Karikaturtegner

Skal du booke en form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige acts. En karikaturtegner kan bringe en anden form for skøn underholdning til dit bryllup, firmafest eller fødelsdag. en karikaturtegner kommer til dit event, og tegner skøre/sjove portrætter af dig og dine gæster. Evenses har helt sikkert det rette valg til dit arrangement. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.  Mere information

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.  

 

 

Book en karikaturtegner til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en af vores karikaturtegner? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke tegner, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores karikaturtegner her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5