Det akrobatiske show er noget der skal opleves ved enhver fest; en stor oplevelse for både dig og dine gæster!

Du kan booke denne forestilling til en attraktiv pris via Evenses. De kan optræde til forskellige lejligheder, såsom dit firmaarrangement, særlig lejlighed, festival eller fest.

Denne særlige akrobatiske optræden er en blanding af mange forskellige teknikker i høj kvalitet for en smuk, kreativ og stilfuld forestilling. Kunstneren bruger en specielt bygget håndstandspiedestal. Forestillingerne er en imponerende og elegant manifestation af styrke, fleksibilitet og dynamik. Den smagfuldt stiliserede koreografi kan udføres solo eller med to personer. Denne gulvakrobatik har forskellige alternativer til forskellige lejligheder, og showet kan altid tilpasses efter dine ønsker og behov.

Det akrobatiske show har to muligheder:

Sceneshowet er en spektakulær optræden, hvor kunstneren giver et stærkt og intenst show. Dette show er designet til forudindspillet musik og varer seks minutter. Dine gæster vil aldrig glemme denne spektakulære handling.

Lounge-forestillingen er et freestyle show, der varer mellem 20 og 30 minutter og hvor kunstneren improviserer til den musik, der spilles. Showet giver plads til interaktion med tilskueren; det er en garanteret succes!

Vil du have et akrobatisk show til jeres firmas julefest, arrangement eller jubilæumsfest? Denne optræden kan bookes via Evenses til din medarbejderfest eller festival. Udfyld forespørgselsformularen eller kontakt os. Vi står klar syv dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.