< Back to search

Piano Show

Pianoshowet er et muntert klaverunderholdnings show, hvor du kan komme med musikønsker.
Pris fra: 
2 145,-
5

Referencer

"'Piano Showet' var et godt valg til vores arrangement. Gæsterne var entusiastiske! "
Jenny
5
"Sikke en god præstation! Alle gæster dansede og sang sammen med disse herrers entusiasme! "
Peter
5
"Tak for den store præstation. Piano Showets kunstnere var fremragende! "
Thomas og Annesofie
4

Piano Show

To klaver entertainere giver et hvirvlende klaver show! Et spektakulært show der er forsynet med masser af interaktion med publikum, der også kan komme med musikønsker. klaverentertainerne kan spille alle musikalske stilarter, fra det bedste af top-1000 til dansk talende, og fra en smuk ballade til en hyggelig sing-along. Du vælger hvad der skal spilles, du kan altid sende en forespørgsel.

 

Pianisten Lode er ansvarlig for klavershowet. Han har en stor erfaring i at yde klaver underholdning. Ved sin side, har han et team af fire professionelle klaver entertainere, så vi kan garantere, at showet aldrig stopper. Alle entertainere er personligt udvalgt af Evenses på baggrund af entusiasme, kvaliteter og kreativitet.

 

På grund af dette har vi altid dette show til rådighed for din lejlighed. Da musikerne mestrer alle musikalske stilarter, kan dette klaver show bruges til hver enkelt lejlighed og placering. Tænk på firmafester, åbninger, produktpræsentationer, bryllupper, ceremonier, jubilæer, private fester, messer og meget mere!

 

Alt er muligt omkring repertoiret

Næsten alt er muligt med denne allround entertainer. De behersker tusindvis af sange og næsten hele top 2000 kan spilles. Selvfølgelig er vi glade for at tage hensyn til dine personlige præferencer. Du kan også afgive din forespørgsel på stedet (om nødvendigt på en ølbrik)!!

 

Showet kan forbedres yderligere med tilføjelse af en trommeslager eller saxofonist eller endda en komplet hornsektion! Du kan tilpasse dette efter dine præferencer. Klaverunderholdningen kan give både korte eller en hel aften præstation! Ønsker du fabelagtig klaverunderholdning til jubilæum, byfest eller en begivenhed? 'Dueling Piano Show' kan bestilles via hjemmesiden. Har du nogen spørgsmål? Kontakt os venligst!

se også

LED16 Evenses

LED Danse show

Danse show

LED Danse show

Danse showEt specielt danseshow, der kombinerer et LED lysshow med dans, for at skabe en smuk præstation.4950,-Read more
jaren 80 90 dj boeken

DJ Kix

80'er & 90'er DJ

DJ Kix

80'er & 90'er DJØnsker du at holde en 80'er 90'er fest? DJ Kix spiller den bedste musik fra de fantastiske år3450,-Read more
dansvloerboeken vlak

Oplyst disco dansegulv

Oplyst dansegulv

Oplyst disco dansegulv

Oplyst dansegulvDette gulv er en klassiker blandt disco gulve, med en atmosfærisk belyst overflade.4450,-Read more
shutterstock 528244012

DJ Erase

Lounge DJ

DJ Erase

Lounge DJJazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement til dine cocktail sammenkoms3450,-Read more

Repertoire

Genre

  • Klassisk
  • Pop
  • Rock
  • Jazz
  • Dans
  • Blues
  • Disco
  • Soul

Sang