1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Klassisk Duo Vianova
100% match

Klassisk Duo Vianova

3 anmeldelser

Smuk klassisk musik spillet af en duo på klaver og violin. Imponerende og stilfuldt!

3450 kr - 5520 kr
Book klassisk musik
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Klassisk musik

Vil du booke klassisk musik

til dit bryllup, middagsselskab, reception eller begivenhed? Klassisk musik kan både nydes som en koncert eller som baggrundsmusik, hvor musikken ikke er i fokus, men er med til at skabe en atmosfære kun levende musik kan skabe. En klassisk koncert kan for eksempel være et indslag til en fest, hvor du enten ønsker at overraske værtsparret eller gæsterne med dragende og indlevende musik
Skal det være et orkester, et stort ensemble, en mindre gruppe eller solister, kan du finde det her hos Evenses. Vi rådgiver og sparre gerne, så du får det, der passer bedst til eventet.

Er det et klassisk orkester du vil booke?

Her hos Evenses kan du booke forskellige typer af orkestre. Klassiske findes i forskellige størrelser. Vi har et stort udvalg af konservatorie og andre professionelle musikere. Ønsker du en klassisk koncert til dit event ville et orkester eller et mindre ensemble skabe den bedste oplevelse. Vil du for eksempel give dine gæster storslået velkomst, kunne du hyre et klassisk orkester til at spille dem velkommen. Hvad skal orkesteret så spille, når gæsterne kommer? Her vil du måske blive overrasket over, de mange muligheder der er. Med lidt forberedelsestid så er det kun fantasien, som sætter grænser.
Klassiske orkester består af en masse forskellige instrumenter og ingen orkestre er helt det samme. Hvis du har specifikke ønsker, så kontakt os og vi gør alt for at finde et, der matcher dine ønsker.

Et klassisk ensemble

er bestemt også en mulighed om du ønsker en koncert eller baggrundsmusik til din reception, bryllup, fødselsdag eller fest.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.