VR Experience

Prøv virtuel reality, og skab en aften du og dine gæster aldrig glemmer.

5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
VR-briller
Lej VR briller
Lej VR briller
Lej VR briller
Lej VR briller
Lej VR briller
Lej VR briller
VR-briller
Tjek tilgængeligheden af VR Experience her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester
Passer til: Firmafest, Fest, Online show
Kategori: Temafest

Er du på udkig efter en eller flerevirtual reality arrangementer til din begivenhed, fest eller til din udstillingsstand? Lad dine gæster, medarbejdere eller rudstillingsgæster komme ind i den virtuelle verden med Oculus Rift VR-beskyttelsesbriller, et high-end spil-pc og tv-vejledning på stativ for tilskuere.

Anmod om et udforpligtigende tilbud og spørg om vores komplette Oculus Rift VR-pakker!

En Oculus Rift demo varer et minut eller høst to for hver person. Et spil tager lidt længere tid, men de demoer og spil, der er udviklet til Oculus Rift, gør det muligt at engagere flere gæster.

Har dit arrangement eller fest et tema? Intet problem. Baseret på dit tema og krav, vil vi se efter en passende San Oculus Rift demo 360-graders video eller VR spil.

For et mindre geby kan du få en Oculus Rift VR opsætning med 2 eller 3 apparater. To Oculus Rift opstillinger kan ledsages af en person forudsat at de er tæt på hinanden. Dette sparer optræningsomkostninger, da arrangementer overvåges af en professionel spilleder. Ønsker du at øge den sjove faktor på dit arrangement? Placer en VR Race Simulator eller et HTC Vive arrangement ved siden af ​​Oculus Rift opsætningen og lad dine gæster lære at kende det nyeste inden for VR-feltet.

Oculus Rift VR-oplevelserne vælges tilfældigt. Der er store mængder demoer, 360 videoer og spil til rådighed, men den rigtige oplevelse ligger i opsætningen af Oculus VR beskyttelsesbrillerne. Lad dig selv, dine kolleger og besøgende blive forbløffet over den virtuelle verden. Vis at din virksomhed tror på muligheder, ny teknologi og de muligheder, det kan tilbyde i erhvervslivet.

Første gang nogen fra Oculus Rift viser dig rundt, bliver det overvældende, men du vil have mere! Leder du efter en interaktiv VR-oplevelse? Book en Touch Oculus VR opsætning. Oculus Touch-controllerne giver mere interaktion og bevægelse i VR-spillet. Ønsker du virkelig at vide, hvad Oculus Rift (med eller uden Oculus Touch kontroller) kan gøre for dit arrangement? Der er kun én vej; prøv det og se, hvad dine gæster vil opleve.

Er du interesseret i nogen af ​​disse arrangementer? Kontakt os eller udfyld kontaktformularen, så vi kontakter dig hurtigst muligt.

4 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Solomon
5 ud af 5 stjerner
Var meget tilfreds. Der var fremragende kommunikation og de var meget fleksible. Kan absolut anbefales.
Albert & Josefine
5 ud af 5 stjerner
Vi havde løbssimulatoren ved åbningen af ​​vores nye showroom. Vejledningen var perfekt, og konkurrenceideen med en pointtavle og en præmie til vinderen var stor.
Heise
5 ud af 5 stjerner
Oplevelsen var rigtig god. Den blæste mit sind ud. Lige fra den første kontakt efterlod de et positivt indtryk. Ingen dikkedarer og de var tydelige om pris og funktioner. Personalet, der var til stede på dagen for arrangementet, var fremragende!
John Heisel
5 ud af 5 stjerner
Fed oplevelse! Det gjorde festen lidt sjovere :)

Andre så også på:

Festplanlægger

Festplanlægger

3 anmeldelser

Festplanlæggeren sørger for, at din fest forløber gnidningsfrit, så du selv kan slappe.

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.