Lucien Foort (1969) har i årevis været til stede på den internationale dansescene. "Dreadman" er en slående figur, kendt for sine energiske DJ-sæt fulde af progressiv, elektronisk house, sjælfulde lyde og mesterlige produktioner. Han er ikke kun aktiv som DJ og producer, men også som radio discjockey og han ejer musikfirmaet Music Melody Paradise og mærket Southend House Music (der er ansvarlig for festivalproduktioner, smykker og tøj).

Lucien Foort har en omfattende musikalsk baggrund. Han startede med musik i en alder af 9 og spillede saxofoni et band i 8 år. Som 16 årig startede han sin professionelle musikkarriere som saxofonist og sanger i det symphoniske popbånd ”Do not Panic”. Senere rappede han i hiphop-bandet The Funky Tribe. I 1989 brød han internationalt igennem med navnet ”Quadrophonia”, med samme rave-nummer. Han turnerer verden over som følge heraf.

I 1994 tog Lucien sine første skridt ind i verden som house-DJ i forskellige klubber i Rotterdam. Siden 1994 har han udgivet sine progressive house plader under navnet ”Funk Function” og tech house numre (som ”Scream/Funky” i 1998) under alter egoet ”Dutch Liquid”, som er projektnavnet for et band bestående af ham selv og Ron Metter. Hans produktioner, som opsamlingerne Global Underground, blev hurtigt taget op af berømte navne som Carl Cox, Roger Sanchez, Dave Seaman, Nick Warren, Danny Howells, Dave Clark og Sasha. Sidstnævnte kommenterer endda at "hans ting er utroligt fantastiske". Han udgav sin første opsamling ”Singularity” i år 2000.

Lucien erhvervede status som top DJ inklusive højdepunkter som optrædener i verdens bedste klubber som Gatecrasher (i England), Mint og Pasha (i Buenos Aires) og et sæt på Dance Valley 2001 (hovedscenen) for 50.000 house fans. Det britiske dansemagasin Muzik nominerede ham i kategorien ”Bedste BBC Radio One Essential Mix”. Selv med sin travle tidsplan finder han stadig tid til at dykke ind i studiet for at producere remix til plademærker som Additive, Bedrock, Polydor, Positiva og SonyBMG. Han udgiver sine egne produktioner på sit pladeselskab Multi Tracks, et selskab der for øjeblikket er inaktivt, men sandsynligvis vil blive genoplivet i digital form i fremtiden.

Kunne du tænke dig at have Lucien Foort med til din virksomhedsfest, begivenhed eller jubilæum? Denne kunstner kan bookes via Evenses til din festival eller fest. Udfyld forespørgselsformularen eller kontakt os uforpligtigende. Vi er tilgængelige syv dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.