< Back to search

John & Mr. Smith

Denne DJ og Sax Duo bringer din fest til et andet niveau, med energiske beats.
Pris fra: 
4 450,-
5

Referencer

"Disse fyre skabte en helt fantastisk atmosfære! Det var en fantastisk fest fra star til slut! Tak for den vellykkede aften. De er værd booket straks. "
Petra Holtkamp, Het Stylinghuys Brielle
5
"Tak for alt. Det var en fantastisk høstfestival, især på grund af Say Cheese, DJ og saxofonist John og Mr. Smith, vi har virkelig nydt! det De spillede alle vores ønsker, og det lød godt. Et par familiemedlemmer har allerede bedt dem om at spille til deres fester. "
Cecilie Jensen
4
"Ja, det er et stykke tid siden, men det føles stadig som var det i går: vi nød virkelig festdagen. I var nogle rigtig gode fyre! Alle var glade for jeres optræden, og vi gave jeres navn til folk et par gange i løbet af festen, hvem ved måske er der nogle af mine venner der gerne vil booke jer. "
Tina & Joost
5
"Tak, vi havde et super bryllup, på grund af jer! Mange gæster var glade for kombination af en DJ og sax. I gjort vores dag endnu mere speciel! Tak igen. "
Levi & Monik
5

John & Mr. Smith

Vores DJ og sax duo er skabt af to entusiastiske musikere. John og Mr. Smith er et glimrende valg at booke til bryllup, bal, fest, event, firmafest eller fødselsdag. Da denne ide er så succesfuld, arbejder vi sammen med et lille team af DJ's og saxofonister, der mestre John og Mr. Smith konceptet. På denne måde kan vi altid garantere et lignende John og Mr. Smith-show, uanset hvor stor efterspørgslen er.

 

De vil gøre alt for at skabe en hyggelig, venlig og energiske atmosfære til din fest. Saxofonisten improviserer over den energiske musik fra Dj’en. Dj’en spiller ikke bare de nyeste og bedste musiknumre, han kan også spille andre stilarter. DJ og saxduoen spillede sammen et stykke tid og deler deres musiklidenskab. Vi kan helt sikkert sige, at dette er en perfekt kombination takket, være vores erfaring.

 

Alt inklusiv:

Vi tilbyder ikke kun en fantastisk DJ og saxofonist optræden, men også (hvis ønsket) DJ- udstyr, DJ- pult, lys og lyd systemer.

 

Vores mål er at realisere dine drømme:

Vi ønsker at levere en fantastisk aften for dig og dine gæster, derfor har vi brug for din hjælp.

Du kan give os dine krav for at sikre, at din ønskeliste er perfekt. Vores DJ har en stor samling af titler, du kan vælge fra. Du kan endda vælge at tilføje et dejligt twist til aftenen, med et oplyst dansegulv eller en professionel fotograf, sådan kan du nyde festen, selv efter alle er gået hjem.

 

Ønsker du en smagfuld og energisk aften, som leveres af vores DJ- sax duo John og Mr. Smith? Det kan bookes til din firmafest, bryllup, galla eller festival. Kontakt os for at tale om dine ønsker og præferencer.

se også

Diner

Event Manager

Temafest, Catering, Cocktailbar

Event Manager

Temafest, Catering, Cocktailbar Book en Event Manager til din Fest.2950,-Read more
Bruiloft Videobeelden videograaf

Video gæstebog

Video gæstebog, Videograf

Video gæstebog

Video gæstebog, VideografEn kort video af alle dine gæster: Et velholdt minde med denne video gæstebog.5750,-Read more
dj saxofonist

DJ og Saxofonist

Allround DJ, DJ & saxofonist

DJ og Saxofonist

Allround DJ, DJ & saxofonistFantastisk show med en dj og en live saxofonist!5950,-Read more

Repertoire

Genre

  • Pop
  • Dans
  • Latin
  • House
  • Disco
  • Soul

Sang