Jule tid

diner-kerst.jpg

Jul uden musik er selvfølgelig ikke en rigtig jul. Baggrundsmusik er en stor del af en vellykket julemiddag, drikkevarer og velkomsten. Nedenfor finder du nogle eksempler på god jule underholdning til din event.

1. Christmas duo Merry Times

Denne originale jule duo er dannet af en sanger med en ledsagende pianist. De leverer et traditionelt jazz-jazzrepertoire, blandet med smukke jul hits som 'All I Want for Christmas' og 'Santa Claus is coming to town’

2. Sanggruppe Julekvartett​

Denne unikke og atmosfæriske julekvartett giver den bedste julemusik til din lejlighed. Stemningsgruppen består af en guitarist og tre flotte sangere, der bringer alle muligheder direkte ind i julestemningen med smagfuldt polyfoniske arrangementer.

3. Jazzy lille jul​

Dette unikke juleband, der udfører i duoformation, bringer et smukt julerepertoire til hver drink, middag og velkomst.  De optræder med klassikere som 'Santa Baby' og 'White Christmas'.

4. Musical Santa​

Vores musikalske Santa vil underholde dine gæster med kærlighed. På grund af hans atmosfæriske lyde klarer denne kunstner altid at skabe en behagelig atmosfære. Julemanden spiller julemusik på en saxofon. Med en praktisk batteriforstærker til akkompagnementsmusikken kan den bruges mobil.

Evenses ønsker alle lykkelige helligdage og et godt nytår!

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.