Quintino er en hollandsk DJ, der rejste verden tynd med hans top 40-megahit "Epic". Han er blevet booket til store festivaler som Mysteryland. Han er blevet rost for "at spille musik med energi", og med sit store smil og store lidenskab opildner han publikum, som ingen andre kan!

Quintino blev født i Den Helder i 1985. Han startede som DJ i en alder af 15 år. Som 18-årig blev han opdaget af Laidback Luke, og han udgav sange som “Girls”', ”Wooker” og ”SupersoniQ”. Hans store gennembrud kom, da Quintino lavede et remix af Cidinho og Docas nummer ”Rap Das Armas” i april 2009. Det var et verdensomspændende klubhit og toppede hollandske hitlister for salg og airplay. Videoen har nu mere end 10 millioner visninger på Youtube. Hans næste hit, "Heaven", et samarbejde med soulsangeren Mitch Crown, blev udgivet i august 2009. Dette var et andet stort hit for Quintino og var en af ​​de mest spillede radionumre i 2009. Opfølgningen blev udgivet i 2010 .

I 2010 startede Quintino sit eget pladeselskab SupersoniQ Records, hvor han udgav endnu flere fine klubnumre. Disse omfattede sange som ”'Fire” af Quintino & The Partysquad, ”Drop The Beat”, ”Sustain” og det store klubhit ”I Feel”. Quintino optræder mere end 200 gange årligt i Benelux-landene. Hans sommerturne er allerede booket til Spanien, Bulgarien og Grækenland. En af hans største optrædener i det forløbne år var en forestilling med 300.000 mennesker under Dronningens Dag i Holland. Quintino har samarbejdet med DJ’s som Afrojack og Tiesto og rangerer blandt de allerbedste.

Book Quintino til din firmabegivenhed, festival eller studenterfest. Denne kunstner kan bestilles via Evenses til dine fester eller begivenheder. Udfyld forespørgselsformularen eller kontakt os uforpligtende.

Vi står klar syv dage om ugen til at besvare alle dine spørgsmål.