Erick E

Erick E er en af ​​de få gode DJ'er, der har eksisteret i mange år! Book ham her.

4,7 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
erick-e-boeken.jpg
Erick E - Boogie Down (Original Mix)
[HD] Erick E. Sensation Wicked Wonderland 2009
erick-e-boeken.jpg
Tjek tilgængeligheden af Erick E her.
Fra:  
Til:  

Erick E er en berømt hollandsk DJ med et godt fyldt skema. Han kan bookes via Evenses til en attraktiv pris for enhver lejlighed.

Som en af ​​de mest populære hollandske DJ'er er hans tidsplan fyldt med bookinger til større arrangementer og prestigefyldte klubber, både hjemme og i udlandet. Erick E ved, hvordan man underholder en stor menneskemængde, og dette talent har sørget for, at han har beholdt sin plads øverst på hollandsk housemusik i over et årti! Sammen med sin energiske og dansebare blanding er hans smitsomme entusiasme og karisma hovedårsagen til hans store popularitet. Han er nummer ét DJ fra Amsterdam, hvor han end kommer hen!

Erick E’s karriere som DJ startede i 1986, da han begyndte at etablere sit navn i Amsterdam som en ekstraordinær hip-hop DJ. Hans talent som DJ gik ikke ubemærket hen. I 1989 vandt han det hollandske DMC Championship, og det var bare begyndelsen.

Et år senere repræsenterede Erik E Holland ved DMC World Finals. I 1995 gav Erik E ansigt og stemme til en ny generation af DJ'er, der optrådte i Holland. Hans ugentlige SWET-aftener var en stor succes og blev besøgt af Amsterdams mest ekstravagante klubgængere. Som et resultat af klubben ROXY’s lukning mistede Erik E sin faste job. Han var imidlertid ikke arbejdsløs, da hans tidsplan var mere pakket end nogensinde før.

Han var uden forpligtelser og kunne gå hen, hvor han ønskede. Snart var han Amsterdams foretrukne DJ. Hans omdømme som en fed feststarter sørgede for, at han var booket i hvert hjørne af Holland for både intime og store dansebegivenheder. Han spillede på Dance Valley og på den fantastiske Sensation, der blev afholdt i Amsterdam for en skare på mindst 40.000 mennesker.

Ud over disse store begivenheder er han regelmæssigt booket af klubber som Panama, Stalker, Now and Wow, Club More, Shop Sinkel og også til den prisbelønnede Loveboat fest.

Erick E’s skema tager ham ud over Nederlandende. Han har optrådt i luksuriøse klubber i Jerusalem, Ibiza, Miami og London. Hvis det ikke var nok, så startede Erik en række proprietære projekter sammen med andre kendte DJ'er.

Erick E er også en succesfuld producer og han har sit egen pladeselskab, Onestar Recordings. I betragtning af Erick E’s stigende fokus på produktioer vil hans fremtid kun blive mere succesfuld.

Repertoire Erick E

Genre

House
Dans
3 anmeldelser
4,7 ud af 5 stjerner
Nick & Danielle
5 ud af 5 stjerner
"Vi har været på Sensation i årevis, og vi har set Erick E optæde der. Taget blev flyttet. Stor DJ! "
Mikkel
4 ud af 5 stjerner
”Erick E er en virkelig god DJ. Velkendt over lang tid. Han spiller altid godt”'
Christina en Bart
5 ud af 5 stjerner
”Erick spiller ofte på de festivaler, vi har besøgt i årevis. Det er altid en sjov optræden!”'

Ville også kunne lide

Vato Gonzalez

Vato Gonzalez

2 anmeldelser

Gonzalez er skaberen af ​​konceptet og pladeselskabet "Dirty House".

Pris på forespørgsel
Lucas & Steve

Lucas & Steve

3 anmeldelser

Lucas & Steve er en hollandsk DJ-duo du ikke må ikke gå glip af på den hollandske dansescene!

Pris på forespørgsel
Lady Bee

Lady Bee

3 anmeldelser

Denne kvindelige DJ kan optræde som ingen anden!

3750 kr - 6000 kr
Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.