Er du på udkig efter en eller flerevirtual reality arrangementer til din begivenhed, fest eller til din udstillingsstand? Lad dine gæster, medarbejdere eller rudstillingsgæster komme ind i den virtuelle verden med Oculus Rift VR-beskyttelsesbriller, et high-end spil-pc og tv-vejledning på stativ for tilskuere.

Anmod om et udforpligtigende tilbud og spørg om vores komplette Oculus Rift VR-pakker!

En Oculus Rift demo varer et minut eller høst to for hver person. Et spil tager lidt længere tid, men de demoer og spil, der er udviklet til Oculus Rift, gør det muligt at engagere flere gæster.

Har dit arrangement eller fest et tema? Intet problem. Baseret på dit tema og krav, vil vi se efter en passende San Oculus Rift demo 360-graders video eller VR spil.

For et mindre geby kan du få en Oculus Rift VR opsætning med 2 eller 3 apparater. To Oculus Rift opstillinger kan ledsages af en person forudsat at de er tæt på hinanden. Dette sparer optræningsomkostninger, da arrangementer overvåges af en professionel spilleder. Ønsker du at øge den sjove faktor på dit arrangement? Placer en VR Race Simulator eller et HTC Vive arrangement ved siden af ​​Oculus Rift opsætningen og lad dine gæster lære at kende det nyeste inden for VR-feltet.

Oculus Rift VR-oplevelserne vælges tilfældigt. Der er store mængder demoer, 360 videoer og spil til rådighed, men den rigtige oplevelse ligger i opsætningen af Oculus VR beskyttelsesbrillerne. Lad dig selv, dine kolleger og besøgende blive forbløffet over den virtuelle verden. Vis at din virksomhed tror på muligheder, ny teknologi og de muligheder, det kan tilbyde i erhvervslivet.

Første gang nogen fra Oculus Rift viser dig rundt, bliver det overvældende, men du vil have mere! Leder du efter en interaktiv VR-oplevelse? Book en Touch Oculus VR opsætning. Oculus Touch-controllerne giver mere interaktion og bevægelse i VR-spillet. Ønsker du virkelig at vide, hvad Oculus Rift (med eller uden Oculus Touch kontroller) kan gøre for dit arrangement? Der er kun én vej; prøv det og se, hvad dine gæster vil opleve.

Er du interesseret i nogen af ​​disse arrangementer? Kontakt os eller udfyld kontaktformularen, så vi kontakter dig hurtigst muligt.