Jule tid

Julemiddag

I denne søde juletid

Jul uden musik er selvfølgelig ikke en rigtig jul. Baggrundsmusik er en stor del af en vellykket julemiddag, drikkevarer og velkomsten. Nedenfor finder du nogle eksempler på god jule underholdning til din event.

1. Christmas duo Merry Times

Denne originale jule duo er dannet af en sanger med en ledsagende pianist. De leverer et traditionelt jazz-jazzrepertoire, blandet med smukke jul hits som 'All I Want for Christmas' og 'Santa Claus is coming to town’

2. Sanggruppe Julekvartet

Denne unikke og atmosfæriske julekvartet giver den bedste julemusik til din lejlighed. Stemningsgruppen består af en guitarist og tre flotte sangere, der bringer alle muligheder direkte ind i julestemningen med smagfuldt polyfoniske arrangementer.

3. Jazzy lille jul​

Dette unikke juleband, der udfører i duoformation, bringer et smukt julerepertoire til hver drink, middag og velkomst.  De optræder med klassikere som 'Santa Baby' og 'White Christmas'.

4. Musical Santa​

Vores musikalske Santa vil underholde dine gæster med kærlighed. På grund af hans atmosfæriske lyde klarer denne kunstner altid at skabe en behagelig atmosfære. Julemanden spiller julemusik på en saxofon. Med en praktisk batteriforstærker til akkompagnementsmusikken kan den bruges mobil.

5. Snedronningen​
En levende statue kan skabe interaktioner med gæsterne og især de mindste gæster vil hun gøre et stort indtryk på.

Evenses ønsker alle lykkelige helligdage og et godt nytår!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.