølje, herunder filtrering efter den type lejlighed og budget, du vil sætte af samt et stort antal anmeldelser fra personer, der allerede har booket disse tjenester og acts. Det kan allerede hjælpe dig lidt, når det gælder at booke en hiphop-handling. Desuden er vores bookere og underholdningspecialister tilgængelige syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail og telefon.

Hiphop evolutionen

Som vi skrev før, er hiphop ikke kun en musikgenre, men for mange mennesker er det også en livsstil. Genren begyndte at vinde popularitet i 1970'erne, især blandt afroamerikansk ungdom i Bronx, i et kvarter i New York City på det tidspunkt. Musikkens popularitet voksede ikke, fordi den ikke blev spillet på radioen, som det var tilfældet for meget musik på det tidspunkt, men blev større takket være de såkaldte blokfester. I Danmark kan du sammenligne disse fester med gadefester, hvor alle beboere i et kvarter deltager. Det er på disse blokfester, at DJ’s begyndte at mixe musik, ofte ved at forbinde breaks af to kopier af den samme sang ved hjælp af to pladespillere. Disse var faktisk de første hiphop-DJ'er, og takket være den hurtige udvikling af musikudstyr og mixeteknikker blev deres arbejde hurtigere kendt. Det er også i denne periode, at rap begyndte at vinde popularitet. Kunstnere som Grandmaster Flash og Furious Five, Marley Marl og Doug E. Fresh var nogle af de store navne i æraen, men det tog indtil 1979, før en hiphop-plade blev populær blandt mainstream-publikummet for første gang. Den første bar i denne sang, Rapper's Delight af The Sugarhill Gang, er også hvor hip-hopgenren fik sit navn. Det var også fra denne tid, at hip-hop begyndte at udvikle sig udenfor USA, hvor genren hovedsagelig var tilbage indtil da.

1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne er også kendt som de gyldne år af hiphop. En ny bølge af hip-hop-artister, hip-hop-sange og hip-hop-bevægelser blev kaldt new school hip-hop. Berømte navne som LL Cool J, Public Enemy og A Tribe Called Quest dominerede hiphopverdenen på det tidspunkt. På samme tid begyndte alvorlige subgenrer af hiphop at dukke op, inklusive gangsta rap, repræsenteret af kunstnere som IceCube og NWA, West Coast hiphop, med store navne som Dr. Dre og Snoop Dogg og hardcore rap fra rappere som Mobb Deep og Wu-Tang Clan. Udviklingen af ​​hiphop som en genre af musik og kultur fortsatte i 1990'erne, efter at 1980'erne havde været et vendepunkt. Hip hop var nu blevet en mainstream genre. I mellemtiden fortsatte musikken med at diversificere og opdele i nyere strømme, inklusive undergenre som det sydlige rap og Atlanta hip hop.

Hip-hop begyndte også at blive blandet med andre musikgenrer, ofte med stor succes. Gode ​​eksempler på dette er sangere LaurynHill og Erykah Badu i neo soul, og Korn og Limp Bizkit i new metal. I Holland var det især Osdorp Posse, der på dette tidspunkt var den absolutte base for hollandsk rap. Takket være den bogstavelige oversættelse af teksterne til amerikanske sange til hollandsk for medlemmer af Posse, der ikke kendte engelsk særlig godt, blev Nederhop født.

I slutningen af ​​1990'erne var hip-hop en af ​​de bedst sælgende genrer, og i begyndelsen af ​​00'erne begyndte hip-hop også at indtage en plads inden for popmusik. Da salget af "old school" hiphop faldt, begyndte crossover-kunstnere som Outkast og Kanye West at give sig et navn som popartister. Flere årtier senere blev flere kommercielle rappere som Lil Wayne, Soulja Boy og B.o.B. populære. Disse kunstnere banede vejen for nogle af de mest berømte crossover-kunstnere inden for popmusik, såsom Nicki Minaj, Drake og Kendrick Lamar. Hvad angår Nederhop, Mr. Probz, Typhoon og Opgezwolle nogle af de navne, der har skabt furore i de seneste år i Europa.

Hvad kan Evenses tilbyde dig?

Som specialist inden for underholdning har vi en bred portefølje af hiphop acts og muligheder, der er velegnede til alle slags fester og begivenheder, alt fra fødselsdage og temafester til bryllupper og firmaarrangementer. Uanset om du holder en fest til familien i haven og vil give den et ekstra strejf af atmosfære, eller organisere en firmafest, hvor du vil tilbyde noget original underholdning, hos Evenses hjælper vi dig med at finde og booke den ideelle mulighed til din fest eller begivenhed. Ved at booke et live hiphop act kan du gøre dit event helt unikt. Når alt kommer til alt, hvor mange af dine gæster har nogensinde haft mulighed for at opleve et live hiphop show, der er specielt hyret til dem? Ved at bruge søgemaskinen på vores hjemmeside kan du gøre søgningen lidt lettere, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om booking af hiphop. Du kan altid kontakte dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden, og sende det ind uden forpligtelse eller pr. e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du være sikker på, at vi booker hiphop-temaet sammen med dig, der passer perfekt til festen eller begivenheden, som du skal arrangere.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.