Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Guns N' Roses tribute band
100% match

Guns N' Roses tribute band

Indlevende og medrivende Guns N' Roses tribute band, der hylder det legendariske hardrock band.
Lej Guns N' Roses tribute band Ønsker du at skabe en unik og uforglemmelig aften for dine gæ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Elvis Tribute Band
100% match

Elvis Tribute Band

Lej et Elvis tribute band som sørger for et autentisk og mindeværdigt show
Elvis Tribute Band Ønsker du et festligt arrangement, der hylder The King of Rock 'n Roll? I så fald er det oplagt ...
Mere information

11000 kr - 50000 kr
Party uartig band
100% match

Party uartig band

Lej et rock coverband, som bringer de bedste rock-hits fra ind- og udlandet til din fest
Rock coverband Mangler du et band, der kan spille dit næste arrangement op og få dine gæster ud af sto...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Indie Rock

Book et Indie Rock band

til din spændende begivenhed! Skal du snart giftes og er på udkig efter underholdning, der kan gøre din dag til noget helt særligt? Er du i gang med at organisere din halvtredsårsfødselsdagsfest, og leder efter en musikalsk optræden for at bringe festen til et nyt niveau? Måske har du allerede noget i tankerne, men har du nogensinde tænkt på et Indie Rock-band? Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige band til din fest.

Indhold

Hvad er Indie Rock?

Hvordan opstod Indie Rock?

Forskel med alternativ?

Moderne

Hvad kan Evenses gøre for dig?

(#faq)

Hvad er Indie Rock?

Udtrykket Indie står for 'independent' rock. Angiver 'independent' pladeselskaber eller band med deres egne pladeselskaber. Indie er også et navn for en genre: musikken har en pop karakter, men er for alternativ til at blive spillet i radioen.

Hvordan opstod Indie Rock?

I slutningen af ​​1970'erne begyndte interessen for punkgenren at falde dramatisk, hvilket fik mange pladeselskaber til at droppe bands. Imidlertid var band stadig i bevægelse for at bevise, at de ikke har brug for medierne og pladeselskaberne for at overleve. Som et resultat udvikler et helt kredsløb sine egne labels, distributions kanaler og endda sine egne koncertsale. Til sidst opstod der et alternativ og frem for alt en ikke-kommerciel musikkultur i firserne.

Forskel med alternativ?

Men hvad er præcis forskellen mellem Indie-rock og alternativ / alternativ rock? I firserne blev der lavet musik under mottoet DIY: 'gør det selv'. De mente, at musik skulle skabes for kærlighed til musik og ikke for pengene. Denne meddelelse påvirkede mange typer genrer som grunge, lo fi, metal, industri og hus. Det samlede navn for dette blev 'alternativt'. Især grunge-genren gjorde et stort gennembrud i begyndelsen af ​​halvfemserne og kom ind på hitlisterne. Dette åbnede dørene for andre genrer inden for den 'alternative sektor'. Pladeselskaber gik fuldstændigt ind på dette og udgav den ene rockhandling efter den anden. Af denne grund er Indie adskilt fra alternativ: Indie beskriver 'independent' pladeselskaber og bands. Indie som en genre kan beskrives som et alternativ, det indeholder mange forskellige typer musik. De mest kendte er Indie Rock og Indie Pop.

Moderne

I dag betyder ikke Indie mere uafhængighed. I dag handler det om musik, der har en pop karakter, men som er for alternativ til radioen. Kendte Indie Rock-bands fra 2020 er:

The Kooks

The Kooks 'Luke Pritchard, Hugh Harris, Peter Denton, Alexis Nuñez, kender alle hinanden fra Brighton Music College. I 2005 besluttede de at starte et band der. Kooks spredte sig hurtigt over internettet og voksede hurtigt. De udgav deres debutalbum i 2006 'Inside In / Inside Out'. Populære sange fra dette album er 'Naïve' og 'She Moves In Her Own Way' og når top 10 på UK Singles Chart.

Cage The Elephant

Cage The Elephant blev grundlagt i 2006 og er et amerikansk indie rockband. Bandet udgav deres debutalbum i 2009. Deres næste album "Thank You, Happy Birthday" kom ind på Billboard 200 på nr. 2 i 2011. Begge albums blev produceret af Jay Joyce fra Jive Records. I alt har Cage The Elephant udgivet syv albums inden 2020: Cage The Elephant (2009), Live at Grimey's (2010), Thank You Happy Birthday (2011), Melophobia (2013), Tell Me I'm Pretty (2015), Unpeeled (2017) og Social Cues (2019).

The Arctic Monkeys

The Arctic Monkeys er et britisk Indie Rock-band, der blev dannet i 2002. Bandet består af Alex Turner, Jamie Cook, Nick O'Malley og Matthew Helders. I 2005 fik bandet navnegenkendelse via internettet. I 2006 udgav de deres debutalbum 'Whatever people say I am, that's what I'm not'. Dette blev Storbritanniens mest solgte debutalbum. Ligesom albummet nåede de to singler 'I Bet You Look Good on the Dancefloor' og 'When The Sun Goes Down' til nummer 1. Et år senere (2007) fulgte det andet album, Favorite Worst Nightmare, med hovedsinglen "Brianstorm" ". I 2009 udgav bandet deres tredje album 'Humbug', produceret af Josh Homme og James Ford.

The Growlers

The Growlers blev grundlagt i 2006. På deres første tre albums - Are You In or Out? (2009), Hot Tropics (2010) og Hung at Heart (2013) - The Growlers kombinerede forskellige typer undergenrer som vintage surfrock med slow-burn. Albummet Chinese Fountain (2014) introducerede et antydning af diskotek, der delvis blev inspireret af flytningen til Los Angeles. Albummet City Club (2016) bragte The Growlers sammen med producenten Julian Casablancas. I 2019 udgav bandet deres egenproducerede album Natural Affair.

Hippo Campus

Indie Rock bandet Hippo Campus blev dannet i 2013 af medlemmerne Jake Luppen, Nathan Stocker, Zach Sutton, Whistler Allen og siden 2017 også DeCarlo Jackson. I 2014 udgav de deres egen EP 'Bashful Creatures'. Efter dette underskrev bandet med mærket Grand Jury Records. Hippo Campus udgav deres anden EP i 2017 kaldet Syd. Hippo Campus udgav også deres første album 'Landmark' i 2017.

Wallows

Indie Rock bandet Wallows består af medlemmerne Braeden Lemasters, Cole Preston og Dylan Minette. Bandet begyndte at udgive sange uafhængigt i 2017. Deres første single 'Pleaser' tog andenpladsen på Spotify Global Viral 50-listen. I 2018 underskrev bandet med Atlantic Records. Wallows udgav deres debutalbum i 2019 'Nothing Happens'.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Især for folk, der aldrig har booket eller organiseret en Indie Rock-handling før, kan en sådan reservation virke lidt kompliceret. Det er det imidlertid ikke, men vi kan forestille os, at enhver hjælp er velkommen. Evenses har mange års erfaring, så vi kan hjælpe dig med alt. Vi diskuterer gerne dine ønsker, så vi sammen kan finde den perfekte handling. Vi er altid tilgængelige. Du kan ringe til os eller sende os en e-mail.

FAQ
Hvad koster et band?

Den nøjagtige pris afhænger af flere faktorer: kvalitet, omdømme, størrelse, performance, den krævede lydteknologi og rejseomkostningerne. Dette bestemmer sammen den samlede pris for det anmodede bånd.

Hvilke sange spiller bands ved et bryllup?

Bandene har et repertoire af sange, hvorfra de spiller. De er dog ofte åbne for forslag og anmodninger. Det er dog rart at angive dette godt inden reservationen, så de kan øve sig. Om aftenen selv kan anmodninger ske på bekostning af konstruktionen af ​​sættet og gennem dette gæsternes glæde. Hvis et anmodet nummer ikke er på repertoiret, er flere bands villige til at studere 1 eller 2 sange.

Hvor længe spiller et band?

En standardydelse består ofte af 3 sæt på 45 minutter. Dette er opdelt over en periode på 3 - 3,5 timer. Kortere forestillinger er også mulige. Den maksimale spilletid for de fleste bands er 4 sæt på 40 minutter. Dette kan opdeles over en periode på 4 til 5 timer.

Tager bandet pauser?

For at kunne udføre forestillingen på en behagelig, professionel og entusiastisk måde, skal bandet tage en pause fra tid til anden. Op til 1 times udførelse udføres som standard uden pauser. Ved længere forestillinger kan du antage, at der vil være en pause på ca. 15 minutter i timen.

Hvad sker der i pauserne?

I pauserne giver bandet atmosfærisk musik, som de spiller over deres lydsystem. Musikken er naturligvis i tråd med den musik, der spilles under forestillingen. Nogle bands har en DJ, der tager sig af musikken. Selvfølgelig kan du også bestille en DJ til pauser med alle bands.

Hvor lang tid tager det at opbygge?

Opbygningen af ​​bands tager cirka 45 minutter med 3 til 4 medlemmer. Med større bånd tager dette 1 til 1,5 time. Vi tilpasser altid mængden af ​​udstyr til gruppestørrelsen. Hvis gruppen er meget stor (mere end 175 personer), vil opsætningstiden også være længere.

Hvor længe i forvejen vil bandet være klar?

Som standard er bandet klar til at starte 30 minutter før forestillingen. Det betyder, at alt er bygget op og lydkontrolleret. Det er også muligt at aftale, at bandet er klar til at starte tidligere på forhånd. Bandmedlemmerne vil selvfølgelig bruge mere tid på opgaven, så vi opkræver et gebyr for denne ventetid. Du kan aftale størrelsen på denne kompensation på forhånd med Evenses.

Har bandet brug for en scene?

Normalt har et band ikke brug for en scene. Ofte kan de lege i en fri del af rummet, hvis det ikke er hævet. Afhængigt af rum layoutet og antallet af tilstedeværende personer kan en scene være en merværdi. På denne måde er musikerne mere synlige for publikum. Bands, der ofte kræver en scene, er premium-bands og velkendte bands.Hvad er forskellen mellem et rockband og et all-round band?

Et rockband er en musikgruppe, der spiller rockmusik, mens et allroundband spiller musik fra forskellige genrer, f.eks. pop, rock, soul, funk og jazz. Nedenfor er nogle af forskellene mellem de to:

 • Musikstil: Et rockband fokuserer specifikt på rockmusik, mens et all-round band spiller musik fra forskellige genrer og normalt henvender sig til et bredere publikum.

 • Repertoire: Et rockband har ofte et mere begrænset repertoire og fokuserer på rocknumre, mens et allroundband har et meget bredere repertoire og kan spille numre fra forskellige genrer.

 • Målgruppe: Et rockband henvender sig normalt til et specifikt publikum, nemlig rockfans, mens et allroundband henvender sig til et bredere publikum.

 • Lyd: Et rockband har en karakteristisk, højere lyd med masser af guitar og trommer, mens et allroundband normalt har en mere afrundet lyd med fokus på forskellige instrumenter og vokal.

Begge bandtyper har deres egne unikke karakteristika og kan være velegnede til forskellige typer arrangementer, afhængigt af kravene og den forventede publikumstype.

Hvilken type musik spiller bandet, og kan jeg anmode om specifikke sange?

Bandets musikstil og repertoire varierer fra band til band. De fleste bands er fleksible og kan tilpasse deres repertoire til dit arrangement. Du kan ofte anmode om specifikke sange, men det er vigtigt at gøre dette i god tid inden arrangementet, så bandet har tid til at øve og forberede sig. Kontakt bandet for at drøfte deres repertoire og eventuelle specielle anmodninger.

Hvor lang tid tager det for bandet at sætte op og tage ned?

Typisk tager det bandet omkring 60-90 minutter at sætte op og 45-60 minutter at tage ned. Dette kan dog variere afhængigt af bandets udstyr og scenens størrelse. Det er vigtigt at sikre, at der er tilstrækkelig tid til opsætning og nedtagning i forbindelse med arrangementet.

Hvor længe i forvejen er bandet klar ?

Som standard er livebandet klar til at starte 30 minutter før spilletidspunktet. Det betyder, at alt er sat op og soundchecket. Det er også muligt at aftale, at livebandet er klar til at starte tidligere i forvejen. Så bruger bandmedlemmerne naturligvis mere tid på opgaven, og derfor vil de opkræve et gebyr for denne ventetid.

Hvilket udstyr skal jeg stille til rådighed for bandet?

De fleste bands medbringer deres eget instrumenter og lydanlæg, men det er vigtigt at afklare dette på forhånd. Det kan også være nødvendigt at stille strøm, belysning og et backstage-område til rådighed for bandet. Kommuniker med bandet om deres specifikke behov for at sikre en problemfri optræden.

Hvor meget plads har bandet brug for?

Pladsbehovet afhænger af bandets størrelse og udstyr. Et standard band på 4-5 medlemmer vil normalt kræve et minimum af 4x6 meter. Det er vigtigt at kommunikere med bandet forud for arrangementet for at sikre, at der er tilstrækkelig plads og faciliteter tilgængelige.

Har bandet brug for en scene?

Normalt har et band ikke brug for en scene. De kan ofte spille på et frit område i salen, hvis den ikke er forhøjet. Afhængigt af rummets indretning og antallet af tilstedeværende personer kan en scene dog være en merværdi. På denne måde er musikerne mere synlige for publikum. Livebands, der ofte har brug for en scene, er premiumbands og kendte bands. Hvis du har andre spørgsmål, kan du altid kontakte os om booking af et liveband. Bandbookinger gør enhver fest vellykket.

Hvor lang tid spiller bandet, og hvor mange pauser tager de?

De fleste bands spiller i 2-3 sæt, der varer omkring 45-60 minutter hver, med 15-30 minutters pause imellem. Dette kan dog variere afhængigt af bandets repertoire og arrangementets tidsplan. Aftal med bandet, hvor mange sæt de skal spille, og hvor lange pauserne skal være.

Hvad sker der i bandets pauser?

I pauserne sørger bandet for stemningsfuld musik, som de spiller over deres lydanlæg. Musikken er naturligvis i tråd med den musik, der spilles under arrangementet. Nogle bands kommer med en DJ, som så sørger for musikken. Du kan selvfølgelig også booke en DJ til pauserne med alle livebands.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!