To klaver entertainere giver et hvirvlende klaver show! Et spektakulært show der er forsynet med masser af interaktion med publikum, der også kan komme med musikønsker. klaverentertainerne kan spille alle musikalske stilarter, fra det bedste af top-1000 til dansk talende, og fra en smuk ballade til en hyggelig sing-along. Du vælger hvad der skal spilles, du kan altid sende en forespørgsel.

Pianisten Lode er ansvarlig for klavershowet. Han har en stor erfaring i at yde klaver underholdning. Ved sin side, har han et team af fire professionelle klaver entertainere, så vi kan garantere, at showet aldrig stopper. Alle entertainere er personligt udvalgt af Evenses på baggrund af entusiasme, kvaliteter og kreativitet.

På grund af dette har vi altid dette show til rådighed for din lejlighed. Da musikerne mestrer alle musikalske stilarter, kan dette klaver show bruges til hver enkelt lejlighed og placering. Tænk på firmafester, åbninger, produktpræsentationer, bryllupper, ceremonier, jubilæer, private fester, messer og meget mere!

Alt er muligt omkring repertoiret

Næsten alt er muligt med denne allround entertainer. De behersker tusindvis af sange og næsten hele top 2000 kan spilles. Selvfølgelig er vi glade for at tage hensyn til dine personlige præferencer. Du kan også afgive din forespørgsel på stedet (om nødvendigt på en ølbrik)!!

Showet kan forbedres yderligere med tilføjelse af en trommeslager eller saxofonist eller endda en komplet hornsektion! Du kan tilpasse dette efter dine præferencer. Klaverunderholdningen kan give både korte eller en hel aften præstation! Ønsker du fabelagtig klaverunderholdning til jubilæum, byfest eller en begivenhed? 'Dueling Piano Show' kan bestilles via hjemmesiden. Har du nogen spørgsmål? Kontakt os venligst!