VR Experience

Mød det nyeste nye inden forvirtual reality.

5 ud af 5 stjerner
5250 kr - 8400 kr
vr7.jpg
vr6.jpg
vr auto.jpg
vr auto 1.jpg
vr auto 2.jpg
vr3.jpg
vr4.jpg
vr7.jpg
Tjek tilgængeligheden af VR Experience her.
Fra:  
Til:  
Passer til: Firmafest, Fest, Online show
Kategori: Temafest

Er du på udkig efter en eller flerevirtual reality arrangementer til din begivenhed, fest eller til din udstillingsstand? Lad dine gæster, medarbejdere eller rudstillingsgæster komme ind i den virtuelle verden med Oculus Rift VR-beskyttelsesbriller, et high-end spil-pc og tv-vejledning på stativ for tilskuere.

Anmod om et udforpligtigende tilbud og spørg om vores komplette Oculus Rift VR-pakker!

En Oculus Rift demo varer et minut eller høst to for hver person. Et spil tager lidt længere tid, men de demoer og spil, der er udviklet til Oculus Rift, gør det muligt at engagere flere gæster.

Har dit arrangement eller fest et tema? Intet problem. Baseret på dit tema og krav, vil vi se efter en passende San Oculus Rift demo 360-graders video eller VR spil.

For et mindre geby kan du få en Oculus Rift VR opsætning med 2 eller 3 apparater. To Oculus Rift opstillinger kan ledsages af en person forudsat at de er tæt på hinanden. Dette sparer optræningsomkostninger, da arrangementer overvåges af en professionel spilleder. Ønsker du at øge den sjove faktor på dit arrangement? Placer en VR Race Simulator eller et HTC Vive arrangement ved siden af ​​Oculus Rift opsætningen og lad dine gæster lære at kende det nyeste inden for VR-feltet.

Oculus Rift VR-oplevelserne vælges tilfældigt. Der er store mængder demoer, 360 videoer og spil til rådighed, men den rigtige oplevelse ligger i opsætningen af Oculus VR beskyttelsesbrillerne. Lad dig selv, dine kolleger og besøgende blive forbløffet over den virtuelle verden. Vis at din virksomhed tror på muligheder, ny teknologi og de muligheder, det kan tilbyde i erhvervslivet.

Første gang nogen fra Oculus Rift viser dig rundt, bliver det overvældende, men du vil have mere! Leder du efter en interaktiv VR-oplevelse? Book en Touch Oculus VR opsætning. Oculus Touch-controllerne giver mere interaktion og bevægelse i VR-spillet. Ønsker du virkelig at vide, hvad Oculus Rift (med eller uden Oculus Touch kontroller) kan gøre for dit arrangement? Der er kun én vej; prøv det og se, hvad dine gæster vil opleve.

Er du interesseret i nogen af ​​disse arrangementer? Kontakt os eller udfyld kontaktformularen, så vi kontakter dig hurtigst muligt.

4 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Solomon
5 ud af 5 stjerner
Var meget tilfreds. Der var fremragende kommunikation og de var meget fleksible. Kan absolut anbefales.
Albert & Josefine
5 ud af 5 stjerner
Vi havde løbssimulatoren ved åbningen af ​​vores nye showroom. Vejledningen var perfekt, og konkurrenceideen med en pointtavle og en præmie til vinderen var stor.
Heise
5 ud af 5 stjerner
Oplevelsen var rigtig god. Den blæste mit sind ud. Lige fra den første kontakt efterlod de et positivt indtryk. Ingen dikkedarer og de var tydelige om pris og funktioner. Personalet, der var til stede på dagen for arrangementet, var fremragende!
John Heisel
5 ud af 5 stjerner
Fed oplevelse! Det gjorde festen lidt sjovere :)

Ville også kunne lide

Duo Keyz & Drumz

Duo Keyz & Drumz

3 anmeldelser

Fantastisk keyboard underholdning der passer til enhver lejlighed!

7450 kr - 11920 kr
Champagne Pige

Champagne Pige

3 anmeldelser

Smukt klædte værtinder, der byder gæsterne velkommen med et glas champagne.

2580 kr - 4130 kr
Karikaturtegner

Karikaturtegner

2 anmeldelser

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!

Pris på forespørgsel
Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.