Vores DJ og sax duo er skabt af to entusiastiske musikere. John og Mr. Smith er et glimrende valg at booke til bryllup, bal, fest, event, firmafest eller fødselsdag. Da denne ide er så succesfuld, arbejder vi sammen med et lille team af DJ's og saxofonister, der mestre John og Mr. Smith konceptet. På denne måde kan vi altid garantere et lignende John og Mr. Smith-show, uanset hvor stor efterspørgslen er.

De vil gøre alt for at skabe en hyggelig, venlig og energiske atmosfære til din fest. Saxofonisten improviserer over den energiske musik fra Dj’en. Dj’en spiller ikke bare de nyeste og bedste musiknumre, han kan også spille andre stilarter. DJ og saxduoen spillede sammen et stykke tid og deler deres musiklidenskab. Vi kan helt sikkert sige, at dette er en perfekt kombination takket, være vores erfaring.

Alt inklusiv:

Vi tilbyder ikke kun en fantastisk DJ og saxofonist optræden, men også (hvis ønsket) DJ- udstyr, DJ- pult, lys og lyd systemer.

Vores mål er at realisere dine drømme:

Vi ønsker at levere en fantastisk aften for dig og dine gæster, derfor har vi brug for din hjælp.

Du kan give os dine krav for at sikre, at din ønskeliste er perfekt. Vores DJ har en stor samling af titler, du kan vælge fra. Du kan endda vælge at tilføje et dejligt twist til aftenen, med et oplyst dansegulv eller en professionel fotograf, sådan kan du nyde festen, selv efter alle er gået hjem.

Ønsker du en smagfuld og energisk aften, som leveres af vores DJ- sax duo John og Mr. Smith? Det kan bookes til din firmafest, bryllup, galla eller festival. Kontakt os for at tale om dine ønsker og præferencer.