Dette band spiller den smukkeste pop-, jazz- og soulmusik, både som en optræden eller som baggrundsmusik.

Gruppen består af en forsanger med en smuk stemme og ledsaget af 3 meget dygtige musikere. Som følge af deres specielle repertoire vil dine gæster høre både populære og mindre kendte sange, smukt udført af dette band. The Premium Band kan også anvendes af andre kunstnere.

Musikerne i The Premium Band lærte hinanden at kende under deres studier på konservatoriet. Det var der, fundamentet blev lagt, og efter at de alle var færdige, begyndte de deres karrierer som professionelle musikere. Opstillingen består af en forsanger, guitarist, bassist og trommeslager.

The Premium Band kan spille en række genrer fra popsange og jazz til soul og bossa nova. Alt spilles fint, og der er plads til improvisation. Bandet kan bruges som baggrundsmusik, men det er i optrædenerne, at bandet kommer til live! Dette orkester er velegnet til en lang række lejligheder, herunder receptioner, bryllupper, forretningsbegivenheder eller jubilæumsfester.

Kunne du tænke dig at booke et baggrundsband til din fest, bryllup, middag eller til cocktails?

The Premium Band kan bookes til både baggrundsmusik og optræden! Har du nogen spørgsmål? Kontakt os venligst, vi hjælper med glæde!