De subtile lyde fra jazzpianisten skaber den perfekte atmosfære uden at være overvældende. En behagelig blanding af standard jazz, blues, swing, bossa nova, funk og ballader.

Pianisten Sven har i mange år været aktiv som professionel jazzpianist. Han har spillet hjemme og i udlandet og har fået erfaring i mange bands og musikalske projekter.

Hvis Sven ikke er tilgængelig, har vi flere andre gode erstatninger. Evenses arbejder med et hold af flere pianister. Alle vores jazz-keyboardspillere er konservatorieuddannede fagfolk og kommer selv med et standard digitalklaver. Du behøver ikke bekymre dig om instrumenterne. Derudover kan vi tilbyde en smuk fløj til dig til en god pris.

Foruden soloforestillinger er gruppearrangementer også mulige. En saxofonist, sanger, guitarist eller kontrabas kan tilføjes. Du kan også vælge en jazzduo, en trio eller et komplet jazzband. Vi kan tilbyde et autentisk flygel eller et almindeligt klaver.

Vil du gerne booke jazzpianisten Sven til dit bryllup, lounge, reception eller middag? Du kan gøre dette direkte via vores hjemmeside. Pianisten kan også bookes til din begivenhed, bryllup eller jubilæumsfest. Har du brug for flere oplysninger? Du er velkommen til at kontakte os, vi er glade for at hjælpe!