< Back to search

Klassisk Ensemble 'Petra'

Dette klassiske ensemble, består af en violin, klaver og cello, spiller en slappend musik
Pris fra: 
4 950,-
4

Referencer

"Til vores ceremoni hyrede vi det klassiske ensemble 'Petra'. Vi var henrykte! Smuk lyd, professionelle musikere, der spiller godt sammen med hinanden. Det hele passede perfekt ind i vores enkle og meget intime ceremoni. "
Rob og Sandra M.
5
"Under begravelsen af vores søn spillede dette klassiske ensemble, et smukt let klassisk stykke, som en sidste hyldest. Selv om alt var meget følelsesladet, var det rørende, præcis som han ville have ønsket det. Tak for den smukke service! "
Tanja R.
4
"Vores danseforestilling var en stor succes, takket være denne fantastiske trio! Vi havde mulighed for at diskutere på forhånd hvilke kompositioner, vi gerne ville høre, det gav os tilstrækkelig tid til at træne og forberede os. I sidste ende var det et fremragende bidrag til vores resultater. "
Jacqui M.
4

Klassisk Ensemble 'Petra'

Det Klassiske Ensemble ‘Priëra’ er en klassisk trio, bestående af dygtige og kvalificerede musikere.

 

Det Klassiske Ensemble 'Priëra' mødte hinanden under deres studier. Denne trios optræden kan bruges som baggrundsmusik til en reception, middagsselskab eller en firmafest. Desuden kan de også tilbyde fantastiske koncerter til bryllupsceremonier, kongresser eller fødselsdage, de kan tilpasse sig til en lang række lejligheder.

 

Det Klassiske Ensemble Priëra har en behagelig lyd, og er derfor meget dejligt at lytte til. De spiller smukke stykker af berømte klassiske komponister, herunder Chopin, Beethoven, Debussy, Scarlatti, Schubert, Mozart, Liszt og Bach. De kan også spille andre stykker af komponister af lettere klassisk og musik af mindre kendte komponister.

 

Vil du gerne leje dette klassiske Ensemble 'Priëra' til din reception, bryllup, middagsselskab eller event? Send os en forespørgsel på vores kontakt side. Har du brug for flere oplysninger eller har du yderligere spørgsmål? Kontakt os venligst. Vi vil med glæde hjælpe!

 

Se også

fCSnSAb2TANPgvd4RTF1lp RGQslcZH93w

Romantic Harp

Harpist

Romantic Harp

HarpistBestil Romantic Harp og bliv ført væk af en optræden med guddommelig musik!3999,-Read more
harpiste helena huren event

Harpisten Helena

Sangerinde, Harpist, Instrumenter

Harpisten Helena

Sangerinde, Harpist, InstrumenterBestil smuk harpemusik til din reception, åbningsceremonien, bryllup, eller middagsselskab.3450,-Read more
Klassiek duo boeken

Klassisk Duo Vianova

Klassisk orkester

Klassisk Duo Vianova

Klassisk orkesterSmuk klassisk musik spillet af en duo på klaver og violin. Imponerende og stilfuldt!3450,-Read more
Pianist boeken bruiloft bedrijfsfeest

Klassisk pianist Harm

Klassisk duo, Pianist

Klassisk pianist Harm

Klassisk duo, PianistBestil beroligende klassiske klaver pianist til underholdning under maden.2450,-Read more

Repertoire

Genre

Sang

  • Bach
  • Beethoven
  • Chopin
  • Debussy
  • Liszt
  • Mozart
  • Scarlatti
  • Schubert